Acer H6830BD

Acer H6830BD
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

Acer H6830BD

Gekocht door
  • 100% Privé

Verzadigde kleuren en uitstekende beeldkwaliteit voor uw home cinema

Hallo home cinema, hallo casual gaming! Met de Acer H6830BD staat u de perfecte projector te wachten voor lange bioscoopavonden en boeiende gamesessies. Dankzij de 4k UHD-resolutie en heldere 3.800 ANSI lumen kunt u genieten van een gedetailleerde projectie, zelfs wanneer de lichten aan zijn. Beeldinstelling was nog nooit zo eenvoudig: met de 1,3x zoom kunt u het beeld met 30% aanpassen terwijl de projectieafstand behouden blijft, en de automatische keystone-correctie lijnt het beeld altijd perfect uit. Dankzij 1080p 240Hz kunnen zelfs snelle scènes vloeiend worden weergegeven. Tegelijkertijd is de inputvertraging zelfs teruggebracht tot 4,2 ms, zodat de druk op een knop op de controller zonder vertraging wordt weergegeven.

  • Lichttechnologie: 240 watt Philips UHP
  • Resolutie: 4K UHD (3.840 x 2.160 px)
  • Helderheid: 3.800 (standaard), 3.040 (eco) ANSI lumen
  • Contrast: 10.000:1
  • Levensduur max. (hr.): 5.000 (standaard), 10.000 (eco), 20.000 (ecoPro)

Auto Shutdown

De automatische uitschakelfunctie schakelt de Acer-projector automatisch uit als er na een vooraf ingestelde tijd geen ingangssignaal wordt ontvangen. Deze functie kan afzonderlijk via het menu worden ingesteld en helpt energie en lampvermogen te besparen.

Wall Color Compensation

Wall Color Compensation: De beste beeldkwaliteit wordt verkregen door kleurcorrectie van de muur op gekleurde projectieoppervlakken, zoals schoolborden en behang. 5 geoptimaliseerde muurkleuren kunnen eenvoudig worden gecompenseerd zonder verdere instellingen via het menu voor de beste beeldkwaliteit.

Installatiemenu

Met behulp van het installatiemenu kan de Acer-projector zonder veel tijdverlies perfect worden uitgelijnd met het oppervlak waarop moet worden geprojecteerd. Het installatiemenu kan worden geopend door op de menutoets te drukken, zelfs wanneer er geen bron op de projector is aangesloten.

 Acer Football Mode

Met Acer Football Mode haalt u het stadion in huis. De modus past automatisch de helderheid, verzadiging en scherpte van het beeld aan, evenals de gammawaarden, om huidtinten natuurgetrouwer en groene tinten levendiger te maken. Ideaal voor voetbalfans en sportliefhebbers.

Top-Load Lamp Design

Het Top-Loading Lamp Design biedt een eenvoudige lampvervanging voor plafondinstallaties via de bovenkant van de behuizing zonder de Acer-projector los te koppelen van de steun. De vervanging is vergelijkbaar met het vervangen van een spaarlamp.

Originele 24p-weergave

Ervaar echte cinema met 24 frames per seconde, de Acer-projector speelt Blu-Ray-films in het originele bioscoopformaat vloeiend af, zoals het op de filmset is opgenomen. Bekijk films in 24p door de ogen van de regisseur.Acer Smart Format-technologie

Acer SmartFormat-technologie ondersteunt diverse invoersignalen, zodat u niet meer hoeft om te schakelen tussen notebook/PC, DVD-speler en receiver. Signalen tot 1080p kunnen worden geaccepteerd en gecomprimeerd voor Acer ColorBoost-projectoren met HDMI met behulp van Acer Smart Format-technologie. Modelafhankelijk

HDMI 3D

HDMI 3D: De geïntegreerde HDMI 1.4a-standaard maakt de overdracht mogelijk van 3D-inhoud van geschikte afspeelapparatuur, zoals 3D Blu-rayspelers, 3D-settopboxen en 3D-spelconsoles, zonder dat hiervoor een extra pc nodig is. Met behulp van de Acer 3D-shutterbril kunnen Bluray 3D-films en 3D-tv-programma's in uw eigen woonkamer worden vertoond tot een diagonaal van 7,62 meter (300).

Lage input lag 4,2ms

Hecht u waarde aan details? Dankzij de lage input vertragingen, behoren vertragingen tot het verleden. Of u nu gamet op het grote scherm of de nieuwste actiefilm bekijkt, u bevindt zich altijd op ooghoogte en ziet elk detail zonder te trillen.

BluelightShield

BluelightShield stelt gebruikers in staat de hoeveelheid blauw licht te verminderen om de negatieve effecten van blootstelling aan blauw licht te verminderen. Er zijn drie filterfasen in de projector, geschikt voor verschillende scènes. Elke fase bevat ook een dynamisch mechanisme dat het blauwlichtniveau optimaliseert naargelang van de inhoud. BluelightShield kan blauw licht tot 30% verminderen en uw ogen beschermen.

Automatische keystone-correctie

Met de automatische verticale keystone-correctie compenseert de Acer-projector automatisch voor keystone-vervorming wanneer de projector niet exact verticaal is gepositioneerd en wordt een vrij hoekig beeld geprojecteerd.

 HDR

HDR (High Dynamic Range) is een techniek om een breder dynamisch lichtbereik te reproduceren. Het behoudt de details in de donkerste en helderste gebieden en zorgt voor een vergelijkbaar luminantiebereik, zodat de kleur het echte beeld benadert. Het uitgebreide contrast- en helderheidsbereik zorgen voor levensechte kleuren.

AC Power On

Met de AC Power On-functie kan de projector automatisch worden ingeschakeld wanneer de stroom naar de projector wordt toegevoerd. U hoeft de projector niet meer apart in te schakelen, maar kunt deze direct starten, bijvoorbeeld door de stroom in de vergaderruimte in te schakelen.

 ISF gecertificeerd

De kalibratie volgens ISFccc (Imaging Science Foundation) kan worden uitgevoerd door speciaal opgeleide technici. Deze kalibratie biedt u een absoluut perfect beeld voor de heersende lichtomstandigheden in uw thuisbioscoop in 2 speciale modi.

Acer Color Safe II

Acer ColorSafe II garandeert een consistente, briljante en natuurlijke kleurenprojectie gedurende de gehele levensduur van de projector. Dit wordt gegarandeerd door het gebruik van DLP®-technologie en een garantie van 5 jaar op de DLP®-chip. Bij projectoren zonder DLP®-technologie zal de kleurenhelderheid na verloop van tijd afnemen.

 


Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 9,4 cm
  • Breedte product: 32,2 cm
  • Diepte product: 22,5 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker