Canon MAXIFY GX6050

Canon MAXIFY GX6050
*
Incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Prijs

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

Canon MAXIFY GX6050

MAXIFY GX6050
Profiteer van uiterst productief zakelijk printen met MegaTank en navulbare inktcartridges voor grote volumes. Vertrouw op hoogwaardige zakelijke prints en extreem lage totale eigendomskosten.

Efficiënt zakelijke documenten printen - Op de lange termijn
Produceer snel documenten van professionele kwaliteit met een gemiddelde besparing van 85% op de totale eigendomskosten ten opzicht van de top 10 van laser- en inkjetprinters4 met deze betrouwbare, navulbare MegaTank-printers voor grote volumes.

Afgestemd op al je behoeften
Kies een kostenbewuste zakelijke printer die perfect in je omgeving past.

Uitstekend in elke omgeving
Wanneer het aankomt op lage kosten per pagina en dagelijkse grote printvolumes steekt de MAXIFY GX6050 er met kop en schouders bovenuit.

Makelaars
Stel snel vastgoedportfolio's voor klanten samen, scan en kopieer met gemak belangrijke documenten met de ADF voor 50 vel zonder je zorgen te hoeven maken over te weinig inkt of papier. Print visitekaartjes op matte of glanzende media.

Retail
Print facturen met gemak dankzij consistente betrouwbaarheid, een hoge snelheid en een compact formaat. Maak vanuit je eigen bedrijf duurzaam reclamemateriaal, actiebanners en labels van hoge kwaliteit voor verkooppunten.

Privéklinieken
Print klantenrecords en gegevens over nieuwe afspraken en print zelfs direct op enveloppen. Maak aantrekkelijk promomateriaal om de mogelijkheden van je kliniek te promoten.

Onderwijsinstellingen
Maak elke dag met gemak cursusmateriaal, presentatiehand-outs en administratieve documenten met een kostenbewuste printer.
Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 25,4 cm
  • Breedte product: 39,9 cm
  • Diepte product: 41 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens