Acer H6523BD

Acer H6523BD
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart
+31 (0) 541-76 83 31
Algemene gegevens

Acer H6523BD

Gekocht door
  • 100% Privé
Rijke kleuren en uitstekende beeldkwaliteit voor uw home cinema
Resolutie: 1080p Full HD (1.920 x 1.080 px)
Helderheid: 3.500 (standaard), 2.800 (eco) ANSI lumen
Contrast: 10.000:1
Levensduur max. (uren): 5.000 (standaard), 10.000 (eco), 12.000 (ExtremeEco)

Acer ColorBoost 3D
Acer ColorBoost 3D: Acer ColorBoost 3D is de innovatieve combinatie van een voortdurend verbeterd beeldverwerkingsalgoritme, de nieuwste DLP-chipset, een geoptimaliseerd 6-segmenten kleurenwielontwerp en geavanceerde lichtregelingstechnologie. Hierdoor kunnen Acer-projectoren gedurende de gehele levensduur absoluut levensechte kleuren projecteren, zowel in 2D- als in 3D-modus.

Acer Color Safe II
Acer ColorSafe II garandeert een consistente, briljante en natuurlijke kleurprojectie gedurende de gehele levensduur van de projector.
gedurende de hele levensduur van de projector. Dit wordt gegarandeerd door het gebruik van DLP®-technologie en een garantie van 5 jaar op de DLP®-chip. Projectoren zonder DLP®-technologie

ISF gecertificeerd
Kalibratie volgens ISFccc (Imaging Science Foundation) kan worden uitgevoerd door speciaal opgeleide technici. Deze kalibratie biedt u in 2 speciale modi een absoluut perfect beeld voor de lichtomstandigheden die in uw thuisbioscoop heersen.
ISFccc Professional Calibration

AC Stroom Aan
Met de functie AC Power On kan de projector automatisch worden ingeschakeld zodra de stroom naar de projector wordt toegevoerd. U hoeft de projector niet meer apart in te schakelen, maar kunt hem direct starten, bijvoorbeeld door de stroom in de vergaderzaal aan te zetten.

HDMI 
Met de HDMI Power On functie kan de projector automatisch worden ingeschakeld zodra de projector een signaal ontvangt via HDMI of VGA. U hoeft de projector niet meer apart op te starten, u kunt gewoon uw notebook, ontvanger of gameconsole aanzetten en de projector gaat automatisch ook aan.

Automatische plafondmontage correctie
Automatische correctie voor plafondmontage: de ingebouwde zwaartekrachtsensor in de Acer-projector detecteert wanneer de projector ondersteboven aan een plafond is gemonteerd en draait de projectie automatisch 180° zonder extra
aanvullende instellingen in het menu.

Automatische trapeziumcorrectie
De automatische verticale keystone-correctie van de Acer-projector compenseert automatisch trapeziumvormige vervorming wanneer de projector niet exact verticaal is opgesteld en een rechthoekig beeld projecteert.
Keystone Correction for Distortion

Blauwlicht Schild
BluelightShield stelt gebruikers in staat de hoeveelheid blauw licht te verminderen om de negatieve effecten van blootstelling aan blauw licht te verminderen. Er zijn drie filterniveaus in de projector voor verschillende scenario's. Elk niveau bevat ook een dynamisch mechanisme dat het blauwlichtniveau optimaliseert afhankelijk van de inhoud. BluelightShield kan tot 30% blauw licht verminderen en uw ogen beschermen.
Acer BlueLightShield

24/7 gebruik
Deze projector belooft het hoogste niveau van betrouwbaarheid, en levert betrouwbaar een briljant beeld, zelfs bij 24/7 continu gebruik.
24_7 Operation

HDMI 3D
HDMI 3D: De geïntegreerde HDMI 1.4a-norm maakt de overdracht mogelijk van 3D-inhoud van geschikte afspeelapparatuur, zoals 3D Blu-rayspelers, 3D-settopboxen en 3D-spelconsoles, zonder dat daarvoor een extra PC nodig is. Met behulp van de Acer 3D-shutterbril kunnen Bluray 3D-films en 3D-tv-programma's in de woonkamer worden bekeken tot een diagonaal van 7,62 meter (300").

Acer Smart Format-technologie
Acer SmartFormat-technologie ondersteunt een breed scala aan ingangssignalen, zodat u niet hoeft te schakelen tussen notebook/pc, dvd-speler en ontvanger. Signalen tot 1080p kunnen worden geaccepteerd en gecomprimeerd voor Acer ColorBoost-projectoren met HDMI* via Acer SmartFormat-technologie.
Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 11,4 cm
  • Breedte product: 31,3 cm
  • Diepte product: 24 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 31
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart