catchbox-hersteller-header

Catchbox merkwereld op visunext

Ontdek werpmicrofoons en nog veel meer producten van Catchbox!

Catchbox verandert de manier waarop we communiceren en met elkaar omgaan. Als toonaangevende leverancier van werpmicrofoons biedt Catchbox innovatieve oplossingen voor vergaderingen, conferenties en evenementen. De producten van het merk omvatten draadloze microfoons in de vorm van een zachte werpkubus die veilig en onderhoudend van deelnemer naar deelnemer kan worden gegooid.

Met een hoge geluidskwaliteit, gebruiksgemak en aangepaste branding brengen de producten van Catchbox leven en dynamiek in elk evenement. Kom meer te weten over de veelzijdige toepassingen van Catchbox en breng je communicatie tot leven. Bezoek onze website voor meer informatie

Catchbox werd in 2013 opgericht door Timo Kauppila en Pyry Taanila met als doel interactieve communicatie op evenementen te verbeteren. Hun innovatieve idee was om traditionele microfoons te vervangen door een zachte werpkubus die veilig van deelnemer naar deelnemer kan worden gegooid.

De voordelen van het merk Catchbox zijn het aanmoedigen van betrokkenheid en interactie, het verbeteren van de luisterervaring en het creëren van een leuke sfeer. Met Catchbox kunnen evenementen levendiger en dynamischer worden.

Ontdek de veelzijdige toepassingen van Catchbox en til je evenement naar een nieuw niveau.

Catchbox Lite-serie

De Catchbox Lite-serie van Catchbox is ideaal voor interactieve evenementen en maakt soepele publieksparticipatie mogelijk. De belangrijkste functie is dat de Catchbox, een zacht kussen met een geïntegreerde microfoon, naar deelnemers kan worden gegooid om vragen te stellen of bijdragen te leveren. Dit maakt communicatie levendig en onderhoudend. De Catchbox Lite-serie biedt een eenvoudige set-up, draadloze connectiviteit en een heldere audiokwaliteit. Het is perfect voor conferenties, workshops, trainingen en openbare discussies en stimuleert actieve betrokkenheid van het publiek.

Catchbox Plus-serie

De Catchbox Plus-serie van Catchbox biedt geavanceerde functies voor interactieve evenementen. Naast de functies van de Lite-serie maakt de Catchbox Plus integratie met bestaande audiosystemen mogelijk en biedt geavanceerde bedieningsopties. Met zijn robuuste ontwerp en verwisselbare sleeves is de Catchbox Plus duurzaam en aanpasbaar. Hij is perfect voor conferenties, beurzen, trainingen en evenementen waar een soepele publieksparticipatie en naadloze integratie met de bestaande audio-installatie gewenst is. De Catchbox Plus tilt publieksinteractie naar een nieuw niveau.

Hoogtepunten van Catchbox-product

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heb je nog open vragen?

We geven je ook graag persoonlijk advies - we kijken uit naar je telefoontje of e-mail! Als je wilt dat we je gratis terugbellen, laat dan nu je contactgegevens achter.
Live begeleiding
Advies & Contact