Public Displays

Acer H6510BD
2013/05/16
celexon presenteert haar nieuwe serie kabels
2013/07/05

Vanaf nu via visunext ook Public displays verkrijgbaar.

Zie hieronder voor een aantal van onze producten:

BenQ TTL550
BenQTTL550

Interactieve presentaties met touch screen

BenQ TL550: Presentaties opnieuw beleven – groot formaat (139,7 cm / 55 “), interactieve VA LED flat screen met touch technologie en tal van multimedia mogelijkheden!

BenQ Interactive Flat Panel

Full HD 1920 x 1080
350 cd / m²
Omgevingslichtsensor
Luispreker
Touch Panel

Interactieve flat screen monitoren zijn het ultieme communicatie instrument in het bedrijfsleven en het educative segment geworden. Of het nu gaat om presentaties of scholingen – overal daar waar inhoud duidelijk en doeltreffend moeten worden uitgelegd, biedt BenQ met haar interactieve flat screen TL550 met 139,7 cm / 55 “schermgrootte en VA LED -paneel de perfecte oplossing!

Zijn touch screen technologie, Full HD-resolutie en tal van multimedia mogelijkheden bieden een levendig communicatie platform, waarmee u op elk gewenst moment kunt communiceren met uw doelgroep.

Met een VESA wall mount, kan de BenQ TL550 ook flexibel en veilig in de desbetreffende ruimte geïnstalleerd worden.

Philips BDL4650EL/00

PhilipsBDL4650EL-00

Breng uw marketingboodschap in stijl met dit slanke LED -display

Het optimaliseren van de geleverde content en het ge lijktijdig beperken van de totale eigendomskosten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dit scherm van 46 inch biedt een prachtige Full HD-beeldkwaliteit,
terwijl het energieverbruik bijzonder laag is dankzij de LED -achtergrondverlichting langs de randen.

Flexibele werking
• LED -achtergrondverlichting langs de randen
• DVI -uitgang
• Veel functies. Eén kabel
• Netwerkbestuurbaarheid: RJ45
• Slimme uitsparing in achterzijde voor een kleine PC
• Smart Control-softwaresuite
• IR Passthrough
• VGA -doorlus
• Verbeterde zoomfunctie ondersteunt de toepassing van een deelmatrix
• In verticale modus te gebruiken
• Beheer en configuratie op afstand via RS232

Lagere totale eigendomskosten
• SmartPower voor energiebesparing

Samsung MD46B LED

SamsungMD46BLED

Samsung MD46B LED

De Samsung MD-serie biedt een ideale en kosteneffectieve LFD-oplossing voor het kleinbedrijf en kan bijzonder effectief zijn in retail- en vrijetijdsomgevingen. Hij beschikt over alle voordelen van directe led-achtergrondverlichting en produceert briljante, kraakheldere beelden. Dankzij het slanke en lichte ontwerp is dit model makkelijk te transporteren en te installeren, terwijl het teruggeschroefde stroomverbruik de groene strategie van uw bedrijf kracht bijzet en de lopende kosten terugdringt. The MD-Series maakt tevens gebruik van MagicInfo Lite™ software, die beschikt over een gebruiksvriendelijke planfunctie om u te verzekeren van precieze controle en veilig beheer van de LFD.

Direct LED -technologie
Bij Samsung krijgt u kosteneffectieve schermoplossingen met Direct LED -technologie, die groener en milieuvriendelijker is dan CCFL-lampen. De LED’s bevinden zich achter het paneel en het licht wordt van achteruit verstuurd. Laat zich makkelijk opbergen en de heldere kleurenuniformiteit zorgt dat u dezelfde innovatieve lED-technologie kunt genieten.

Laag energieverbruik
De Samsung MD-serie biedt een kosteneffectieve oplossing die ook zacht voor onze planeet is met de milieuvriendelijke, weinig stroom verbruikende LED -achtergrondverlichting. En uw digital signage-omgeving wordt een stuk aangenamer als er minder warmte wordt afgegeven in de buurt van het display. Conventionele LFD’s geven voortdurend warmte af over de hele breedte van het display. Het nieuwe Samsung LFD daarentegen geeft niet alleen minder warmte af, maar concentreert het bovendien langs de zijkanten van het scherm. U kunt nu genieten van een laag stroomverbruik, en dus lagere gebruikskosten.

Meer gebruiksgemak
Samsung LFD’s gebruiken de meest geavanceerde technologie om te zorgen voor betere functionaliteit, in lijn met uw zakelijke behoeften. Met de ingebouwde mediaplayer voor uw Samsung LFD kunt u meer displaycapaciteit activeren dan u ooit voor mogelijk hield. De mediaplayer is ingebouwd in een microchip en heeft een CPU met een krachtige verwerkingssnelheid van 800 MHz en een indrukwekkende cache van 512 KB. Met aan boord onze Samsung MagicInfo Lite-software kunt u de LFD als stand-alone unit laten draaien zonder dat u extra spelers nodig heeft.

Verschillende connectiviteitsmogelijkheden, van analoog tot digitaal
Toegang tot een breed scala digitale content voor een meer betrokken gebruikerservaring dankzij onze uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden. Verbind pc’s en andere compatibele apparatuur om de content weer te geven die voor uw publiek het meest relevant is. De MD-serie laat u uw display tegelijkertijd controleren met zowel Ethernet / RS-232C als met een afstandsbediening. En hij beschikt over een ingebouwde LAN-kaart, zodat gebruikers toegang kunnen krijgen tot het netwerk zonder extra apparaten of infrastructuur.

Een betrouwbaar digital signage-display
Ons uitgebreid scala LFD’s produceert verbluffende reclameoplossingen als het wordt ingezet om steeds populairdere Digital Information Displays (DID’s) te creëren. De geavanceerde functies van het display en het breedste scala formaten staan garant voor betrouwbare prestaties en maken een geweldige indruk op uw publiek. De ultrasmalle randen zorgen voor een superieure visuele ervaring en ze werden speciaal ontworpen voor gebruik zowel binnenshuis als buitenshuis dankzij een luchtdichte behuizing die ze beschermt tegen stof, vochtigheid en hoge temperaturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *