Asus VT229H Touch Monitor

Asus VT229H Touch Monitor
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

Asus VT229H Touch Monitor

  • 54,61 cm (21,5") Full HD (1920x1080), 10-punts touchscreen, IPS, hoge kijkhoek van 178°, frameloze, flikkervrije en weinig blauw licht technologie, HDMI
  • 54,61 cm (21,5") - Full HD 10-punts aanraakscherm, geschikt voor iedereen.
  • Toepassingen met een virtueel toetsenbord of multi-touch supportIPS technologie met een indrukwekkende 178° kijkhoek
  • Windows 10 compatibel
  • Het frameloze ontwerp maakt hem perfect voor een vrijwel naadloze multi-monitor configuratie die een nog beter gevoel geeft in het middensegment.
  • ASUS Eye-Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde flikkervrije en low-blue-light technologieën voor extra gebruiksgemak

10-punts multi-touch monitor
De ASUS VT229H touch screen monitor combineert 10-punts multi-touch mogelijkheden, superieure beeldkwaliteit, flexibele connectiviteit en ergonomisch ontwerp.

Perfectie binnen handbereik
Tikken, zoomen, draaien - de ASUS VT229H biedt een bijzonder intuïtieve en ongecompliceerde aanraakervaring. De ASUS VT229H ondersteunt ook alle Windows 10 touch gebaren.

Indrukwekkend levendige weergave
De ASUS VT229H heeft een 54,61 cm (21,5") breedbeeldscherm (16:9), dat een uitstekende beeldkwaliteit biedt dankzij de Full HD 1920x1080 resolutie en een hoge kijkhoek van 178°. Met een extreem snelle reactietijd van 5 ms levert de monitor ook haarscherpe beelden voor alle soorten content. Daarnaast stelt de ASUS-aspectratio-instelling de gebruiker in staat om te schakelen tussen 16:9 en 4:3, zodat zelfs beelden zonder breedbeeldformaat optimaal kunnen worden geschaald.

De touchscreen monitor met die bepaalde extra
De ASUS VT229H is uitgerust met verschillende exclusieve ASUS-technologieën, zoals QuickFit Virtual Scale en Splendid Video Intelligence-technologie, die de kijkervaring nog levendiger maken.

Optimaal comfort en flexibiliteit voor thuis en op kantoor
De ASUS VT229H heeft een elegante, ronde basis met een ergonomisch verstelbare kantelhoek die op elk moment kan worden aangepast aan de optimale kijkpositie. Bovendien is de monitor compatibel met VESA-bevestigingen, waardoor hij gemakkelijk op een muur of monitorarm kan worden gemonteerd. De geavanceerde energiebesparende functies verlagen de energiekosten en bieden maximale flexibiliteit. De monitor voldoet ook aan de strenge milieunormen RoHS en ENERGY STAR.

Geen vermoeidheid dankzij ASUS Eye-Care technologie
De VT229H heeft strenge prestatietests ondergaan en is voorzien van flikkervrije en low-blue-light technologieën die zijn gecertificeerd door TÜV Rheinland, een wereldwijde leverancier van engineering, beveiliging en certificatiediensten. De monitor biedt dus een hoge beeldkwaliteit, een duidelijke weergave en beschermt de ogen van de gebruiker tegen overbelasting en vermoeidheid.

De ASUS Flicker-Free technologie vermindert de schermflikkering voor comfortabel gebruik. Deze technologie helpt bij het minimaliseren van vermoeidheid en andere schadelijke effecten, vooral wanneer u urenlang voor het scherm zit terwijl u documenten bewerkt, op het internet surft of video's bekijkt.
Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 30,01 cm
  • Breedte product: 49,15 cm
  • Diepte product: 5,19 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens