celexon Rollo Professional 300 x 225 cm

Wij hebben ook een video voor u
celexon Rollo Professional 300 x 225 cm
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

celexon Rollo Professional 300 x 225 cm

celexon projectiescherm Rollo Professional 300 x 225 cm
De Professional serie is de solide basis in de klassieke vierkante behuizing en is een van de meest gevestigde modellen wereldwijd.

Het celexon projectiescherm Rollo Professional serie is gericht op meetingruimtes met hoogwaardige apparatuur. Het is een eersteklas en robuust Rollo scherm voor het gebruik van elk projectiesysteem en is uiteraard ook perfect geschikt voor home cinema.

Korte informatie:
 • 290x 218 cm zichtbare oppervlakte B x H)
 • 4:3 formaat
 • 5 cm zwarte rand
 • 5 cm zwarte voorloop
 • Afmetingen van de behuizing in cm (B x H x D): 315 x 9 x 9 cm gewicht: 20,5 kg
 • gepoedercoate, witte, vierkante behuizing
 • geschikt voor wand- en plafondmontage
 • zwarte ondoorzichtige achterkant
 • Gain van 1.2 - ideaal als home cinema scherm en voor presentaties
 • meertraps afsluitbaar voor andere formaten
 • hoge duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid

Optimale voorwaarden
Het scherm heeft een gainfactor van 1,2, die geoptimaliseerd is voor projecties met LCD- en DLP-beamers en een brede kijkhoek mogelijk maakt.

De kijkhoek van 160° maakt het scherm uiterst flexibel. Het maakt bijna niet uit waar u zich in de kamer bevindt - u ziet altijd een homogeen en aangenaam beeld op uw scherm.

Veelzijdig gebruik
Het schermdoek is gemaakt van een meerlagig glasvezel-PVC-weefsel en is daardoor bijzonder slijtvast.

Het doek kan gemakkelijk worden gereinigd met een licht vochtige doek, heeft een schimmelwerende coating en de functies voldoen aan alles wat u nodig hebt in uw home cinema, kantoor of zelfs in uw trainingsruimte. Dit betrouwbare scherm is het ideale instapproduct, maar ook ervaren klanten zullen er veel plezier aan beleven!

Overtuigende kwaliteit
Deze doek is voorzien van een zwarte achterkant. Dit zorgt ervoor dat licht dat van achteren binnenvalt niet door het scherm kan schijnen en dat uw beeld niet ongewenst helderder wordt. Bovendien wordt het contrast versterkt door de zwarte randen en krijgt u de ideale omstandigheden voor presentaties, films, tv-programma's, series of foto's.

Eenvoudige montage
Het scherm is zowel geschikt voor wandmontage als voor plafondmontage. De kabeluitgang bevindt zich aan de linkerkant, gezien vanaf de voorkant.

Schroeven en pluggen voor wand- of plafondmontage zijn reeds bij de levering inbegrepen.

Productkenmerken
Het celexon projectiescherm Rollo Professional serie wordt gekenmerkt door de uitstekende afwerking van alle gebruikte materialen en componenten. Met de matwitte coating en een gainfactor van 1,2 wordt een zeer goede kleurweergave bereikt. Zelfs bij helder licht is het geprojecteerde beeld contrastrijk en biedt het voldoende diepte.

Het oprolbare scherm kan zeer gemakkelijk worden uitgerold en in verschillende standen worden vergrendeld, bijvoorbeeld om het 21:9-formaat bijna exact aan te passen. Het projectiescherm is zowel geschikt voor LCD- als DLP-projectoren en biedt een brede kijkhoek. Natuurlijk kan hij ook worden gebruikt voor overhead- of diaprojectoren.

Een celexon Rollo Professional projectiescherm test heeft uitgewezen dat het een diffusiescherm is: Als diffusiescherm weerkaatst het de invallende projectorlichtbundel gelijkmatig naar alle kanten - er zijn geen onregelmatigheden of lichtvlekken waar te nemen.

De zwarte, ondoorzichtige achterzijde zorgt ervoor dat er geen licht verloren gaat en dat er geen restlicht van de achterzijde kan binnendringen. Dit betekent dat de projectie altijd gelijkmatig verlicht lijkt. De zwarte rand aan de zijkanten verhoogt bovendien het contrast.

Voor nog meer comfort bevelen wij het celexon scherm Motor Professional 220 x 165 cm aan, dat comfortabel met de afstandsbediening of via de wandbedieningsbox bediend kan worden.

Installatie/ Technologie
Het scherm is geschikt voor wand- en plafondmontage. Hij is volledig voorgemonteerd en kan rechtstreeks aan de muur of het plafond worden bevestigd.

Dankzij het meegeleverde montagemateriaal kan het scherm gemakkelijk aan de muur worden bevestigd - de montage gebeurt via de eindkappen. De gaten voor beide soorten montage zijn reeds voorbereid.

Het scherm is gemakkelijk te bedienen en kan dankzij een speciaal mechanisme in verschillende standen worden vergrendeld.

Omvang van de levering
De celexon Rollo Professional 300 x 225 cm scherm wordt geleverd met muurbevestigingsmateriaal, instructies en een trekkoord.

Conclusie van de redactie
Het projectiescherm is bij uitstek geschikt voor hoogwaardig uitgeruste meetingruimtes en kan gemakkelijk aan de wand of het plafond worden bevestigd. Maar ook in de homecinema levert de Rollo Professional dankzij zijn topkwaliteit uitstekende resultaten.
Afmetingen
 • Hoogte product: 9 cm
 • Breedte product: 315 cm
 • Diepte product: 9 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens