Acer MWA2 MHL Wireless Adapter

EPSON EH- TW5200 HD 3D gaming- projector
2013/09/23
Het systeemhuis voor presentatieoplossingen en conferentietechniek
2020/04/17

Acer MWA2 MHL Wireless Adapter
Acer heeft De MWA2 MHL adapter gelanceerd, omdat er steeds meer vraag is om content draadloos te delen. De MWA2 adapter is hiervoor een zeer geschikte dongel. Vroeger werd de dongel via USB gebruikt. De MWA2 MHL adapter zal in plaats van USB HDMI gaan gebruiken. De gebruikte HDMI poort dien dan wel MHL compatibel te zijn. Dit om de dongel te kunnen voorzien van juiste hoeveelheid stroom, die die nodig heeft om te kunnen functioneren.

Verschillende manieren om de MWA2 MHL wireless adapter te gebruiken.
U kunt de adapter gebruiken samen met uw PC of MAC als er maar een WIFI verbinding is. Tevens is de adapter te gebruiken met uw tablet of telefoon zowel met Android en IOS.
Tevens is het mogelijk om de adapter in uw netwerk te plaatsen (DLNA) voor draadloze verbinding binnen uw omgeving. Via Miracast kunt u uw display spiegelen, dit is dan wel voor het Android platform.

TV`s en displays die een HDMI MHL poort bezitten kunnen ook gebruik maken van de adapter
De adapter is dan ook te gebruiken met elk afzonderlijk merk dat MHL ondersteund en is niet merk gebonden.

Data overdracht
Dankzij de snelle data overdracht is de MWA2 MHL Wireless Adapter niet alleen geschikt voor gebruik in de zakelijke omgeving, maar is deze ook zeer geschikt om in de thuis situatie te gebruiken om bv. films te streamen.
Kortom,de Acer MWA2 MHL Wireless adapter is een must have voor iedereen die een MHL device in zijn bezit heeft en draadloos wil communiceren met dit device. MWA2 MHL 2AcerMWA2MHL1 MWA2 MHL 3

U vind de Acer MWA2 MHL Wireless Adapter in onze webshop via de onderstaande link.
https://www.visunext.nl/acer/acer-mwa2-mhl-wireless-adapter/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *