Witte projector met afstandsbediening
Oplossingen voor scholen en universiteiten

Ideale media-apparatuur voor de leraar

Niet elk klaslokaal in een school is uitgerust met vast gemonteerde digitale leermiddelen. Daarom bieden veel scholen hun leerkrachten mobiele oplossingen aan, zodat ze toch digitaal en interactief met de leerlingen kunnen werken.

Inhoud

Voor een leraar vormen digitale leermiddelen en goede en individuele media-apparatuur een doeltreffende ondersteuning van het onderwijs. Deze apparatuur moet echter wel flexibel en functioneel zijn, zodat ze kan worden aangepast aan de omstandigheden van een klaslokaal of vakgebied. Om de flexibiliteit hoog te houden, zijn mobiele beamers en mobiele schermen ideaal.


Een leraar verandert meerdere keren per dag van klaslokaal en komt dus in aanraking met verschillende omstandigheden in de ruimte. Dit betekent echter niet dat digitaal en interactief werken onmogelijk is. Met een draagbare documentcamera kunt u zich flexibel aanpassen aan elke klas en situatie.

panorama6_b_v3

Onze sterke punten & competenties

 • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
 • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
 • Uitstekende klantenondersteuning
 • Snelle projectafhandeling

Oplossing voor leraren

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor klaslokalen. Wij verzorgen voor u de planning, selectie en de gehele installatie van de apparaten.

Mobiler-Beamer-Leinwand

Mobiele beamers en schermen

 • zeer geschikt voor kleine tot middelgrote klaslokalen
 • Projectieoppervlakken tot 2 meter breed mogelijk
 • Draagbare afmetingen voor gemakkelijk transport
 • Gebruiksvriendelijke opstelling
Icoon gloeilamp

Lichtopbrengst

3.000 lumen (minimaal) voor LCD-Beamer en 4000 lumen (minimaal) voor DLP-Beamer voor een schermbreedte van ongeveer twee meter in een enigszins verduisterde ruimte in een mobiele toepassing.
Resolutie pictogrammen

Beeldresolutie

Full HD (1.920 x 1.080) in 16:9-formaat of WUXGA (1.920 x 1.200) in 16:10-formaat. Eventueel WXGA (1.280 x 800) voor grotere zitafstanden.
Pictogrammen gereedschap

Montage

Het scherm wordt met de rug naar de lichtbron (raam) geplaatst om de lichtinval tegen te gaan

Onze beamer hoogtepunten

Expert Tip:

Als u de beamer wat verder weg van de notebook moet plaatsen, is een WLAN-verbinding voordelig voor de overdracht van de inhoud. De docent kan in zijn of haar onderwijspositie blijven en lange kabels vormen geen struikelgevaar.
Dokumentenkamera-194x277

Draagbare documentcamera's

 • vervangt de klassieke overheadBeamer
 • kleine verpakking voor gemakkelijk transport
 • Presentatie van twee- & driedimensionale objecten
 • Foto- & videofunctie bespaart het kopieerapparaat indien nodig
 • oudere lessjablonen kunnen nog steeds worden gebruikt
 • de geïntegreerde camera kan worden gebruikt als webcam
 • Voeding kan via de notebook worden geleverd
Pictogram 3 pijlen

Draagbaarheid

Documentcamera's zijn verkrijgbaar in vele maten. Een documentcamera heeft compacte afmetingen, zodat hij samen met een beamer in de meegeleverde tas kan worden vervoerd. Als u de functies van een anders stationaire documentcamera nodig hebt, zijn daar vaak ook draagtassen voor beschikbaar.
Pictogram Zoom Vergrootglas

Zoom

Optische zoom wordt aanbevolen voor een sterke vergroting van de inhoud. Kleine en draagbare documentcamera's bieden meestal digitale zoom in combinatie met een verstelbare camera-arm.
Pictogram USB-aansluiting

Verbindingen

Documentcamera's worden via HDMI of VGA op de beamer of het beeldscherm aangesloten. Compacte Visualizers daarentegen worden meestal via USB op de notebook aangesloten. Van daaruit wordt het beeld overgebracht naar de beamer of het beeldscherm.

Onze aanbevelingen voor documentcamera's

Expert Tip:

Een documentcamera biedt nu vele functies en is niet alleen een pure OHP-vervanger. Hij kan dus worden gebruikt voor de meest uiteenlopende onderwerpen, of het nu gaat om teksten, voorwerpen of zelfs levende wezens. Dit betekent dat de documentcamera op vele manieren kan worden gebruikt buiten de normale klassikale setting, bijvoorbeeld in biologie- of technologielessen.
Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.