Acer H6815BD

Acer H6815BD
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

Acer H6815BD

Gekocht door
  • 100% Privé
H6815BD
Rijke kleuren en uitstekende beeldkwaliteit voor uw thuisbioscoop
Verlichtingstechnologie: 240 Watt Philips UHP
Resolutie: 4K UHD (3.840 x 2.160 px)
Helderheid: 4.000 (standaard), 3.200 (eco) ANSI lumen
Contrast: 10.000:1
Max. levensduur (uren): 5.000 (standaard), 10.000 (eco), 20.000 (ecoPro)

Acer ColorBoost 3D
Acer ColorBoost 3D: Acer ColorBoost 3D is de innovatieve combinatie van een continu verbeterd beeldverwerkingsalgoritme, de nieuwste DLC-chipset, een geoptimaliseerd ontwerp van het 6-segmenten kleurenwiel en geavanceerde lichtregeltechnologie. Als gevolg daarvan zijn Acer-projectoren in staat om absoluut levensechte kleuren te projecteren gedurende hun hele levenscyclus - zowel in de 2D- als in de 3D-modus.

Acer Color Safe II
Acer ColorSafe II garandeert een consistente, briljante en natuurlijke kleurprojectie via de de gehele levenscyclus van de projector.
Dit wordt gegarandeerd door het gebruik van de DLP® -technologie en een garantie van 5 jaar op de DLP® -chip. Voor projectoren zonder DLP®

ISF-gecertificeerd
De kalibratie volgens ISFccc (Imaging Science Foundation) kan worden uitgevoerd door speciaal opgeleide technici. Deze kalibratie biedt u in 2 speciale modi een absoluut perfect beeld voor de lichtomstandigheden in uw thuisbioscoop.

AC-voeding aan
Met de AC Power On-functie kan de projector automatisch worden ingeschakeld wanneer deze wordt ingeschakeld. U hoeft de projector niet meer apart aan te zetten, maar kunt hem direct starten, bijvoorbeeld door de stroom in de vergaderzaal aan te zetten.

Lage invoervertraging
Houdt u rekening met details? Dankzij de lage input lag, is achterblijvendheid iets van het verleden. Of u nu op een groot scherm aan het gamen bent of de nieuwste actiefilm bekijkt - u bent altijd op ooghoogte en krijgt elk detail zonder rukken.

HDMI-voeding aan
Met de HDMI Power On-functie kan de projector automatisch worden ingeschakeld wanneer de projector een signaal ontvangt via HDMI of VGA. U hoeft de projector niet meer afzonderlijk te starten, maar kunt gewoon uw notebook, ontvanger of gameconsole inschakelen en de projector wordt automatisch ook ingeschakeld.

Automatische plafondmontagecorrectie
Auto Ceiling-Mount Correction: De ingebouwde zwaartekrachtsensor in de Acer projector detecteert wanneer de projector ondersteboven aan het plafond wordt gemonteerd en draait de projectie automatisch 180° zonder extra menuaanpassingen.

Auto Keystone Correctie
Met de automatische verticale keystone-correctie compenseert de Acer-projector automatisch de trapeziumvormige vervorming als de projector niet precies verticaal wordt geplaatst en een rechthoekig beeld projecteert.

BluelightShield
BluelightShield stelt gebruikers in staat om de hoeveelheid blauw licht te verminderen om de negatieve effecten van blootstelling aan blauw licht te verminderen. Er zijn drie niveaus van filters in de projector die geschikt zijn voor verschillende scenario's. Elk niveau bevat ook een dynamisch mechanisme dat het blauwlichtniveau optimaliseert in functie van de inhoud. BluelightShield kan blauw licht tot 30% verminderen en uw ogen beschermen.

Acer Smart Format Technologie
Acer SmartFormat-technologie ondersteunt een breed scala aan ingangssignalen, waardoor u uw notebook/PC, dvd-speler en -ontvanger niet meer hoeft in te schakelen. Acer ColorBoost-projectoren met HDMI kunnen signalen accepteren tot 1080p, die kunnen worden geaccepteerd en gecomprimeerd door Acer SmartFormat-technologie.

Originele 24p weergave
Beleef de echte bioscoop met 24 beelden per seconde. De Acer Blu-Ray projector reproduceert films in het originele bioscoopformaat zoals ze op de filmset zijn opgenomen. Bekijk 24p-films door de ogen van de regisseur.

Ontwerp van de bovenste laadlamp
Het ontwerp van de Top-Loading Lamp maakt het mogelijk om de lamp eenvoudig te vervangen zonder de Acer projector los te koppelen van de beugel bij het installeren van de bovenzijde van de kast. De vervanging is vergelijkbaar met het vervangen van een spaarlamp.

Acer Voetbal Mode
Breng het stadion naar uw huis met Acer Football Mode. De modus past automatisch de helderheid, verzadiging, scherpte en het gamma van het beeld aan om de huidtinten levendiger en groener te maken. Ideaal voor voetbalfans en sportliefhebbers.

Installatiemenu
Met behulp van het installatiemenu kan de Acer projector in een handomdraai perfect worden uitgelijnd met het te projecteren oppervlak. Het installatiemenu is toegankelijk door op de toets Menu te drukken, zelfs als er geen bron op de projector is aangesloten.

Wandkleurcompensatie
Wandkleurcompensatie: De beste beeldkwaliteit maakt wandkleurcorrectie mogelijk op gekleurde projectievlakken zoals schoolborden en behang. 5 geoptimaliseerde muurkleuren kunnen eenvoudig en zonder verdere instellingen via het menu worden gecompenseerd voor de beste beeldkwaliteit.
Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 9,4 cm
  • Breedte product: 32,2 cm
  • Diepte product: 22,5 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens