celexon HomeCinema Frame 300 x 169 cm

celexon HomeCinema Frame 300 x 169 cm
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

celexon HomeCinema Frame 300 x 169 cm

celexon HomeCinema Frame 300x 169cm
Met het celexon HomeCinema Frame schermen brengt u de bioscoop in uw huis. Het home cinema scherm heeft een hoogwaardige afwerking en biedt de perfecte setting voor speelfilms, documentaires of sportevenementen. Dankzij de fijne structuur van het doek is het ideaal voor de projectie/weergave van beeldmateriaal met hoge resolutie, zoals Blu-ray films en consolegames. De afgeschuinde binnenkant voorkomt reflecties aan de rand van het beeld. Het frame scherm is ook uitermate geschikt voor meetingruimtes met een hoogwaardige inrichting en integreert zich perfect in de omgeving.

Korte informatie:
 • 300x 169cm zichtbare oppervlakte (B x H)
 • 4:3 formaat
 • Hoogwaardige stof met fijne structuur
 • Altijd perfect gespannen
 • De achterkant van het stof is zwart gecoat
 • Scherm type D - diffusiescherm
 • Gainfactor van 1.2 mat wit - ideaal als home cinema scherm en voor presentaties
 • Aluminium frame van hoge kwaliteit (6,5 cm breed)
 • Zwart, gepoedercoat frame
 • Eenvoudige montage van het frame (insteeksysteem)
 • Eenvoudige wandmontage dankzij praktische montageplaten
 • Gewicht ca. 16 kg

Productkenmerken
De celexon HomeCinema Frame serie kenmerkt zich door de uitstekende afwerking van alle gebruikte materialen en componenten. Het projectiedoek is zeer fijn gecoat en is door de oppervlaktestructuur bij uitstek geschikt voor de projectie/weergave van beeldmateriaal met een hoge resolutie, zoals Blu-ray films of de huidige consolegames in HD. De matte witte coating zorgt ook voor een zeer goede kleurweergave. De zwart gecoate achterzijde voorkomt dat restlicht binnendringt en verhoogt het contrast. Het contrast wordt nog vergroot door het zwarte, gepoedercoate frame en vormt een als natuurlijk ervaren beeldrand. De afgeschuinde binnenkant van het frame voorkomt reflecties aan de rand van het beeld. Zelfs onder lichtomstandigheden is het geprojecteerde beeld contrastrijk en biedt het voldoende diepte.  

Een celexon HomeCinema Frame test toonde aan dat het als een diffusiescherm de invallende projector lichtbundel gelijkmatig naar alle kanten reflecteert - er zijn geen onregelmatigheden of heldere plekken waar te nemen. Hij garandeert uitstekende projectieresultaten met een perfecte vlakheid en maakt een brede kijkhoek mogelijk. Over het geheel genomen is de projectie altijd gelijkmatig verlicht.

Montage/ Technologie
Dankzij het insteeksysteem kan het celexon projectieschermeenvoudig en in de kortst mogelijke tijd gemonteerd worden. Al het materiaal dat hiervoor nodig is, is bij de levering inbegrepen.

Praktisch: het frame wordt eenvoudig met de verbindingsstukken in elkaar gestoken. De plastic elementen worden op de achterkant geplaatst en vastgeschroefd. Vervolgens wordt het doek aan de achterzijde stevig opgespannen met spanstangen en haken - het projectiedoek is na het opspannen van het scherm volledig kreukvrij. Dankzij de honderd procent vlakheid van het doek zorgt het voor een optimale homecinema-ervaring.

Omvang van de levering
Het celexon HomeCinema Frame 300x 169cm wordt geleverd met alle materialen voor de montage.

Conclusie van de redactie
Het frame scherm, dat speciaal werd ontworpen voor home cinema, kan ook worden gebruikt in meetingruimtes met een hoogwaardige inrichting. Hij integreert zich goed in de ruimte dankzij het eenvoudige, matzwarte frame en valt nauwelijks op, zelfs wanneer de projectie niet loopt. Het home cinema scherm is geschikt voor alle soorten projectoren en is de ideale partner voor het bekijken van beeldmateriaal met hoge resolutie.
Afmetingen
 • Hoogte product: 187 cm
 • Breedte product: 318 cm
 • Diepte product: 4 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens