Acer H5385BDi

Acer H5385BDi
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

Acer H5385BDi

Gekocht door
  • 10% Business
  • 10% School
  • 80% Privé

Acer H5385BDi


De Acer H5385BDi biedt 4.000 ANSI-lumen aan helderheid, native HD-resolutie en de bijgeleverde draadloze adapter, alle voorwaarden voor briljante projectie en minimale installatie-inspanning. Automatische keystone-correctie en automatische rotatie van het beeld bij montage aan het plafond zorgen ervoor dat u in een mum van tijd van een perfect beeld kunt genieten.


Een even interessante functie is de mogelijkheid voor de Acer H5385BDi om automatisch in te schakelen wanneer er stroom wordt toegepast of wanneer er een beeldsignaal wordt ontvangen via HDMI, zonder dat u de afstandsbediening hoeft te bedienen of zelfs maar op de corresponderende knop op de projector hoeft te drukken.


AC-voeding aan


Met de AC Power On-functie kan de Acer H5385BDi automatisch worden ingeschakeld zodra de projector wordt ingeschakeld. U hoeft de projector niet meer apart aan te zetten, maar kunt hem direct starten door bijvoorbeeld de stroom in de vergaderzaal aan te zetten.


HDMI-voeding aan


Met de HDMI Power On-functie kan de projector automatisch worden ingeschakeld wanneer de projector een signaal ontvangt via HDMI of VGA. U hoeft de projector niet meer afzonderlijk te starten, maar kunt gewoon uw notebook, ontvanger of gameconsole inschakelen en de projector wordt automatisch ook ingeschakeld.


Automatische Keystone Correctie


Met de automatische verticale keystone-correctie compenseert de Acer-projector automatisch de trapeziumvormige vervorming als de projector niet precies verticaal wordt geplaatst en een rechthoekig beeld projecteert.


HDMI 3D


HDMI 3D: De geïntegreerde HDMI 1.4a standaard maakt de overdracht van 3D-content van geschikte afspeelapparatuur zoals 3D Blu-ray-spelers, 3D-settopboxen en 3D-gameconsoles mogelijk zonder dat er een extra PC nodig is. Met behulp van een Acer 3D-bril kunnen Bluray 3D-films en 3D-tv-programma's in uw eigen woonkamer worden weergegeven tot een diagonaal van 7,62 meter (300").


Originele 24p weergave


Beleef de echte bioscoop met 24 beelden per seconde, de Acer-beamer reproduceert Blu-Ray-films in het originele bioscoopformaat, zoals ze op de filmset zijn opgenomen. Bekijk films op 24p door de ogen van de regisseur.


Ontwerp van de bovenste laadlamp


Het ontwerp van de Top-Loading Lamp maakt het mogelijk om de lamp eenvoudig te vervangen zonder de Acer projector los te koppelen van de beugel bij het installeren van de bovenzijde van de kast. De vervanging is vergelijkbaar met het vervangen van een spaarlamp.Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 11,3 cm
  • Breedte product: 31,3 cm
  • Diepte product: 24 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker