Benq SU964

Benq SU964
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart
+31 (0) 541-76 83 31
Algemene gegevens

Benq SU964

Ik ben de BenQ SU964 en ik ben een hoge resolutie, flexibele en heldere installatieprojector.
Gekocht door
  • 100% Privé
Native WUXGA-resolutie 
De SU917 heeft een native WUXGA-resolutie van maximaal 1920 x 1200 pixels om elke presentatie in het perfecte licht te zetten.    

Hoge contrastverhouding 
De extreem hoge contrastverhouding van 8.300:1 geeft uw projecties weer met heldere details en maakt indruk op uw publiek met een breed scala aan subtiele kleurnuances en scherpe en beter leesbare tekstcontouren.    

6500 ANSI Lumen 
Waar u ook bent, met een helderheid van 6500 ANSI lumen biedt de SU964 u altijd de mogelijkheid voor perfecte presentaties en de best mogelijke interactie met uw publiek.    

HDBaseT connectiviteit 
Dankzij de revolutionaire HDBaseT-technologie kunnen video-, audio- en besturingssignalen van diverse bronnen (waaronder PC, laptop, documentcamera, Blu-ray, DVD en spelconsoles) via één CAT5-kabel zonder kwaliteitsverlies worden verzonden over afstanden tot 100 m. Deze efficiënte aansluiting is ook ideaal voor plafond- en andere vaste installaties.    

Grote zoom voor elke kamergrootte 
De BenQ SU964 heeft een 1.5x zoom, waardoor u een indrukwekkende hoeveelheid vrijheid heeft bij het kiezen van een locatie - zonder compromissen.    

Horizontale en verticale lensverschuiving voor nauwkeurige uitlijning van apparatuur 
Kleine rekenfouten die tijdens de installatiefase optreden, kunnen worden gecorrigeerd dankzij de lensverschuivingsfunctie waarmee de positie van de projectie op het scherm nauwkeurig kan worden aangepast. Deze afstelling kan eenvoudig worden uitgevoerd via een schakelaar naast de lens, het toetsenbord of de afstandsbediening - precies zoals u het wilt.    


2D Hoeksteencorrectie 
Wanneer de projector niet in het midden staat, biedt 2D Keystone Correction u veel meer flexibiliteit bij het aanpassen van keystone door horizontaal en verticaal bij te stellen.    


Hoekcorrectie 
Corner Fit is een flexibele en handige manier om het beeld te corrigeren door elke hoek van het beeld afzonderlijk aan te passen.    


LAN bediening met Crestron®, PJ-Link en AMX 
LAN Control is ontworpen om IT-managers te ontlasten van hun dagelijkse onderhouds- en reparatietaken en om hun werktijd efficiënt en effectief te maken. Toegang tot de SU964 is ook mogelijk op afstand via het Crestron® en PJ-Link LAN Control systeem.   
Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 16,7 cm
  • Breedte product: 44,3 cm
  • Diepte product: 35,47 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 31
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart
Dit zou ook voor u interessant kunnen zijn aan van