Christie Boxer 4K30 ( zonder lens )

Christie Boxer 4K30 ( zonder lens )
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

Christie Boxer 4K30 ( zonder lens )

Gekocht door
 • 100% Business
Christie Boxer Series"Toen Christie® de allereerste Boxer lanceerde, wisten we dat we een kampioen hadden ontwikkeld. De Christie Boxer is van de grond af aan ontworpen en gebouwd in onze onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteit van wereldklasse. Onze Boxer heeft vele jaren ervaring en werkt zeer nauw samen met toonaangevende podiumverhuurders en AV-professionals om hun specifieke behoeften en verwachtingen volledig te begrijpen. De Boxer-reeks van Christie is nu verkrijgbaar met meerdere software- en stroomconfiguraties en biedt een groot aantal opties, afhankelijk van resolutie, helderheid en budgetvereisten. Met een upgradepad voor meer helderheid, resolutie en vermogen betaalt u alleen voor wat u op dat moment nodig hebt, maar kunt u later eenvoudig upgraden als dat nodig is. Elke gram is zijn gewicht in goud waard - de topprojectoren in de industrie De Christie Boxer-serie 3DLP®-projectoren zijn de slimste, helderste en lichtste professionele projectoren met hoge prestaties op de markt. Met een gewicht van slechts 72 kilogram, een groot aantal intelligente bewakingsfuncties, eenfasige stroomvoorziening, ingebouwde warping en blending, omni-directionele installatieopties, een uitgebreide reeks connectiviteitsopties en Christie TruLife™ elektronica, is de Boxer Serie in alle opzichten het best uitgerust voor verbluffende visuele evenementen. Retrofit-opties voor meer vermogen Wij weten dat uw behoeften mettertijd groeien. De Christie® Boxer Serie is verkrijgbaar met meerdere software- en stroomconfiguraties, en biedt talrijke opties afhankelijk van budget, helderheid en resolutievereisten. Met configuratieopties zoals 2K- en 4K-resolutie, helderheid tussen 20.030 1000 lumen en framerates van 60-120 Hz, in combinatie met retrofit-opties voor meer vermogen, betaalt u alleen voor wat u op dat moment nodig hebt en bent u toch verzekerd van een toekomstbestendige investering. Met de mogelijkheid tot retrofit in het veld, hebben gebruikers slechts enkele minuten nodig om de geavanceerde prestatiekenmerken van elke Boxer Series projector te implementeren. Ontworpen om aan uw behoeften te voldoen Korte deadlines, kleine budgetten en hoge verwachtingen. AV-professionals hebben al genoeg problemen - hun projectoren moeten tenminste soepel lopen. Daarom hebben we de Christie® Boxer geoptimaliseerd om een even uitstekende als intuïtieve en winstgerichte gebruikerservaring te bieden.
 • Compact, lichtgewicht en robuust ontwerp voor eenvoudig transport, verzending en probleemloze installatie
 • Omni-directionele 360-graden installatiemogelijkheden
 • Geïntegreerde Christie Twist®-software voor beeldkromming en -menging
 • Bewezen 3DLP®-beeldkwaliteit en betrouwbaarheid
 • Eenvoudige transport- en installatieopties
 • Volledige connectiviteit: 3G-SDI, DisplayPort, HDBaseT™, DVI, HDMI™, HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, 2 x 12G-SDI en glasvezelconnectiviteit.
 • In een oogopslag informatie, statusupdates over lampuren, spanning, temperatuur en waarschuwingen die rechtstreeks naar een mobiel apparaat of webbrowser kunnen worden verzonden
 • Geïntegreerde Near Field Communication (NFC) waarmee gebruikers lampinformatie kunnen volgen via een mobiel apparaat
 • Ingebouwde toolkit
Documenten
Afmetingen
 • Hoogte product: 30,5 cm
 • Breedte product: 59,7 cm
 • Diepte product: 95,9 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker