Acer H6522BD

Acer H6522BD

Dit product is niet meer beschikbaar.

Algemene gegevens

Acer H6522BD

Gekocht door
  • 100% Privé

Acer H6522BD

Specificaties

- Resolutie: 1080p (1.920 x 1.080 px)

- Helderheid (ANSI lumen): 3.500 / 2.800 eco

- Contrast: 10.000:1

- max. levensduur van de lamp (uren): 3.500 / 10.000 eco / 20.000 extr. Eco

 

3D Full HD-homecinemaprojector met ISF ccc-certificering

De Acer H6522BD Full HD is de perfecte keuze voor thuisbioscoopliefhebbers, tv-liefhebbers en gamers die het grote geheel in Full HD willen.

Met zijn native Full HD-resolutie, hoog contrast van 10.000:1 en gebruiksgemak wordt de woonkamer een bioscoop en brengt voetbal een echt stadiongevoel bij u thuis.

Met 3.500 ANSI-lumen biedt de Acer H6522BD home cinema projector een helder, briljant en haarscherp beeld, zelfs bij daglicht, zodat u zich niet hoeft te verstoppen in de kelder.

Met de optionele Acer WirelessCAST kan inhoud draadloos worden overgedragen en geprojecteerd in maximaal Full HD-kwaliteit vanaf notebook, tablet of smartphone.

 

Acer ColorBoost 3D

Acer ColorBoost 3D is de innovatieve combinatie van een steeds verbeterend beeldverwerkingsalgoritme, de nieuwste DLP-chipset, een geoptimaliseerd ontwerp van het 6-segmenten kleurenwiel en geavanceerde lichtregeltechnologie. Als gevolg daarvan zijn Acer-projectoren in staat om absoluut levensechte kleuren te projecteren gedurende hun hele levenscyclus - in zowel de 2D- als de 3D-modus.

 

ISF ccc gecertificeerd

De kalibratie volgens ISF ccc (Imaging Science Foundation) kan worden uitgevoerd door speciaal opgeleide technici. Deze kalibratie biedt u in 2 speciale modi een absoluut perfect beeld voor de lichtomstandigheden in uw thuisbioscoop. Dit maakt de Acer H65220BD ideaal voor thuisbioscoopgebruik.

 

HDMI 3D

De geïntegreerde HDMI 1.4a standaard maakt het mogelijk om 3D-content over te dragen van geschikte afspeelapparatuur zoals 3D Blu-ray-spelers, 3D-settopboxen en 3D-gameconsoles zonder dat er een extra PC nodig is. Met behulp van de Acer 3D-bril voor sluitersBluray 3D-films en 3D-tv-programma's kunnen in uw woonkamer worden weergegeven tot een diagonaal van 7,62 meter (300").

 

Originele 24p weergave

Beleef de echte bioscoop met 24 beelden per seconde. De Acer Blu-Ray projector reproduceert films in het originele bioscoopformaat zoals ze op de filmset zijn opgenomen. Bekijk 24p-films door de ogen van de regisseur

 

AC-voeding aan

Met de AC Power On-functie kan de projector automatisch worden ingeschakeld wanneer deze wordt ingeschakeld. U hoeft de projector niet meer apart aan te zetten, maar kunt de projector direct starten, bijvoorbeeld door de stroom in de vergaderzaal aan te zetten.

 

MHL

De MHL-connectiviteit (via de MHL™/HDMI™-poort) stelt u in staat om een ongecomprimeerd digitaal HDMI-signaal van uw smartphone te verzenden terwijl deze via de poort wordt opgeladen. Met behulp van de unieke optionele Acer MHL draadloze adapter kan inhoud zelfs draadloos worden overgebracht van een videobron naar de projector via Miracast WiFi Display, WiDi Wireless Display of DLNA.

Link naar productcategorie
Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 11 cm
  • Breedte product: 31,3 cm
  • Diepte product: 24 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 31
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart