Asus P3B

Asus P3B
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

Asus P3B

Ik ben de Asus P3B, een compacte LED beamer en ben zeer goed geschikt voor mobiel gebruik.
Gekocht door
 • 34% Business
 • 33% School
 • 33% Privé
De ASUS P3B accu-aangedreven projector met short-throw lens is een lichtgewicht en compacte projector met een vloeroppervlak ongeveer zo groot als een CD-doosje. Dit betekent dat hij gemakkelijk in een aktetas of tas past. De draagbare P3B is de helderste LED-projector op batterijen op de markt, met een haarscherpe WXGA-resolutie van 1280 x 800 pixels bij een maximale helderheid van 800 lumen. De ingebouwde oplaadbare batterij biedt tot 3 uur draadloze projectietijd en kan ook worden gebruikt als 12.000 mAh oplader voor het opladen van mobiele apparaten

Dankzij de korte-afstandslens kan de P3B beelden projecteren van 63,5 cm (25") tot 508 cm (200") van zeer dichtbij. De P3B is ontworpen om overal te worden gebruikt - kamperen in de vrije natuur, in de thuisbioscoop of in kleine vergaderruimten.

LED-lichtbron met 800 lumen helderheid
De ASUS P3B LED-projector levert 800 lumen aan lichtopbrengst en levert scherpe, levensechte WXGA-beelden van 1280 x 800 pixels met 100% dekking van de NTSC-kleurruimte. De kwikvrije, energiebesparende LED-lichtbron heeft een levensduur tot 30.000 uur, waardoor de kosten voor het vervangen van een lamp lager uitvallen.
Ultieme mobiliteit
Compact ontwerp met de voetafdruk van een CD-doosje
De ultraslanke en compacte ASUS P3B projector weegt slechts 750 gram en heeft een vloeroppervlak niet groter dan een CD-doosje (153,5mm x 43mm x 131,2mm). Dit betekent dat het optimale mobiliteit biedt en comfortabel in elke zak past!

Werkt op batterijen voor draadloze projectie
De ingebouwde oplaadbare accu van de ASUS P3B biedt tot wel 3 uur draadloze projectietijd. Hierdoor kan de projector overal en altijd worden opgesteld, ongeacht de beschikbaarheid van stopcontacten.

12,000mAh Power Bank ontwerp
De ASUS P3B kan ook worden gebruikt als oplader voor mobiele apparaten, zelfs als hij is uitgeschakeld. De hoge capaciteit van 12.000 mAh maakt het mogelijk om meerdere mobiele apparaten parallel op te laden.

Korteafstandslens voor beelden tot 508 cm
Dankzij de short-throw lens is de ASUS P3B in staat om beelden variërend in grootte van 63,5 cm (25") tot 508 cm (200") te projecteren vanaf een zeer korte afstand. Hierdoor kan elk plat verticaal oppervlak van voldoende grootte worden omgevormd tot een scherm - ideaal voor presentaties in kleine ruimten.

Gemakkelijk in hoogte verstelbaar
De ASUS P3B kan in een handomdraai in hoogte worden versteld om aan elke wens te voldoen, dankzij de uitklapbare standaard met twee standen. In vergelijking met verstelbare schroefvoeten is de inspanning aanzienlijk minder en bespaart u tijd.

Automatische keystone-correctie
Auto Keystone Correction detecteert de hoek waaronder ASUS P3E projectoren zijn opgesteld en corrigeert automatisch voor trapeziumvormige vervorming die kan optreden wanneer de projector niet loodrecht op het scherm staat.

Eén voeding voor meerdere bedrijfsapparaten
Om de mobiliteit van de projectoren verder te vergroten, zijn ze compatibel met bijna alle* ASUS notebook voedingen ( ≧65W). Aangezien dezelfde voeding kan worden gebruikt voor zowel de notebook als de projector, vormen de twee apparaten een onverslaanbare alles-in-één-oplossing voor professionele presentaties of als multimediaplatform.

*Voeding compatibiliteit is onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. Controleer uw stroomvoorziening alvorens tot aankoop over te gaan.

Onmiddellijk aan/uit
De ASUS P3B is tevens voorzien van een "direct aan/uit"-functionaliteit die voorkomt dat de LED-lamp hoeft op te warmen of af te koelen. Ideeën, video's en beelden kunnen dus op elk moment en zonder vertraging worden geprojecteerd.

Projecteren op vele manieren
De optionele WLAN-adapter voor de ASUS P3B maakt een directe WLAN-verbinding mogelijk met een notebook en Android- of iOS-apparaten. Dit maakt een videokabel voor presentatiedoeleinden overbodig, omdat alle presentaties, documenten en multimediabestanden vanaf andere apparaten draadloos kunnen worden gestreamd naar de ASUS P3B. De ASUS Wi-Fi Projection software biedt geavanceerde functionaliteit voor splitscreen-bediening, zodat gebruikers kunnen kiezen tussen twee of vier split-screens vanaf smartphones, tablets of notebooks.

Meerdere connectiviteitsopties
De ASUS P3B is voorzien van HDMI/MHL en VGA interfaces voor optimale compatibiliteit met een breed scala aan apparaten. Hiermee kunt u presentaties afspelen zonder dat u een PC nodig hebt. Het biedt ook toegang tot documenten en multimediabestanden die zijn opgeslagen op een MicroSD-kaart, USB-opslagapparaten of het ingebouwde geheugen van 2 GB.
Ontwerp van de bovenste laadlamp
Het ontwerp van de Top-Loading Lamp maakt het mogelijk om de lamp eenvoudig te vervangen zonder de Acer projector los te koppelen van de beugel bij het installeren van de bovenzijde van de kast. De vervanging is vergelijkbaar met het vervangen van een spaarlamp.

MHL-ondersteuning
De MHL-connectiviteit (via de MHL™/HDMI™-poort) stelt u in staat om een ongecomprimeerd digitaal HDMI-signaal van uw smartphone te verzenden terwijl deze via de poort wordt opgeladen. Met behulp van de unieke optionele Acer MHL Wireless Adapter kan inhoud zelfs draadloos worden overgebracht van een videobron naar de projector via Miracast WiFi Display, WiDi Wireless Display of DLNA.

Wandkleurcompensatie
Wandkleurcompensatie: De beste beeldkwaliteit maakt wandkleurcorrectie mogelijk op gekleurde projectievlakken zoals schoolborden en behang. 5 geoptimaliseerde muurkleuren kunnen eenvoudig en zonder verdere instellingen via het menu van de X1327Wi worden gecompenseerd voor de beste beeldkwaliteit.
Documenten
Afmetingen
 • Hoogte product: 15,35 cm
 • Breedte product: 4,3 cm
 • Diepte product: 13,12 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
Dit zou ook voor u interessant kunnen zijn aan van
 • Ricoh PJ WX2440
  • Type product DLP
  • ANSI Lumen 3000 Ansi lumen
  • Resolutie 1280 x 800 WXGA
  • Formaat 16:10
  *
  Incl. 21% btw
  Gekocht door
  • 50% Business
  • 30% School
  • 20% Privé
 • Optoma W402
  • Type product DLP
  • ANSI Lumen 4500 Ansi lumen
  • Resolutie 1280 x 800 WXGA
  • Formaat 16:10
  *
  Incl. 21% btw
  Gekocht door
  • 70% Business
  • 30% School