Epson EB-1480Fi

Epson EB-1480Fi
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

Epson EB-1480Fi

Gekocht door
  • 100% School

Epson EB-1480Fi

Interactieve laserprojector

De Full HD-projectieoplossing met laserlichtbron zorgt voor maximale flexibiliteit en is de optimale en meest kosteneffectieve oplossing voor het vervangen van een bestaand Epson-apparaat door de nieuwste generatie.

- Meerdere weergavemogelijkheden

- WLAN en Miracast geïntegreerd

- Lage onderhoudsbetrouwbaarheid

- Optionele vingerafdrukeenheid

Verander uw werkplek met een groot, schaalbaar Full HD-scherm met een beeldschermdiagonaal tot 100 inch (2,54 m). Stimuleer samenwerking, betrokkenheid en kennisdeling met de nieuwste en meest veelzijdige connectiviteitsopties. Een optionele unit biedt extra mogelijkheden voor het aanraken van de vingers. Het model kan ook worden gebruikt met bestaande compatibele Epson-vingertouchers.

 

De meest kosteneffectieve oplossing om een bestaande Epson ultrakorte afstandseenheid te vervangen door de nieuwste generatie.

De Epson EB-1480Fi is compatibel met bestaande Epson ultrakorte afstandinstallaties en kan worden gebruikt met reeds beschikbare beugels, besturingseenheden met aansluitingspaneel en vingertouchbedieningseenheden. Hierdoor kunt u op een kosteneffectieve manier een nieuwe laserprojector en de nieuwste functies gebruiken.

 

Meer samenwerking en connectiviteit

De intuïtieve gebruikersinterface, het nieuwe aanraakscherm en het nieuwe interactieve OSD-menu maken het instellen en navigeren door de functies eenvoudig. Dit model ondersteunt multi-touch pen, optionele vingertouch functies, draadloze BYOD connectiviteit en scherm spiegelen (Miracast). Het beschikt ook over veilige samenwerkingstools en een verscheidenheid aan krachtige connectiviteitsopties, zowel draadloos als bedraad. De Epson iProjection-app kan gratis worden gedownload. Het biedt naadloze draadloze connectiviteit en samenwerking over meerdere apparaten en platforms. Het apparaat is compatibel met Windows, Office 365 Suite en iOS en maakt het gebruik van kantoortoepassingen via pc's en tablets mogelijk.

 

Split-screen functie

Combineer tot vier videobronnen in één display, zoals videoconferentiesystemen en presentaties, en verbeter de interactiviteit van vergaderingen.

 

Technologie met onderhoudsvrije betrouwbaarheid

Na de installatie kunt u het apparaat tot 20.000 uur gebruiken zonder enig onderhoud. Geniet van gemoedsrust met vijf jaar garantie.

 

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 21 cm
  • Breedte product: 45,8 cm
  • Diepte product: 37,5 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker