De innovatieve TV reeks van Acer vanaf nu bij ons verkrijgbaar!

Miljoenen Paypal klanten kunnen nu ook bij ons betalen!
2010/12/08
Acer breidt zijn HD Ready beamer aanbod uit met de H5360BD
2011/03/01

acer_big
28.02.2011

De firma Acer staat bekend om een uitstekende prijs/prestatiecombinatie komt met een zelf ontwikkelde eigen lijn van televisies. Dankzij jarenlange ervaring en marktleiderschap op het gebied van projectoren en computers beschikt Acer over de ideale voorwaarden om ook bij televisie perfecte producten te ontwikkelen. De per direct verkrijgbare Tv’ s bevestigen duidelijk de geslaagde start van de eerste productlijn.

Acer richt zich met de tv s op klanten, die veel waarde hechten aan uitgerijpte en moderne technologie zonder daarbij het design uit het oog te verliezen. Zo kunt u zelfs een lijn vinden die door de designer Pininfarina (bekend van veel Ferrari en Maserati modellen) ontworpen werd. Acer maakt gebruikt van de moderne LED en LCD techniek. Nog in dit jaar worden verdere highlight s verwacht zoals bijvoorbeeld 3D Tv s.

Ook de prijsgevoelige klanten komen aan hun trekken- er zijn al modellen verkrijgbar vanaf € 149,-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *