Asus BE24EQK

Asus BE24EQK
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

Asus BE24EQK

ASUS BE24EQK bedrijfsmonitor - 60,45 cm (23,8 inch), Full HD, IPS, frameloze vormgeving, Full HD webcam, microfoonarray, flikkervrije en laag-blauwe lichttechnologie, HDMI

-          Geïntegreerde Full HD webcam, microfoon-array en stereoluidsprekers voor videoconferenties en online leren

-          60,45cm (23,8 inch), Full HD (1920x1080), frameloze IPS-paneel met hoge kijkhoeken

-          Uitgebreide connectiviteit met DisplayPort, HDMI, D-Sub, audio-ingang, hoofdtelefoonaansluiting voor maximale flexibiliteit

-          ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde flikkervrije en low-blue-light technologieën voor extra gemak.

-          Ruimtebesparend dankzij compatibiliteit met standaard VESA-steunen

 

BE24EQK videoconferentie monitor Nog efficiëntere communicatie

De ASUS BE24EQK is een 60,45 cm (23,8 inch) Full HD-monitor met geïntegreerde Full HD webcam (2 MP), microfoonarray en stereo-luidsprekers voor videoconferencing en live-streaming. Met Full HD-resolutie en een IPS-paneel zonder frame voor hoge kijkhoeken levert het ongelooflijk scherpe beelden en een verbluffende videoweergave. Compatibiliteit met een standaard 100x100mm VESA-bevestiging maakt een flexibele montage op een muur of monitorarm mogelijk.

 

Levensechte beeldweergave en 178° kijkhoek

De BE24EQK werkt met Full HD resolutie voor een indrukwekkende helderheid. Het IPS-paneel biedt een kijkhoek van 178° - zowel horizontaal als verticaal - zodat u van de hoge beeldkwaliteit kunt genieten vanuit bijna elke richting.

 

Eenvoudige video-streaming met een ingebouwde Full HD-webcam

Met een geïntegreerde 2MP full HD webcam is de BE24EQK perfect voor webvideo-conferenties en live-streaming. De verstelbare lens van de webcam kan eenvoudig 315° worden gedraaid en 10° worden gekanteld in beide richtingen - zo vindt u altijd de perfecte opnamepositie. De ingebouwde stereoluidsprekers zorgen voor een luide en heldere audioweergave. De webcam beschikt ook over een diavergrendeling om de privacy te beschermen wanneer de camera niet in gebruik is.

 

Een microfoonserie die perfect is voor conferentiegesprekken

De microfoonserie van de BE24EQK maakt gebruik van bundelvormingstechnologie en scheidt spraakinformatie van achtergrondgeluiden. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor overeenkomstige toepassingen. De intelligente echo-onderdrukking verbetert de spraakverstaanbaarheid nog verder.

Dit maakt de monitor de perfecte keuze voor streaming, webinars of e-learning via spraakcommunicatie.

 

Uitgerust met de nieuwste aansluitmogelijkheden

De BE24EQK heeft een breed scala aan connectiviteitsopties, waaronder HDMI, DisplayPort en D-Sub, zodat hij gemakkelijk kan worden aangesloten op een breed scala aan PC's, notebooks, consoles en multimediaboxen. Bovendien heeft de monitor doorvoerinterfaces voor line-in en hoofdtelefoonaansluiting, die zich direct voor u bevinden en gemakkelijk toegankelijk zijn.

 

ASUS Flikkervrije Technologie

Vermoeide en gespannen ogen behoren tot het verleden. De flikkervrije technologie vermindert de schermflikkering en zorgt voor een bijzonder aangename omgeving die geschikt is voor filmmarathons. Het is ontworpen om vermoeidheid van de ogen en hoofdpijn tot een minimum te beperken - symptomen die zich kunnen voordoen na ontelbare uren voor het scherm.

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 35,5 cm
  • Breedte product: 54 cm
  • Diepte product: 5,3 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker