Christie DHD600-G (zonder lens)

Christie DHD600-G (zonder lens)
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

Christie DHD600-G (zonder lens)

Gekocht door
  • 100% Business
Christie DHD600-G (zonder lens)

Onovertroffen waarde, veelzijdigheid en lange levensduur Wat betekent waarde voor u? Voor ons gaat het om het juiste evenwicht tussen kwaliteit, prestaties, serviceaanbod en kosten. 
De Christie® G-Serie biedt ongeëvenaarde waarde - met energiebesparende functies, lage onderhoudskosten, vele standaardfuncties en serviceaanbiedingen. De Christie G-Serie maakt gebruik van beproefde DLP®-technologie om een uitstekende beeldkwaliteit en betrouwbaarheid te leveren. Met 6000 lumen is het de helderste serie in zijn categorie. De modellen zijn ideaal voor continu gebruik. Het filtervrije ontwerp is uitstekend afgedicht tegen stof voor een continue beeldkwaliteit en lage onderhoudskosten.   
De Christie G-Serie wordt geleverd met een standaard zoomlens en zit boordevol ProAV-functies, waaronder drie resolutieopties, kleuraanpassing voor gebruik met meerdere projectoren, en blending- en warpingsfuncties voor gebogen oppervlakken.     
Hoge helderheid
Als de helderste projectorserie in zijn klasse biedt de Christie G-Serie uitzonderlijk goede beelden.   6-segmenten kleurenwiel Het meegeleverde kleurenwiel met hoge helderheid is geschikt voor alle standaardtoepassingen.   
Colour Matching
Met deze functie kunnen kleuren nauwkeurig op elkaar worden afgestemd voor een consistent totaalbeeld bij gebruik van meerdere projectoren.   
De modus Constante Intensiteit verhoogt tijdens het afspelen in tegels automatisch de helderheid om de afname van de helderheid van de lamp in de loop van de tijd te compenseren en zo de algemene helderheid en beeldconsistentie van de weergave te garanderen.   
Dynamisch Contrast
De functie Dynamisch Contrast verbetert de beeldkwaliteit van de Christie G-Serie nog verder door de contrastverhouding te verhogen tot 4800:1. Deze serie wordt standaard geleverd met een 6-segmenten kleurenwiel met hoge helderheid voor maximale helderheid en een uitgebreid kleurenspectrum. Dynamisch contrast is ideaal voor videotoepassingen en past automatisch een ingebouwde iris aan om het zwartbereik uit te breiden en de details van donkere beelden te verbeteren voor een extra levensechte weergave.   
Continue werking mogelijk
De Christie G-serie beschikt over een stofdichte behuizing en heat pipe-koeling, waardoor de projector de klok rond kan werken.   
360 graden projectie 
De Christie G-serie maakt projectie op een tafel, aan het plafond en verticaal omhoog of omlaag mogelijk. Hoe u het ook wendt of keert, een projector uit de G-serie is geschikt voor elke toepassing.   
Christie Presenter
De toepassing Christie Presenter biedt ondersteuning voor maximaal vier desktops op afstand en maakt presentaties via het netwerk mogelijk vanaf een host-pc via Ethernet, USB of een draadloze verbinding. Hij kan via USB/Ethernet-kabel worden aangepast aan verschillende netwerkinstellingen (DHCP, vast IP-adres en directe verbinding).   
Gemotoriseerde zoom, focus en lens-shift Voor een eenvoudige installatie en set-up is de Christie G-Serie uitgerust met gemotoriseerde zoom, focus en lens-shift om ervoor te zorgen dat uw beeld bij elke presentatie precies is afgestemd op het afspeeloppervlak. De mechanische sluiter maakt snelle weergavepauzes mogelijk wanneer het beeld even moet uitfaden.
Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 20,7 cm
  • Breedte product: 43,5 cm
  • Diepte product: 38,8 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker