Terug
Multitouch BenQ projector in gebruik in een school

Scholen en universiteiten

Multimedia-apparatuur voor klaslokalen

Voor interactief werken in de klas hebben wij verschillende oplossingsvarianten voor klaslokalen samengesteld.

Inhoud

Klaslokalen zijn meestal vergelijkbaar wat betreft hun grootte en de helderheid van de ruimte. Ze zijn meestal groot en helder. Daarom moet bij het kiezen van de juiste beamer de voorkeur worden gegeven aan de lichtere modellen. Displays van groot formaat zijn een zeer goed alternatief. Zij zijn vrijwel ongevoelig voor directe lichtstraling.

Voor interactief werk zijn interactieve beamers op zeer korte afstand en interactieve displays de optimale oplossing. Deze kunnen meestal zeer gemakkelijk worden bediend met een pen of touch-functie. Met apparaten met multitouch-ondersteuning kunt u zelfs met meerdere personen tegelijk werken.

Voor het werken met bestaand lesmateriaal zoals documenten, boeken of zelfs kleine voorwerpen raden wij een documentcamera aan. Een documentcamera digitaliseert objecten die eronder liggen. In combinatie met een beamer of display kan het gedigitaliseerde beeld in real time worden getoond.

Al meer dan 15 jaar adviseren en ondersteunen wij onze klanten bij alle projecten rond media-apparatuur voor klaslokalen. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste apparatuur en nemen de volledige implementatie voor onze rekening!

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Onze sterke punten & competenties

  • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
  • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
  • Uitstekende klantenondersteuning
  • Snelle projectafhandeling

Oplossingen voor klaslokalen

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor klaslokalen. Wij verzorgen voor u de planning, selectie en de gehele installatie van de apparaten.

Stationair scherm en beamer

Beamer met scherm of whiteboard

  • zeer geschikt voor middelgrote tot grote klaslokalen
  • Projectieoppervlakken tot 3 meter breed mogelijk
  • veilige wand- of plafondmontage of op een trolley
Icoon gloeilamp

Lichtopbrengst

4.000 lumen (minimaal) voor LCD-Beamer en 5000 lumen (minimaal) voor DLP-Beamer voor een schermbreedte van ongeveer tweeënhalve meter in een voorwaardelijk verduisterde ruimte in een vaste installatie. Voor een interactief whiteboard volstaat een UST-beamer met 3500 lumen
Resolutie pictogrammen

Beeldresolutie

WXGA (1.280 x 800) in 16:10-formaat, Full HD (1.920 x 1.080) in 16:9-formaat of WUXGA (1.920 x 1.200) in 16:10-formaat
Pictogrammen gereedschap

Montage

Bevestiging aan het plafond via de beamer of installatie aan de muur of op een trolley bij gebruik van een interactief whiteboard

Onze beamer hoogtepunten