celexon presenteert haar nieuwe serie kabels

Public Displays
2013/07/04
EPSON EH- TW5200 HD 3D gaming- projector
2013/09/23

celexon HDMI-Kabel und celexon VGA-Kabel
05.07.2013

De van de projectieschermen bekende fabrikant celexon breidt zijn assortiment uit. Tot nu toe lag de nadruk op verschillende soorten projectieschermen soorten, muur en plafondsteunen voor projectoren en andere accessoires. Nu launcht celexon zijn eigen HDMI-en VGA-kabels.

De celexon HDMI-kabels zijn onderverdeeld in twee categorieën. Enerzijds de economiereeks met een zeer goede prijs/prestatieverhouding, anderzijds de hoogwaardige professional serie.

De HDMI-kabel van de economy serie zijn geplastificeerd en hebben 24k vergulde connectoren. Ze bereiken maximale 4K x 2K en ondersteunen natuurlijk ook de huidige 3D standaard. Een ARC (Audio Return Channel) en een Ethernet Return Channel is eveneens voorhanden. De celexon HDMI-kabel uit de economy serie is verkrijgbaar in lengtes van 1,5 meter tot 20 meter.

De HDMI kabels van de professional serie beschikken eveneens dezelfde transmissie eigenschappen zoals 3D overdracht, een max. resolutie van 4K x 2K, en het  ARC en ethernet return channel. Echter zijn de kabels voorzien van twee, stevige, metalen stekkers wat de transmissie kwaliteit verbeterd. Een ander pluspunt is de net-ommanteling van de kabel, daar zich de wikkeling duidelijk natuurlijker ontvouwt, waardoor er slechts een geringe drill ontstaat Dit is bij het leggen van de kabel een groot voordeel omdat het de stevigheid versterkt zonder te verstijven. Dit voorkomt ook kabelbreuk. De celexon professional HDMI-kabel is ook verkrijgbaar in lengtes van 1,5 m tot 20 m.

De celexon VGA kabels zijn ook in twee kwaliteiten, de Economy en Professional serie verkrijgbaar.

De VGA-kabel uit de economy serie is volledig geplastificeerd, de stekker in plastic gegoten en dubbel afgeschermd. Voor een maximale bescherming tegen ruis tijdens signaaloverdracht zorgen 2 ferrit filters. De celexon VGA kabel  uit de economy serie is  verkrijgbaar in lengtes van 1,5 m tot 30 m.

De celexon VGA kabels uit de professional serie zijn, in tegenstelling tot de economy serie, dubbel afgeschermd en bieden dus langer transmissie afstanden een betere bescherming tegen externe ruis. Ook hier zijn twee ferrit filters op de kabel beschikbaar. De stekkers van de celexon VGA kabels uit de professional serie ook zijn 24 karaat verguld. En tegenover de economy kabel is de kabel met een volledige pin out van 3 (RGB)+8 (28AWG) voorzien wat door installateurs erg gewaardeerd wordt. De celexon VGA-kabel uit  de professional serie is verkrijgbaar in lengtes van 1,5meter  tot 30 meter.

Naar de celexon HDMI kabel professional serie

Naar de celexon HDMI kabel economy serie

Naar de celexon VGA kabel professional serie

Naar de celexon VGA kabel economy serie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *