Acer H6536FHi

Acer H6536FHi
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

Acer H6536FHi

Gekocht door
  • 100% Privé

Acer H6536FHi

Verzadigde kleuren en uitstekende beeldkwaliteit voor uw thuisbioscoop

Welkom in uw thuisbioscoop! De Acer H6536FHi is de perfecte thuisbioscoopprojector met native Full HD-resolutie en een helderheid van 4.500 ANSI lumen. Zo kunt u zelfs bij daglicht een gedetailleerd beeld projecteren en genieten van uw favoriete film op een diagonaal van maximaal 300". Dankzij automatische keystone-correctie en 1,3x zoom is het beeld in enkele seconden uitgelijnd en staat niets uw home cinema-ervaring meer in de weg. Dankzij draadloze projectie kunt u afscheid nemen van in de knoop geraakte kabels en draadloos inhoud projecteren vanaf uw smartphone of notebook.

  • Lichttechnologie: 240 watt Philips UHP
  • Resolutie: 1080p Full HD (1.920 x 1.080 px)
  • Helderheid: 4.500 (standaard), 3.600 (eco) ANSI lumen
  • Contrast: 10.000:1
  • Looptijd max. (uur): 4.000 (standaard), 10.000 (eco), 20.000 (ecoPro)

Automatische uitschakeling

De automatische uitschakelfunctie schakelt de Acer-projector automatisch uit als na een vooraf ingestelde tijd geen ingangssignaal wordt ontvangen. Deze functie kan afzonderlijk via het menu worden ingesteld en helpt energie en lampvermogen te besparen.

Originele 24p-weergave

Beleef echte cinema met 24 frames per seconde, de Acer-projector speelt Blu-Ray-films af in het originele bioscoopformaat zonder te storen, net zoals op de filmset is opgenomen. Bekijk films in 24p door de ogen van de regisseur.

Wall Color Compensation

Wall Color Compensation: Voor de beste beeldkwaliteit kan de kleur van de muur worden gecorrigeerd op gekleurde projectieoppervlakken, zoals schoolborden en behang. 5 geoptimaliseerde muurkleuren kunnen eenvoudig worden gecompenseerd zonder verdere instellingen via het menu voor de beste beeldkwaliteit.

Installatiemenu

Met behulp van het installatiemenu kan de Acer-projector zonder veel tijdverlies perfect worden uitgelijnd met het oppervlak waarop moet worden geprojecteerd. Het installatiemenu kan worden geopend door op de menuknop te drukken, zelfs als er geen bron op de projector is aangesloten.

Acer Smart Format Technology

Acer Smart Format Technology ondersteunt verschillende ingangssignalen, zodat u niet meer hoeft om te schakelen tussen notebook/PC, DVD-speler en receiver. Signalen tot 1080p kunnen worden geaccepteerd en gecomprimeerd voor Acer ColorBoost-projectoren met HDMI via Acer Smart Format-technologie. Modelafhankelijk

HDMI 3D

HDMI 3D: De geïntegreerde HDMI 1.4a-standaard maakt de overdracht mogelijk van 3D-inhoud van geschikte afspeelapparatuur, zoals 3D Blu-rayspelers, 3D-settopboxen en 3D-spelconsoles, zonder dat hiervoor een extra pc nodig is. Met behulp van de Acer 3D-shutterbril kunnen Bluray 3D-films en 3D-tv-programma's in uw eigen woonkamer worden vertoond tot een dia gonaal van 7,62 meter (300).

Lage input lag 8,3ms

Hecht u waarde aan details? Dankzij de lage input vertragingen, behoren vertragingen tot het verleden. Of u nu gamet op het grote scherm of de nieuwste actiefilm bekijkt, u bevindt zich altijd op ooghoogte en ziet elk detail zonder te trillen.

Bluelight Shield

BluelightShield stelt gebruikers in staat de hoeveelheid blauw licht te verminderen om de negatieve effecten van blootstelling aan blauw licht te verminderen. Er zijn drie filterfasen in de projector, geschikt voor verschillende scènes. Elke fase bevat ook een dynamisch mechanisme dat het blauwlichtniveau optimaliseert afhankelijk van de inhoud. BluelightShield kan blauw licht tot 30% verminderen en uw ogen beschermen.

Automatische keystone-correctie

Met de automatische verticale keystone-correctie compenseert de Acer-projector automatisch voor keystone-vervorming wanneer de projector niet exact verticaal is opgesteld en wordt een redelijk hoekig beeld geprojecteerd.

Top Loading Lamp Design

Het Top-Loading Lamp Design biedt een eenvoudige lampvervanging voor plafondinstallaties via de bovenkant van de behuizing, zonder dat de Acer-projector van de steun hoeft te worden losgekoppeld. De vervanging is vergelijkbaar met het vervangen van een spaarlamp.

AC Power On

Met de AC Power On-functie kan de projector automatisch worden ingeschakeld wanneer de stroom naar de projector wordt toegevoerd. U hoeft de projector niet meer apart in te schakelen, maar kunt deze direct starten, bijvoorbeeld door de stroom in de vergaderruimte aan te zetten.

Acer Color Safe II

Acer ColorSafe II garandeert een consistente, briljante en natuurlijke kleurenprojectie gedurende de gehele levensduur van de projector. Dit wordt gegarandeerd door het gebruik van DLP®-technologie en een garantie van 5 jaar op de DLP®-chip. Projectoren zonder DLP®-technologie verliezen na verloop van tijd hun kleurenhelderheid.


 

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 9,1 cm
  • Breedte product: 32,2 cm
  • Diepte product: 22,5 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker