Conference systemenHet creëren van een moderne digitale werkplek voor de beste videoconferencing thuis of op kantoor.

Webcams en videoconferencing apparatuur zijn een cruciaal onderdeel geworden van het moderne bedrijfsleven. De mogelijkheid om met een hoge kwaliteit online te vergaderen zonder de noodzaak om te reizen en te vergaderen in grote groepen is een topprioriteit voor veel bedrijven. Hier zullen we een aantal van de meest populaire vragen over videoconferentiesystemen, webcams en andere hulpmiddelen voor vergaderruimtes beantwoorden om u te helpen uw eigen digitale werkplek te creëren.


Zijn webcams beter dan een laptop camera?

Dit is een duidelijke ja! Terwijl ingebouwde webcams hun werk doen, is de kwaliteit vaak vrij slecht door de beperkingen van het formaat van een camera in een slank laptop scherm. Er zijn een heleboel webcam-opties beschikbaar, van kleine apparaten die op uw laptop scherm worden geklemd tot grotere apparaten die boven op een bureau zitten of op een groot scherm in de vergaderzaal worden gemonteerd.
Allemaal hebben ze een veel betere beeldkwaliteit dan uw ingebouwde webcam, sommige hebben zelfs de mogelijkheid om uw beweging te volgen en in te zoomen op de betreffende persoon, zelfs als ze zich aan de andere kant van de kamer bevinden, zie PTZ-camera's, maar later meer over deze camera's.

Hoe sluit ik een webcam aan op mijn computer?

De meeste webcams zijn gewoon een eenvoudige USB-verbinding met uw computer, plug and play betekent dat u in een mum van tijd een videogesprek kunt voeren. U zult merken dat 4K-webcams van hogere kwaliteit mogelijk de nieuwste USB-verbinding nodig hebben om 4K-inhoud over te kunnen dragen, dus controleer of u een USB 3.0-verbinding beschikbaar hebt. Als u op zoek bent naar een uitgebreider conferentiesysteem dat geschikt is voor meerdere deelnemers, dan is de kans groot dat het wordt geleverd met een hub systeem dat HDMI- en USB-aansluitingen heeft.Is een 4K webcam het waard?

Een webcam met een hogere resolutie betekent dat mensen aan de andere kant van je videogesprek je in al je glorie kunnen zien, zorg er dus voor dat je er op je best uitziet! Een hoge kwaliteit 4K webcam zal resulteren in een beeld van hoge kwaliteit, meer alsof je daadwerkelijk in de kamer bent dan alleen een korrelig beeld op een scherm. Sommige camera's hebben extra technologie ingebouwd om te zorgen voor een goede licht balans en kleuren om natuurlijke huidtinten vast te leggen. Echter, voor de meeste individuele gebruikers is een 1080p camera meer dan geschikt om een goed uitziend beeld te produceren, kijk naar 4K als u een camera voor een grotere vergaderzaal krijgt en de beste videoconferentie-opstelling wilt.

Wat is de beste manier om een videoconferentie te houden?

In het verleden was het opzetten van een audioconferentie misschien de limiet voor groepscommunicatie buiten het kantoor, maar nu zijn videoconferentie-oplossingen voor iedereen beschikbaar. Voor Home Office is een basisopstelling bestaande uit alleen een webcam voldoende, vaak zijn er microfoons ingebouwd, maar het kan zijn dat u een koptelefoon moet gebruiken om te voorkomen dat alle deelnemers aan de videovergadering het geluid horen. Als u een videoconferentiesysteem voor de vergader- of conferentieruimte van uw kantoor opzet voor meerdere gebruikers, dan is een uitgebreider videoconferentiesysteem de oplossing.

Deze zullen vaak een PTZ-achtige camera (Pan, Tilt, Zoom) hebben, samen met meerdere microfoons die op handige locaties op het bureau kunnen worden geplaatst om het aantal gebruikers te maximaliseren. Mogelijk heeft u in het verleden vergadermicrofoons gebruikt als onderdeel van een audioconferentie systeem, dus er zal hier sprake zijn van enige vertrouwdheid. Sommige systemen bieden zelfs een touchscreen interface die het mogelijk maakt om de hele conferentie vanaf het bureau te bedienen, in plaats van via een computer. Deze systemen zullen vaak naadloos integreren met populaire videoconferentie software zoals google hangouts, Skype, Microsoft Teams en Zoom.Wat heb je nodig voor een videoconferentie?

Zoals we hierboven al aangeven, zijn er verschillende systemen beschikbaar voor videoconferenties en wat u doet hangt af van het aantal mensen dat op uw locatie aanwezig is. De microfoon en de camera zijn belangrijke onderdelen van uw videoconferentie hardware, maar u heeft ook een computer nodig om de software te draaien (Zoom, Teams, Hangouts etc) en het belangrijkste is dat u een internetverbinding nodig heeft! Als dit een opstelling is voor een vergaderzaal, wilt u ook een manier hebben om een groot beeld te tonen zodat alle aanwezigen de conferentie kunnen zien, dit kan een projector of een groot formaat display zijn.

Een interactief display is waarschijnlijk de go to option hier als het budget het toelaat, omdat het de mogelijkheid biedt om te communiceren en uw inhoud direct op het apparaat te presenteren, zodat al uw aanwezigen de hele wereld kunnen zien! Spreek met een van onze adviseurs voor een complete setup, groot of klein, en zorg dat u de beste videoconferentie apparatuur krijgt.


Wat betekent PTZ?

PTZ staat voor Pan, Tilt en Zoom! Deze camera's zijn meestal te vinden in grotere vergaderzalen en betekenen dat de camera niet altijd op één onderwerp gericht hoeft te zijn. Dit geeft je de vrijheid om meerdere gebruikers in hun stoel te laten zitten in plaats van naar de camera te moeten komen om te presenteren. Bij sommige camera's kun je het onderwerp volgen terwijl ze zich door de ruimte bewegen, wat geweldig is voor degenen die zich graag uitdrukken tijdens het geven van een presentatie!Zijn PTZ-camera's het waard?

Dit hangt echt af van je opstelling, als je slechts een webcam nodig hebt voor één gebruiker, dan is de kans groot dat je niet hoeft te investeren in een PTZ-camera. Als het voor uw bedrijf boardroom is en er zullen meerdere aanwezigen zijn van uw videogesprek op dezelfde locatie, dan kan een PTZ-camera uw leven op de lange termijn een stuk makkelijker maken!
Dat wil niet zeggen dat een PTZ camera niet thuis gebruikt kan worden, maar u moet gewoon beslissen of u de mogelijkheid nodig heeft om de positie van uw camera op afstand te bedienen of dat u een grote mate van zoom nodig heeft.Werkt mijn webcam met zoom?

Ja! Alle webcams zullen werken met alle softwares voor videobellen op de markt, dus of u nu gebruik wilt maken van Zoom, Google Hangouts, Microsoft Teams of Skype, uw webcam zou moeten werken met alle web conferencing tools.

Welke webcam moet ik gebruiken voor streaming?

Het is belangrijk om te zoeken naar toestellen die in staat zijn om beelden op te nemen bij 1080p of zelfs beter, 4K. Je zult ook willen zoeken naar iets dat een hoge framerate kan vastleggen, 60fps als je het kunt krijgen maar 30fps zal ook goed zijn. Het zoeken naar andere functies, zoals autofocus, maakt het ook veel gemakkelijker voor u, vooral als u zich verplaatst, terwijl sommige camera's meer compatibiliteit bieden met achtergrond toepassingen die handig kunnen zijn, afhankelijk van uw stijl van video. Als je een gamer bent, wil je misschien ook op zoek gaan naar toestellen met goede prestaties bij weinig licht, wat betekent dat je geen fel licht in je kamer hoeft te hebben zodat je je kan focussen op het spel! Vraag onze experts naar hun huidige aanbevelingen!Wat is het verschil tussen een headset en een koptelefoon?

Het is vrij eenvoudig, Het grote verschil hier is dat een headset een microfoon heeft om te kunnen praten en audio op te nemen, terwijl een hoofdtelefoon alleen luidsprekers zijn en je gewoon naar audio kunt luisteren.Wat is de beste headset om te kopen?

Een van de belangrijkste overwegingen die je hier moet maken is of je het draadloos nodig hebt of niet. Heeft u de vrijheid nodig om rond te lopen in de kamer en bent u bereid om daarvoor een premium bedrag te betalen, of is een bedrade headset het beste voor u?. Er zijn ook twee soorten draadloze hoofdtelefoons, namelijk die via Bluetooth werken en die via wifi werken. Bluetooth-headsets zijn over het algemeen goedkoper en hebben minder problemen met de compatibiliteit, terwijl wifi-koptelefoons meestal een voordeel hebben bij geluidsoverdracht en een groter werkbereik. Een ander gebied om te overwegen bij de keuze tussen draadloze of bedrade headsets is de levensduur van de batterij.
Draadloze headsets moeten meestal minstens om de paar dagen worden opgeladen als ze zwaar worden gebruikt, terwijl een bedrade headset altijd klaar is voor actie! Er is niets ergers dan te moeten vaststellen dat de batterij van uw headset leeg is net voor een belangrijk gesprek!

Andere dingen die u misschien wilt zoeken zijn headsets die ruisonderdrukking bieden als u in een drukke kantooromgeving werkt, deze kunnen u helpen om u te concentreren op de taak die voorhanden is en de inhoud die u moet horen duidelijk te horen. De stijl van de headset kan ook van invloed zijn op uw comfort, u kunt kijken naar on-ear of over-ear hoofdtelefoons, met over-ear apparaten die meer comfort bieden op de lange termijn voor degenen die ze de hele dag gebruiken.

Producten

Producten 1 tot 36 van 635

Pagina:
 1. Vorige
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. van
 6. 18
 1. celexon Laser-Presenter Economy LP100

  *
  Incl. 21% btw
 2. celexon Laser-Presenter Expert LP250

  *
  Incl. 21% btw
 3. celexon Laser-Presenter Professional LP150

  *
  Incl. 21% btw
 4. Logitech Wireless Presenter R400

  *
  Incl. 21% btw
 5. Kensington Si600 Wireless Presenter met Laser Pointer

  *
  Incl. 21% btw
 6. Logitech Marathon Muis M705

  *
  Incl. 21% btw
  • Gevoeligheid: 1.000 dpi
  • Reikwijdte: 10 m
 7. BenQ Presenter PSR01

  *
  Incl. 21% btw
 8. Logitech M720 Triathlon Muis, Draadloos

  *
  Incl. 21% btw
  • Gevoeligheid: 1.000 dpi
  • Reikwijdte: 10 m
 9. Logitech Wireless Presenter R700

  *
  Incl. 21% btw
 10. Logitech MX vertical muis

  *
  Incl. 21% btw
  • Gevoeligheid: 1.600 dpi
  • Reikwijdte: 10 m
 11. Logitech MX master 2S

  *
  Incl. 21% btw
  • Gevoeligheid: 1.000 dpi
  • Reikwijdte: 10 m
 12. Logitech spotlight presenter

  *
  Incl. 21% btw
 13. Logitech MX Master 3 Muis - Draadloos, grijs

  *
  Incl. 21% btw
  • Gevoeligheid: 4.000 dpi
  • Reikwijdte: 10 m
 14. Logitech Rally Bar - 4K, 30fps, 90° FOV, 15x Zoom, Grafiet

  *
  Incl. 21% btw
  • Resolutie: 3840 x 2160 4K UHD
  • Frames per seconde: 30
  • Gezichtsveld: 90 °
 15. Logitech Rally Bar - 4K, 30fps, 90° FOV, 15x Zoom, Wit

  *
  Incl. 21% btw
  • Resolutie: 3840 x 2160 4K UHD
  • Frames per seconde: 30
  • Gezichtsveld: 90 °
 16. Logitech Rally Videoconferentiesysteem 4K

  *
  Incl. 21% btw
  • Resolutie: 3840 x 2160 4K UHD
  • Frames per seconde: 60
  • Gezichtsveld: 90 °
 17. Logitech Rally Plus Kit voor videoconferenties

  *
  Incl. 21% btw
  • Resolutie: 3840 x 2160 4K UHD
  • Frames per seconde: 60
  • Gezichtsveld: 90 °
 18. celexon mondkapje Premium 100% Katoen meerlaags ÖkoTex100 - 5 stuks

  *
  Incl. 21% btw
 19. celexon mondkapje Premium 100% Katoen meerlaags ÖkoTex100

  *
  Incl. 21% btw
 20. Tip

  Logitech MeetUp Conferentiecamera 4K, 13MP, 30fps, 120° FOV, 5x Zoom

  *
  Incl. 21% btw
  • Resolutie: 3840 x 2160 4K UHD
  • Frames per seconde: 30
  • Gezichtsveld: 120 °
 21. Logitech Group videoconferentiesysteem Full HD

  *
  Incl. 21% btw
  • Resolutie: 1920 x 1080 Full HD
  • Frames per seconde: 30
  • Gezichtsveld: 90 °
 22. Logitech Rally Conferentiecamera 4K, 13MP, 30fps, 90° FOV, 15x Zoom

  *
  Incl. 21% btw
  • Resolutie: 3840 x 2160 4K UHD
  • Frames per seconde: 60
  • Gezichtsveld: 90 °
 23. HygiëneStation 180 all in one - Antraciet

  *
  Incl. 21% btw
 24. Logitech StreamCam Full HD, 60fps, 78° FOV, Autofocus, Auto-Framing

  *
  Incl. 21% btw
  • Resolutie: 1920 x 1080 Full HD
  • Gezichtsveld: 78 °
 25. Hygiene Station 180 all in one - Wit

  *
  Incl. 21% btw
 26. Logitech StreamCam Full HD, 60fps, 78° FOV, Autofocus, Auto-Framing, wit

  *
  Incl. 21% btw
  • Resolutie: 1920 x 1080 Full HD
  • Frames per seconde: 60
  • Gezichtsveld: 78 °
 27. Logitech BRIO 4K Webcam 16MP, 30fps, 90° FOV, 5x Zoom

  *
  Incl. 21% btw
  • Resolutie: 4096 x 2160 4K UHD
  • Frames per seconde: 30
  • Gezichtsveld: 90 °
 28. Logitech BRIO STREAM

  *
  Incl. 21% btw
  • Resolutie: 3840 x 2160 4K UHD
  • Frames per seconde: 60
 29. Hygiëne Station 180 basic plus -wit

  *
  Incl. 21% btw
 30. Logitech Connect conferentiecamera Full HD, 3MP, 30fps, 90° FOV, 4x Zoom

  *
  Incl. 21% btw
  • Resolutie: 1920 x 1080 Full HD
  • Frames per seconde: 30
  • Gezichtsveld: 90 °
 31. Hygiëne Station 180 Plus Desinfectie/Mondkapjes /Handschoenen -Antraciet

  *
  Incl. 21% btw
 32. Logitech BCC950 conferentiecamera Full HD, 3MP, 30fps, 78° FOV, 1,2x Zoom

  *
  Incl. 21% btw
  • Resolutie: 1920 x 1080 Full HD
  • Frames per seconde: 30
  • Gezichtsveld: 78 °
 33. Logitech PTZ Pro 2 Conferentiecamera Full HD, 3MP, 30fps, 90° FOV, 10x Zoom

  *
  Incl. 21% btw
  • Resolutie: 1920 x 1080 Full HD
  • Frames per seconde: 30
  • Gezichtsveld: 90 °
 34. celexon mondkapje Premium 100% Katoen meerlaags ÖkoTex100 met elastiek - 5 stuks

  *
  Incl. 21% btw
 35. Logitech C930E Business webcam

  *
  Incl. 21% btw
  • Resolutie: 1920 x 1080 Full HD
  • Frames per seconde: 30
  • Gezichtsveld: 90 °
 36. celexon mondkapje Premium 100% Katoen meerlaags ÖkoTex100 - 10 stuks

  *
  Incl. 21% btw

Producten 1 tot 36 van 635

Pagina:
 1. Vorige
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. van
 6. 18