celexon projectiescherm rollo Professional Plus 280 x 210 cm

celexon projectiescherm rollo Professional Plus 280 x 210 cm
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

celexon projectiescherm rollo Professional Plus 280 x 210 cm

celexon projectiescherm Rollo Professional Plus 280 x 210 cm
De Professional Plus-serie onderscheidt zich van de massa door zijn strakke ontwerp met 4 randen en biedt uitstekende projectieresultaten.

celexon breidt zijn serie uit met het nieuwe Rollo Professional Plus projectiescherm. Het combineert het hoogste kwaliteitsniveau met gebruiksgemak en is bedoeld voor meetingruimtes die volgens hoge normen zijn uitgerust. Het eersteklas verwerkte en tegelijkertijd robuuste Rollo scherm is ontworpen voor het gebruik van alle projectiesystemen en slaat natuurlijk ook een uitstekend figuur in de home-cinema sector. Door het eenvoudige en duidelijke ontwerp van de behuizing is het een echte blikvanger, zelfs wanneer het is ingerold. Het maakt gebruik van het beproefde projectiedoek van de Pro-serie en het nieuwe soft-return mechanisme op basis van een tandwielkast rondt de nieuwe Plus-serie perfect af.

Korte informatie:
 • 280 x 210 cm zichtbare oppervlakte
 • 6 cm zwarte rand
 • 8 cm zwarte voorloop
 • Afmetingen van de behuizing in cm (B x H x D): 303x 10 x 11 cm
 • Gewicht: 17 kg
 • gepoedercoate, witte, vierkante behuizing
 • geschikt voor wand- en plafondmontage
 • zwart, ondoorzichtige achterkant
 • ideaal voor home cinema en presentaties met 1.2 gain
 • rolgordijnmechanisme met vertraagde terugloop van hoge kwaliteit
 • De gewichtsstang ligt gelijk met de behuizing
 • elegant, gesloten kastontwerp

Productkenmerken
Het celexon projectiescherm Rollo Professional Plus serie wordt gekenmerkt door de uitstekende afwerking van alle gebruikte materialen en componenten. Met de matwitte coating en een gainfactor van 1,2 wordt een zeer goede kleurweergave bereikt. Zelfs bij helder licht is het geprojecteerde beeld contrastrijk en biedt het voldoende diepte.

Het oprolbare scherm kan zeer gemakkelijk worden uitgerold en om de 10 cm worden vergrendeld, om bijvoorbeeld de formaten 4:3, 16:9, 16:10 of zelfs 21:9 ongeveer exact aan te passen. Het projectiescherm is zowel geschikt voor LCD- als DLP-projectoren en biedt een brede kijkhoek. Natuurlijk kan hij ook worden gebruikt voor overhead- of diaprojectoren.

Een celexon Rollo Professional Plus projectiescherm test heeft uitgewezen dat het een diffusiescherm is: Als diffusiescherm weerkaatst het de invallende projectorlichtbundel gelijkmatig naar alle kanten - er zijn geen onregelmatigheden of lichtvlekken waar te nemen.

De zwarte, ondoorzichtige achterzijde zorgt ervoor dat er geen licht verloren gaat en dat er geen restlicht van de achterzijde kan binnendringen. Dit betekent dat de projectie altijd gelijkmatig verlicht lijkt. De zwarte rand aan de zijkanten verhoogt bovendien het contrast.

Voor nog meer comfort bevelen wij de celexon screen Motor Professional Plus 280 x 210 cm aan, die comfortabel met de afstandsbediening of via de wandbedieningsbox bediend kan worden.

Montage/Techniek
Het scherm is geschikt voor wand- en plafondmontage. Hij is volledig voorgemonteerd en kan rechtstreeks aan de muur of het plafond worden bevestigd.

Dankzij het meegeleverde montagemateriaal kan het scherm gemakkelijk aan de muur worden bevestigd - de bevestiging gebeurt via de eindkappen. De gaten voor beide soorten montage zijn reeds voorbereid.

Het scherm is gemakkelijk te bedienen en vergrendelt in verschillende fasen dankzij een speciaal mechanisme.

Het ingebouwde soft-return mechanisme maakt het oprollen van het scherm nog eenvoudiger. Het scherm wordt ca. 5 cm naar beneden getrokken en dan weer losgelaten. Het scherm gaat dan automatisch omhoog. Het mechanisme is gebaseerd op een versnellingsbak. In tegenstelling tot conventionele systemen op oliebasis heeft dit systeem een veel langere levensduur en een constante intrekkracht.

Omvang van de levering
De celexon Rollo Professional Plus 280 x 210 cm scherm wordt geleverd met muurbevestigingsmateriaal, instructies en een trekkoord.

Conclusie van de redactie
Het projectiescherm is bij uitstek geschikt voor hoogwaardige meetingruimtes en kan gemakkelijk aan de wand of het plafond worden bevestigd. Maar ook in de homecinema levert de Rollo Professional Plus dankzij zijn topkwaliteit uitstekende resultaten.
Afmetingen
 • Hoogte product: 10 cm
 • Breedte product: 303 cm
 • Diepte product: 11 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens