marshall-hersteller-header

Marshall elektronica merkenwereld op visunext

Ontdek streamingapparatuur, conferentiesystemen en nog veel meer producten van Marshall Electronics!

Ontdek de wereld van Marshall Electronics - de marktleider in de productie van hoogwaardige audio- en videoapparatuur. Van professionele camerasystemen tot broadcast monitors en conferencing oplossingen , Marshall Electronics biedt een breed scala aan producten voor verschillende toepassingen zoals filmproductie, live evenementen, broadcasting en videoconferencing. Geniet van premium kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve functies die uw audiovisuele projecten naar een hoger niveau tillen. Kom meer te weten over onze producten en begin nu aan uw volgende creatieve reis.

Marshall Electronics werd opgericht in 1980 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van audio- en videoapparatuur. Het merk werd opgericht met als doel het creëren van producten van hoge kwaliteit voor professionals in de muziek- en entertainmentindustrie. Met zijn jarenlange ervaring en expertise heeft Marshall Electronics naam gemaakt en wordt tegenwoordig wereldwijd gewaardeerd om zijn uitstekende kwaliteit en prestaties. Het merk staat bekend om zijn onderscheidende design dat stijl en robuustheid combineert. Marshall Electronics producten worden gebruikt in een breed scala van toepassingen, waaronder muziekproductie, live-evenementen, omroep en filmproductie. Met Marshall Electronics kun je vertrouwen op betrouwbare oplossingen van wereldklasse om je te helpen je creatieve visie te realiseren.

Marshall Elektronica Product Hoogtepunten

Ontdek alle producten vanMarshall Electronics bij visunext!

Marshall-Electronics-CV355-30X-IP-IP-fahige-Full-HD-Camera
cameratype Miniatur Kamera Camera resolutie 8 MP Frames per seconde 60 fps
cameratype
Miniatur Kamera
Camera resolutie
8 MP
Frames per seconde
60 fps

Prijs op aanvraag
1-2 werkdagenAlleen 1 beschikbaar. Direct klaar voor verzending. Levertijd 1-2 werkdagen
Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heb je nog open vragen?

We geven je ook graag persoonlijk advies - we kijken uit naar je telefoontje of e-mail! Als je wilt dat we je gratis terugbellen, laat dan nu je contactgegevens achter.
Live begeleiding
Advies & Contact