Acer H6541BDi

Acer H6541BDi
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

Acer H6541BDi

Gekocht door
  • 100% Privé
Resolutie: 1080p (1.920 x 1.080 px)
Helderheid (ANSI lumen): 4.000 / 3.200 eco
 Contrast: 10.000:1
 max. levensduur van de lamp (uren): 4.000 / 10.000 eco / 12.000 extr. Eco
 

draadloze projectie

Acer Wireless Projection: Met de meegeleverde Acer Wireless Adapter kunt u beelden, tekst en presentaties draadloos projecteren, waardoor u het gedoe met het leggen van HDMI- of VGA-kabels bespaart. U kunt ook de optionele Acer WirelessCAST gebruiken om draadloos over te dragen en te projecteren vanaf uw smartphone, tablet of notebook in volledige kwaliteit. De meegeleverde adapter is niet geschikt voor het overbrengen van videocontent.

AC-voeding aan

Met de AC Power On-functie kan de projector automatisch worden ingeschakeld wanneer deze wordt ingeschakeld. U hoeft de projector niet meer apart aan te zetten, maar kunt de projector direct starten, bijvoorbeeld door de stroom in de vergaderzaal aan te zetten.

HDMI-voeding aan

Met de HDMI Power On-functie kan de projector automatisch worden ingeschakeld wanneer de projector een signaal ontvangt via HDMI of VGA. U hoeft de projector niet apart te starten, maar zet gewoon uw notebook, ontvanger of gameconsole aan en de projector gaat automatisch aan.

Automatische plafondmontagecorrectie

Auto Ceiling-Mount Correction: De ingebouwde zwaartekrachtsensor in de Acer projector detecteert wanneer de projector ondersteboven aan het plafond wordt gemonteerd en draait de projectie automatisch 180° zonder extra menuaanpassingen.

Auto Keystone Correctie

Met de automatische verticale keystone-correctie compenseert de Acer-projector automatisch de trapeziumvormige vervorming als de projector niet precies verticaal wordt geplaatst en een rechthoekig beeld projecteert.

Ontwerp van de bovenste laadlamp

Het ontwerp van de Top-Loading Lamp maakt het mogelijk om de lamp eenvoudig te vervangen zonder de Acer projector los te koppelen van de beugel bij het installeren van de bovenzijde van de kast. De vervanging is vergelijkbaar met het vervangen van een spaarlamp.
Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 11,3 cm
  • Breedte product: 31,3 cm
  • Diepte product: 24 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker