Canon MAXIFY GX5050 Printer met hervulbare inkttanks

Canon MAXIFY GX5050 Printer met hervulbare inkttanks
*
Incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Prijs

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

Canon MAXIFY GX5050 Printer met hervulbare inkttanks

Beleef de volgende hoogtepunten:

  • Kosteffectief dankzij 4 grote hervulbare inkttanks
  • Inkt voor maximaal 14.000 kleurenpagina's / 6.000 zwart-witpagina's
  • Grote papiercapaciteit van maximaal 350 vel A4
  • Documenten afdrukken van hoge kwaliteit, ook dubbelzijdig
  • Hoge-resolutie 2-regelig LC-display
  • WLAN


Lage kosten die ook laag blijven blijf

Met deze enorme pagina reeksen de kosten blijven laag: 14.000 Kleurenpagina's met een set inktflessen of 6.000 Pagina's met één zwart inktpotje. En in de spaarstand kunt u 1,5 keer zo veel pagina's maken en nog meer besparen en nog meer besparen.

Compact en toch enorm krachtig

Zelfs complexe taken kunnen eenvoudig: ADF voor 50 vel, 6,9 cm kleurenaanraakscherm (alleen GX6050/ GX7050), schaalbare papiercapaciteit tot tot 600 vel (alleen GX7050), compatibiliteit media zoals glanzend, halfglanzend of magnetisch fotopapier, alsmede enveloppen en Fotopapier, enveloppen en zelfs banners Banners tot 1,2 m lang (alleen normaal papier) alleen op gewoon papier).

Gemaximaliseerde efficiëntie

Met energie-efficiënte inkjetprinters en high-yield inktflessen waarmee u kunt u meer pagina's afdrukken en afval verminderen Door afval te verminderen, doe je ook iets voor het milieu. En een door de gebruiker vervangbare door de gebruiker te vervangen onderhoudspatroon uitvaltijd tot een minimum te beperken, zodat de printer de printer is altijd beschikbaar.

Goed aangesloten

Printen, scannen, kopiëren en delen met de Canon PRINT app en PIXMA Cloud Link verbinding maken met de cloud en direct afdrukken vanaf mobiele apparaten via AirPrint (iOS) en Mopria (Android). LAN-connectiviteit zorgt voor extra veiligheid en stabiliteit wanneer u verbinding maakt met een netwerk. De Ondersteuning voor de 2,4 GHz en 5 GHz WLAN-banden bieden een betrouwbare draadloze verbinding.

Duurzame documenten - in haast

Met 4 pigmentinkten kunt u eersteklas bedrijfsdocumenten afdrukken die zijn marker en slijtvast. Met 24 ISO-pagina's per minuut in zwart-wit en 15,5 ISO-pagina's per minuut in kleur, krijgt u krijgt u haarscherpe documenten - en de eerste pagina ligt in de uitvoerlade in slechts 7 seconden2 in de uitvoerlade. Met de praktische bedrijfskenmerken zoals Scannen-naar-USB, e-mail of netwerkmap (alleen GX6050/GX7050) en En het delen van afdrukken voor specifieke gebruikers, is het eenvoudig om uw afdrukworkflow te organiseren werkstroom kan gemakkelijk worden georganiseerd.

Hervulbare inkttanks

Met de hoge gamma inkt flessen is het bijvullen van inkttanks eenvoudiger dan ooit dan ooit. Elke fles heeft een individuele Aansluitvorm die alleen past op de overeenkomstige tank. En om het nog veiliger te maken nog veiliger, elk inktreservoir is duidelijk gemarkeerd met de toegewezen kleur. Zodra de navulfles is geplaatst, vult de tank zich vanzelf zelf - het is niet nodig om de knijp in de fles.
Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 23,8 cm
  • Breedte product: 39,9 cm
  • Diepte product: 41,6 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens