Christie WU14K-M (ohne Objektiv)

Christie WU14K-M (ohne Objektiv)
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

Christie WU14K-M (ohne Objektiv)

Gekocht door
  • 90% Business
  • 10% School
De Christie® M-serie wordt waarschijnlijk gebruikt voor elke denkbare projectietoepassing wereldwijd en is een waar icoon van de industrie. En nu heeft deze populaire projector nog meer te bieden dankzij de retrofitmogelijkheden. Profiteer van betere prestaties, een langere levensduur van de lamp, meer flexibiliteit en de kwaliteit die u van Christie verwacht. De Christie M-serie, ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, biedt krachtige, compacte en efficiënte 3DLP® dual mercury lamp projectoren. De M-serie projectoren zijn verkrijgbaar in verschillende helderheidsniveaus en resoluties en zetten hun succesverhaal voort als het werkpaard van de industrie.

Dual Lamp System De Christie M-serie maakt gebruik van een dubbel kwiklampensysteem. 
De voordelen van dit dubbele lampontwerp zijn talrijk en gevarieerd:
Hoog rendement 200W, 350W of 450W (2-lampsysteem)
120 V (werking) voor volledige helderheid bij maximale helderheid van 12.500 ANSI (14.000 center) lumen, het apparaat verbruikt slechts 1500 W (450W lamp).
het stand-by verbruik (fantoomvermogen) is minder dan 20 W
Lampen kunnen worden vervangen tijdens de werking van de projector

Uitgebreide lensselectie Met de toevoeging van korteafstandslenzen (1,25-1,6:1 SX+/1,16-1,49:1 HD) en een lange-groef zoomlens (7,5-11,2:1 SX+/6,9-10,4:1 HD), biedt dit uitgebreide assortiment de breedste keuze aan HD-objectieven in de industrie.

Christie AutoStack Christie 3DLP® content kan nu met behulp van de op de camera gebaseerde Christie AutoStack software in enkele minuten nauwkeurig worden uitgelijnd over meerdere projectoren. De software maakt, samen met Christie Twist, naadloos kromtrekken en mengen op een afspeeloppervlak mogelijk en ondersteunt tot 12 projectoren die kunnen worden gegroepeerd als een 2 x 3 array en vervolgens worden gestapeld voor extra helderheid of redundantie. 
Christie AutoStack Premium breidt de mogelijkheden van Christie AutoStack uit om meer dan 12 projectoren op één display-oppervlak te ondersteunen voor vlakke, gebogen of staande schermen.

Motor met stofafdichting De projectoren van de Christie M-serie werken zonder filter, omdat de motoren en de optiek stofdicht zijn afgedicht. De bescherming tegen stof en vuil en de filtervrije werking zorgen voor een constante beeldkwaliteit en verminderen de onderhoudskosten. Afneembare zijpanelen maken de installatie van extra vuil- en mistvloeistoffilters mogelijk voor projectoren die in zware omstandigheden worden gebruikt.

Ondersteuning voor portretformaten Christie M-Serie projectoren kunnen ook in portretformaat worden gebruikt - zonder extra apparatuur.

Draadloze projectiebesturing Christie's draadloze projectorbesturing geeft u volledige vrijheid van projectiebeheer, met apps voor Apple® iOS en mobiele Android-apparaten. Met de Christie InControl app kunt u Christie projectoren direct via iPhone, iPad en iPod besturen, terwijl u met de Christie Virtual Remote app projectoren via Android-apparaten kunt beheren. Beide apps zijn compatibel met alle projectoren uit de Christie M-serie. Elke projector kan individueel of gegroepeerd en gelijktijdig bediend worden. De Christie InControl App kan gratis worden gedownload in de Apple App Store. De Christie Virtual Remote App kan gratis worden gedownload van de Google Play™ Store.

Hoogwaardige 3D-weergave Christie® Mirage M-serie projectoren zijn beschikbaar voor haarscherpe, gedetailleerde 3D-beelden. Christie Mirage M Serie is eenvoudig in te stellen en te configureren voor zowel actieve als passieve afspeeltechnologie. De Christie Mirage serie wordt aangedreven door dubbele beeldverwerking en geeft de volledige resolutie weer bij een native frame rate tot 120 Hz. Twee standaard dual-link DVI-invoerkaarten ondersteunen 330 MHz bandbreedte voor dual input 3D bij volledige resolutie. 
Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 25,9 cm
  • Breedte product: 50 cm
  • Diepte product: 56,1 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
Dit zou ook voor u interessant kunnen zijn aan van