Witte projector met afstandsbediening
Oplossingen voor particuliere klanten

Uitrusting voor de perfecte thuisbioscoop

Home cinema Beamer, scherm en surround systeem: dit zijn de belangrijkste componenten voor uw eigen home cinema. De juiste keuze voor ruimtes van verschillende grootte kan echter lastig zijn. visunext biedt u de juiste oplossingen en deskundig advies.

Inhoud

Met een home cinema Beamer, een scherm en een surround systeem heeft u alle home cinema componenten al bij elkaar. Het kiezen van de juiste componenten voor kamers van verschillende grootte kan echter moeilijk zijn zonder voorafgaand overleg met een expert. Er moet immers rekening worden gehouden met de verlichting van de ruimte en de grootte van de kamer.

visunext biedt complete home cinema oplossingen met individueel advies, geschikt voor elk budget en elke eis. Van Full HD projectie met een ultrakorte afstand Beamer tot briljante 4K home cinema projecties op schermen die speciaal voor home cinema zijn ontworpen door bekende fabrikanten.

panorama6_b_v3

Onze sterke punten & competenties

 • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
 • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
 • Uitstekende klantenondersteuning
 • Snelle projectafhandeling

Oplossing voor home cinema kamers

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor elke ruimtegrootte. Wij verzorgen voor u de planning, de keuze en de gehele installatie van de apparaten.

Acer Beamer H6815BD

Krachtige beamers

 • beschikbaar voor de homecinema in de woonkamer of de homecinema in de kelder
 • verschillende optieken voor verschillende kamergroottes
 • Lensverschuiving voor optimale plaatsing in de ruimte
 • Interframeberekening voor een vloeiend beeldverloop
 • 3D mogelijkheid
Pictogramcontrast

Contrast

Eerst en vooral is het contrast van een thuisbioscoopBeamer belangrijker dan de lichtopbrengst. Als de thuisbioscoop echter in de woonkamer wordt opgesteld, kan het contrast van ondergeschikt belang worden en de lichtopbrengst belangrijker. Hier hangt het af van de plaats waar de thuisbioscoop wordt geplaatst
Resolutie pictogrammen

Beeldresolutie

Full HD (1.920 x 1.080) in 16:9 formaat of 4K (3.840 x 2.160) in 16:9 formaat. Voor entertainmentgebruik in de woonkamer is ook de WUXGA-resolutie (1.920 x 1080) interessant. Beamers met deze resolutie zijn meestal iets helderder.
Flexibiliteit van de pictogrammen

Flexibiliteit

Omdat het vaak niet nodig is alles in de bestaande kamers om te bouwen, is een beamer met flexibele optiek en lens-shift ideaal voor thuisbioscoopgebruik. In uw eigen thuisbioscoopruimte is dat minder belangrijk, maar in uw thuisbioscoop-woonkamer des te meer. Met een zoomfactor van 1,6 of meer zit u meestal goed

Expert Tip:

Kijkt u graag naar actiefilms en houdt u niet van schokkerige beelden, zorg er dan voor dat de beamer een tussenliggende beeldberekeningsfunctie heeft. Dit zorgt voor een soepel en schokvrij beeldverloop.
celexon Rollo Professional scherm

Canvas

 • Keuze uit motor, rolgordijn of frame scherm
 • 16:9 of 16:10 formaat (afhankelijk van beamer)
 • black advance voor comfortabele beeldpositie
 • Motorscherm op afstand bedienbaar
Canvas pictogram afmetingen

Beeldformaat

De schermgrootte wordt bepaald door de afstand tussen de stoelen: gedeeld door twee geeft de schermbreedte. Als de ruimte het toelaat, is 2,5 m een goede schermbreedte voor het thuisbioscoopgevoel.
Icoon doeken

Type scherm

Een home cinema kelderruimte heeft meestal het voordeel dat u de muren volledig tot uw beschikking heeft en hier een frame scherm kunt monteren. In een homecinema in de woonkamer daarentegen is een gemotoriseerd of rolscherm de aantrekkelijkere oplossing, omdat het boven aan het plafond kan worden gemonteerd en dus minder opvalt
Icoon versnelling en gereedschap

Montage

De Beamer wordt geïnstalleerd op een plafondbevestiging, terwijl het kaderscherm aan de muur wordt bevestigd. Indien een gemotoriseerd of rolscherm wordt gebruikt, is montage aan de muur of het plafond mogelijk

Expert Tip:

Let er bij een gemotoriseerd of rolscherm op dat het bij plafondmontage een zwarte leader heeft, die het beeld verder op ooghoogte brengt. Dankzij de zwarte leader kunt u normaal op de bank blijven zitten en hoeft u niet omhoog te kijken, wat op den duur oncomfortabel is.
pioneer_vsx-1131-removebg-preview

Audio-installatie

 • keuze uit verschillende surroundsystemen: 5.1, 7.1, 9.2, enz.
 • passende prestaties voor uw kamergrootte
 • Dolby Atmos, Auro 3D of DTS:X
 • Luidsprekersystemen of individueel configureerbare oplossingen
Pictogram 3,5 mm aansluiting

Kanalen

Het aantal kanalen bepaalt het aantal luidsprekers en dus het type systeem. Van het klassieke 5.1 surroundsysteem tot het 9.2 systeem met effectluidsprekers aan het plafond - de keuze is aan u!
Icon Luidspreker

Geluidskwaliteit

In de audiowereld is de keuze aan 3D-surroundtechnologieën aanzienlijk toegenomen. U kunt kiezen uit AV-receivers met Dolby Atmos, Auro 3D of DTS:X. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste luidsprekercombinaties
Duim omhoog pictogram

Luidsprekersystemen

Afhankelijk van de grootte van de ruimte, de installatiemogelijkheden en uw eisen aan de geluidskwaliteit bieden wij u voorgeconfigureerde luidsprekersystemen en afzonderlijke luidsprekers aan. Wij adviseren u graag over de samenstelling van uw gewenste systeem en vinden de juiste combinatie van surroundluidsprekers, middenluidsprekers en subwoofers voor u en uw thuisbioscoopruimte

Expert Tip:

Afhankelijk van de weerstand (ohm) worden de voor een AV-receiver opgegeven wattages per kanaal volledig of slechts gedeeltelijk opgeroepen. Zorg daarom in grotere ruimtes voor voldoende watt per kanaal om voldoende vermogensreserves op te kunnen roepen.

Unsere Heimkino Beamer Highlights

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.