Christie DXG1051-Q (ohne Objektiv)

Christie DXG1051-Q (ohne Objektiv)
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

Christie DXG1051-Q (ohne Objektiv)

Gekocht door
  • 90% Business
  • 10% School
Als hoge helderheid, uitstekende kleurweergave, nauwkeurige beelden, krachtige prestaties en een vlak ontwerp op uw prioriteitenlijstje staan, dan is de Christie® Q-Serie de juiste keuze voor u.
Toon heldere en levendige presentaties en video's met de hoogste kwaliteit dual-lamp 1DLP® projector in de industrie. 
De Christie Q-serie biedt kosteneffectieve en soepele projectieoplossingen met een uitstekende betrouwbaarheid.   
Geavanceerde functies voor een superieure beeldkwaliteit eClarity Christie eClarity is een geavanceerd beeldverwerkingssysteem dat de inhoud verbetert door middel van verbeterde beeldscherpte, glans en arcering. Ideaal voor het reproduceren van standaardbeelden met HD-impact. 
Met eClarity kunt u zowel standaard- als HD-inhoud verbeteren - voor een briljante, levensechte beeldweergave.   HDCR (High Dynamic Contrast Range) HDCR (High Dynamic Contrast Range) verhoogt het visuele contrast en voorkomt dat inhoud wordt weggespoeld op plaatsen met veel omgevingslicht. 
HDCR past dynamische contrastniveaus aan om details vast te leggen die in fel verlichte omgevingen op het scherm verloren zouden gaan.   
Twee ingebouwde kleurenwielen Twee kleurenwielen die in de projector zijn ingebouwd, kunnen met een druk op de knop worden geselecteerd. 
De ingebouwde kleurenwielen maken het mogelijk om eenvoudig te wisselen tussen een hoge helderheid en een breed kleurengamma, afhankelijk van de presentatie-eisen. Voor grote locaties kunt u met het kleurenwiel voor de lichtintensiteit maximale prestaties en een uitstekend witniveau bereiken. 
De kleurencirkel vergroot de kleurruimte en biedt een ongelofelijke kleurweergave die de kleurstandaard van de bioscoop overtreft.   
Geavanceerde beeldcontrole Bewegingsadaptieve conversie op volledig scherm (de-interlacing) zorgt voor een betere kwaliteit van de videocontent en snelbewegende onderwerpen. 
Door de weergave van de gammawaarden en de kleurbalans in één frame kunt u de beeldconfiguratie nauwkeurig en in realtime aanpassen.     
Ontworpen voor prestaties De Christie® Q-serie maakt het mengen of kromtrekken met behulp van standaard camera's eenvoudig1. 
De software en de camera-opties maken een eenvoudige en snelle randmenging mogelijk. U kunt de software ook gebruiken om meerdere projectoren in te stellen voor kromtrekkende beelden (geavanceerde geometrische correcties) of om meerdere projectoren samen te voegen tot grote, naadloze panoramawanden.   
Uitgebreide lensselectie 
Met onze Christie Ultra-Short Throw-lenzen en de nieuwe shift-functie kunt u projectoren zo dicht mogelijk bij het projectievlak opstellen zonder dat dit invloed heeft op de grootte van het scherm. 
Met maximaal drie geheugeninstellingen voor lensverschuiving, zoom en focus kunt u eenvoudig meerdere projectieschermen of creatieve projecties op meerdere gedistribueerde oppervlakken instellen.   
Portretmodus en 360 graden projectie De projectoren kunnen worden gebruikt in portret-oriëntatie met bestaande lampen. 
Dit vermindert de insteltijd en minimaliseert de extra kosten voor speciale lampen. Een 360 graden configuratie is ook mogelijk.   
Geavanceerde lampopties Met het dubbele lampontwerp kunt u de helderheid maximaliseren en de levensduur van de lamp verlengen. 
De lampen kunnen worden bediend in de Relais-, Eco-, Auto-Backup- of Balansmodus. 
De levensduur van de lamp is tot 2000 uur voor de standaardmodus, tot 4000 uur voor de Eco 2-lampenmodus en tot 8000 uur in de lamprelaismodus. 
De lampen kunnen ook worden vervangen zonder de projector uit te schakelen2.   Connectiviteit HDBaseT biedt de nieuwste technologie op het gebied van intelligente en flexibele connectiviteit om uw installatie en beheer te vereenvoudigen. 
Videocontent, audio en controle kunnen worden geleverd aan HDBaseT-compatibele producten via een betaalbare CAT5/6e aansluiting.
Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 17,4 cm
  • Breedte product: 53,7 cm
  • Diepte product: 46,3 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
Dit zou ook voor u interessant kunnen zijn aan van