BenQ EW600

BenQ EW600

Dit product is niet meer beschikbaar.

Algemene gegevens

BenQ EW600

Gekocht door
  • 70% Business
  • 20% School
  • 10% Privé

BenQ EW600

Specificaties

- WXGA 1280 x 800 Resolutie

- 3600 ANSI Lumen

- BenQ Business Launcher (UI)

- Draadloze spiegeling ondersteund (Airplay™, Chromecast)

- USB-lezer

Voer een naadloze sessie uit met apps

Met Blizz kunt u overal beginnen met videoconferenties. Met TeamViewer Quick Support kan de ITS op afstand toegang krijgen tot de projector om een probleem op te lossen. Het WPS-kantoor bevat een schrijver, een presentatie en spreadsheets die u kunt gebruiken om samen met uw teamleden documenten te maken in de sessie. Bovendien biedt de FireFox-browser een internetverbinding om alles te zoeken.

 

Het nemen van controle

BenQ Smart Control transformeert uw smartphone snel in een slimme afstandsbediening waarmee u een vlotte vergadering kunt houden en de klus ter plaatse kunt klaren.

 

USB-ondersteuning - Volledig PC-vrij

De USB Type A connector van de EH600 ondersteunt verschillende bestandsformaten, waaronder JPEG, PDF, Microsoft Word, Excel, PowerPoint bestanden en meer. Hierdoor kunt u eenvoudig beelden of documenten direct op het scherm projecteren zonder dat er een PC nodig is.

 

Draadloze projectie

Neem gewoon uw eigen smartphone, tablet of laptop mee om direct te spiegelen wat er op uw apparaat wordt weergegeven op het scherm. Deze draadloze oplossing elimineert kabelwarboel en vergemakkelijkt de onmiddellijke en gemakkelijke samenwerking voor een betere teamwork en vergaderproductiviteit. De gebundelde draadloze dongle is nodig om de draadloze projectiefunctie te kunnen gebruiken.

Link naar productcategorie
Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 12 cm
  • Breedte product: 29,6 cm
  • Diepte product: 23,2 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker