celexon CLR HomeCinema UST elektrisch vloer projectiescherm 100", 221 x 124cm - wit

Wij hebben ook een video voor u
celexon CLR HomeCinema UST elektrisch vloer projectiescherm 100", 221 x 124cm - wit
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart
+31 (0) 541-76 83 31
Algemene gegevens

celexon CLR HomeCinema UST elektrisch vloer projectiescherm 100", 221 x 124cm - wit

De celexon CLR HomeCinema UST elektrisch vloer contrastscherm in combinatie met een moderne ultrakorte afstand beamer is een echte grootbeeld TV-vervanger. Dankzij het innovatieve 8K contrast projectiedoek van celexon (bekend van het celexon CLR HomeCinema UST Frame Screen) en de slimme, elektrisch bediende schaar-gewricht constructie is een groot beeld in bijna elke ruimte eenvoudig mogelijk. 

De clou: wanneer het scherm niet wordt gebruikt, verdwijnt het bijna volledig uit het zicht, omdat het scherm niet aan de muur of het plafond hoeft te worden gemonteerd, maar in of achter een lowboard verdwijnt. Zo ontstaat de droom van een oprolbare 100-120" TV, die alleen zichtbaar is als hij in gebruik is.


Innovatief schermdesign en eenvoudige integratie voor elke ruimte

1

Geweldige thuisbioscoopervaring in de woonkamer en slim ontwerp in perfecte harmonie

U kunt of wilt geen grote TV installeren in uw woonkamer thuis of een display in de vergaderzaal, maar u wilt niet zonder een 100", 110" of 120" beeld? Dan is het elektrische celexon CLR UST gemotoriseerde scherm, dat vanaf het slanke chassis van de vloer naar boven komt, niet alleen een visueel hoogtepunt, maar kan het ook op een bijzonder eenvoudige en onopvallende manier in de ruimte worden geïntegreerd.

Het celexon CLR UST hoogcontrastscherm maakt het verschil.

Zelfs een moderne ultrakorte projectie op afstand geniet van een maximaal beeldcontrast en een zo laag mogelijk zwartniveau. Voor het "OLED" effect is een contrastdoek zoals in de celexon CLR HomeCinema UST serie essentieel. U bespaart op de aanschafprijs van de projector voor een betere beeldkwaliteit, omdat het celexon-contrastdoek het zwartniveau zichtbaar optimaliseert. Bovendien wordt storend strooilicht en restlicht tot een minimum beperkt, vooral plafondlampen kunnen tot 90% worden gereduceerd.


2_klein

De celexon CLR UST contrastdoek verbetert het beeld van de UST (Ultra Short Throw) projector aanzienlijk: Het unieke, meerlaagse doekontwerp verhoogt zichtbaar het zwartniveau en minimaliseert effectief de "grijze waas" in het omgevingslicht in de ruimte. Het omgevingslicht wordt actief van het oppervlak weggebogen, zodat ook onder restlichtcondities (lampen of daglicht) een contrasterend beeld zichtbaar is. U zult enthousiast zijn en genieten van ongekende beeldgrootte als TV-vervanger, wat ook kosten bespaart, bijvoorbeeld voor een aparte TV.

Ons UST-contrastdoek is goedgekeurd voor alle huidige en toekomstige projectoren met resoluties rond FullHD, 4K en tot 8K vanwege de speciale doekstructuur. Uniek is de onbeperkte kijkhoekstabiliteit van 170 graden, zodat alle kijkers op de bank er onbeperkt van kunnen genieten.

De CLR UST-contraststof van celexon is in verschillende tests uiterst positief beoordeeld en zorgt voor een ongehinderd beeldplezier in alle ruimtes zonder dat het hoeft te verduisteren.

U heeft de keuze: Verkrijgbaar in zwart of wit!

Wij luisteren naar onze klanten en bieden naast het beproefde zwart, perfect voor speciale thuisbioscoopzalen, een subtiel wit voor de woonkamer thuis en de vergaderzalen als casekleur, uiteraard zonder meerprijs. 

3

Zwart of wit - kleurkeuze voor elke locatie, smaak en ruimte Ambiance alleen met het celexon CLR UST-vloerscherm

Beide versies hebben het zijdelingse spanningssysteem van het touw gemeen voor een goede vlakheid zonder vervelende hondenoren aan de randen en een gemakkelijkere afstelling. Natuurlijk wordt het hoogwaardige schaarsysteem ook gebruikt voor het langdurig verlengen en intrekken van het doek.  

celexon installatietip: Voor eenvoudig gebruik raden onze experts de slimme celexon USB-trekker aan. De benodigde USB-dongle is bij de levering inbegrepen en kan worden aangesloten op de USB-geschikte ultrakorte afstandsbeamer, zodat het celexon-projectiescherm automatisch wordt ingetrokken wanneer de beamer wordt gestart of wanneer de beamer wordt uitgeschakeld.


Eigenschappen:

Onze celexon CLR HomeCinema UST elektrische vloerafscherming wordt geleverd met een breed scala aan accessoires, zodat deze op vele manieren "out of the box" kan worden bediend:

gemakkelijk van een afstand via de bijgeleverde infrarood-afstandsbediening

gemakkelijk van een afstand via de bijgeleverde radiografische afstandsbediening

geautomatiseerd via USB-trigger kunt u uw scherm eenvoudig en comfortabel bedienen via de triggeruitgang en de schakelstatus van uw projector - volledige automatisering

handmatige bediening via een schakelaar op de behuizing

 Korte informatie

Doek: HomeCinema CLR-UST doek voor contrastrijke en 8k nauwkeurige beeldweergave

zichtbare bruikbare oppervlakte: 221 x 124 cm, 100".

Randvrij = geen zwarte afscherming voor maximale uitlijning en formaatvrijheid

Gaintfactor van 0,6, kijkhoek 170 

Tension spansysteem effectief tegen "hond-oren 

Behuizing wit

Afmetingen van de behuizing: 243 x 16 x 12 cm (LxBxH)

Vloerscherm, flexibel te plaatsen, kan worden geïntegreerd in bestaand meubilair (DIY)

Geïntegreerde besturingseenheid met een breed scala aan besturingsmogelijkheden

Infrarood (IR)

Radio (FR) 

Draadloze USB-trigger

Ontwerp:

De hoogwaardige verwerkte plaatstalen behuizing is rechtopstaand en past elegant in een moderne woonomgeving. Door zijn kubistische vorm kan het scherm gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaand meubilair en stoort het de woonsfeer niet, vooral niet als het wordt ingetrokken.

Een oprolbare 100"-120" TV is gemaakt met celexon's innovatieve HomeCinema vloerschaar hoog contrast scherm.

Installatie:

De celexon CLR HomeCinema UST elektrisch vloerprojectiescherm kan veilig, eenvoudig en snel worden geïnstalleerd. 

U heeft de keuze: plaats het scherm op de vloer of op een dressoir, sluit het aan op de voeding en het scherm is klaar voor gebruik. Voor een nog onopvallender installatie kunt u de lineaire schermbehuizing in een meubel naar keuze uitsparen - de zijdelingse bedieningselementen en de stroomaansluiting zijn zo ontworpen dat ze weinig ruimte in het meubel innemen en niet uitsteken.

Leveringsomvang:

celexon CLR HomeCinema UST elektrisch hoogcontrastvloerschaar scherm

Meerlaags PVC-doek met celexon's CLR-technologie, versterking 0,6, kijkhoek 170

is bijzonder geschikt voor gebruik onder restlicht, zowel overdag als in het donker, beeldkwaliteit net als een TV

Voedingskabel ca. 1,5 m in het zwart, met SCHUKO-stekker, gezien vanaf de voorkant links.

Radio (RF) afstandsbediening (batterij inbegrepen)

Infrarood (IR) afstandsbediening (incl. batterij)

Draadloze USB-trigger

IR-ontvangst oog, kan desgewenst flexibel worden gepositioneerd

Eindpositieverstelgereedschap, montagemateriaal, reinigingsborstel voor het doekoppervlak, USB-oplaadkabel voor afstandsbedieningen (optioneel: USB TYPE DC 5V-voeding - niet meegeleverd)

Instructies & tips voor het gebruik van het scherm

 Besturingsmogelijkheden van het scherm:

Geïntegreerde radio-ontvanger + apart infraroodoog met bijbehorende afstandsbediening

Draadloze USB-trekker

 4

celexon CLR HomeCinema UST-vloerscherm: Geïntegreerde projectieoplossing gerealiseerd in meubilair

De celexon CLR HomeCinema UST vloerzeil is bijzonder flexibel daar waar traditionele gemotoriseerde en frame schermen niet kunnen worden geïnstalleerd en biedt maximale vrijheid van installatie: Of het nu op een schuine zolder is of waar muren of plafonds door hun constructie geen zware lasten kunnen dragen, onze celexon CLR UST vloerzeil maakt het altijd mogelijk om een groot beeld te hebben in bijna elke kamer.

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 12 cm
  • Breedte product: 243 cm
  • Diepte product: 16 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 31
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart