Asus PA278QV

Asus PA278QV
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

Asus PA278QV

ASUS ProArt Display PA278QV

ASUS ProArt Display PA278QV Professional Monitor - 68,58cm (27 inch), IPS, WQHD (2560 x 1440), 100% sRGB, 100% Rec. 709, kleurnauwkeurigheid ΔE <268,58cm

  • 68,58cm (27 inch) WQHD (2560x 1440) IPS-monitor met frameloze vormgeving
  • Internationale kleurstandaard met een brede kleurruimte dekking van 100% sRGB en 100% Rec. 709
  • Calman-verificatie met voorgekalibreerde fabrieksinstellingen voor een uitstekende kleurnauwkeurigheid Delta E <2
  • De ASUS-exclusieve ProArt-voorinstelling en het ProArt-palet bieden tal van aanpasbare kleurparameters
  • Uitgebreide aansluitmogelijkheden voor maximale connectiviteit, inclusief Mini DisplayPort, DisplayPort, HDMI, dual-link DVI-D, audio-ingang, hoofdtelefoonaansluiting en vier USB 3.0-poorten
  • Ergonomische standaard met pan-, kantel-, draai- en hoogteverstelling voor comfortabel gebruik, plus ondersteuning voor VESA-wandsteunen


Onvergelijkbare kleuren. Onbeperkte creativiteit
De ProArt Display PA278QV is een 68,58 cm (27-inch) monitor die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van creatieve professionals, van foto- en videobewerking tot grafisch ontwerp. De ProArt Display PA278QV is vooraf gekalibreerd en Calman-gecontroleerd in de fabriek om een uitstekende kleurnauwkeurigheid van Delta E <2 te garanderen.

Breng de ware schoonheid van uw foto's naar boven
Het ProArt-display biedt een standaard kleurruimtedekking van 100% sRGB en 100% Rec. 709 voor een briljante, levendige weergave die elk detail van je foto's duidelijk en natuurgetrouw weergeeft.

Hoge kleurgetrouwheid voor extreem expressieve schakeringen
Dankzij de nauwkeurige en levensechte kleurweergave ervaart de gebruiker bijzonder zuivere, expressieve kleurschakeringen. ProArt-monitoren bereiken de Delta E-kleurprecisie.

Echte kleuren, direct vanuit de fabriek
Creatieve professionals vertrouwen op kleurnauwkeurige displays om ervoor te zorgen dat hun werk er precies zo uitziet als gepland. Het PA278QV ProArt-display is in de fabriek vooraf gekalibreerd en Calman-gecontroleerd om de toonaangevende Delta E-kleurnauwkeurigheid te garanderen. Elk ProArt-display ondergaat strenge en uiterst nauwkeurige tests om meer consistente kleurgradaties te garanderen. Als professionele gebruiker kunt u vertrouwen op de hoogste kleurnauwkeurigheid in de reproductie en creatie van inhoud.

Snelle kleuraanpassing
De ASUS-exclusieve ProArt Preset-functie biedt verschillende modi voor snelle aanpassing van de kleurruimte. Of u nu kleurcorrecties uitvoert, video's bewerkt of foto's bewerkt, u kunt eenvoudig schakelen tussen voorinstellingen als dat nodig is.

Gepersonaliseerde redactie-ervaring
ASUS ProArt Palette geeft u de mogelijkheid om uw monitor aan te passen met een verscheidenheid aan parameters, waaronder tint, temperatuur en gamma-instellingen - allemaal gemakkelijk toegankelijk via intuïtieve on-screen menu's. Bovendien zijn er voor alle zes kleuren tweepuntsschuifregelaars in grijstinten, waardoor u meer flexibiliteit heeft in de kleurinstelling dan bij veel concurrerende monitoren het geval is. ProArt Palette helpt u snel en consistent te produceren en maakt het eenvoudig om het kleurmanagement onder controle te houden.

Veelzijdige connectiviteit
De ProArt Display PA278QV biedt uitgebreide aansluitmogelijkheden met DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort, DVI-D, HDMI (v 1.4) en een ingebouwde USB-hub. U kunt eenvoudig een breed scala aan apparaten aansluiten en genieten van ultrahoge overdrachtssnelheden met externe opslag - ideaal voor de veeleisende behoeften van het creëren van content.

Full-size previewfunctie
ASUS QuickFit Virtual Scale bespaart tijd en stelt de gebruiker in staat om efficiënter te werken. Deze slimme functie geeft een raster op het scherm weer waarmee documenten op ware grootte kunnen worden uitgelijnd en vooraf kunnen worden bekeken voordat ze worden afgedrukt.

ASUS Flikkervrije Technologie
ASUS Flicker-Free technologie zorgt voor een comfortabelere werkomgeving en een aangenamere schermomgeving door het verminderen van flikkering op het scherm. Dit minimaliseert problemen veroorzaakt door gespannen ogen, hoofdpijn en vermoeidheid, vooral wanneer u vele uren achtereen voor het scherm staat.
Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 37,5 cm
  • Breedte product: 61,5 cm
  • Diepte product: 5,1 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens