Epson EH-TW5820

Epson EH-TW5820
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart
+31 (0) 541-76 83 31
Algemene gegevens

Epson EH-TW5820

Gekocht door
  • 100% Privé

Geniet van films, sport en games op het grote scherm met deze betaalbare, hoogwaardige 1080p home cinema projector met ingebouwde Android TV™


Maak uw huis tot het middelpunt van de actie met een Full HD 1080p-projector met gaming-functies. Met Android TV™ kunt u eenvoudig entertainment streamen en uitzenden naar een slimme en flexibele display-oplossing.

Met scherpe beelden, diepe zwarttinten en vloeiende bewegingen, in combinatie met geweldige aansluitmogelijkheden, eenvoudige installatie en beelduitlijning, is deze projector de ultieme keuze voor al uw home-entertainment.


Uniek bioscoopgevoel

Met deze Full HD 1080p home cinema projector kunt u het unieke bioscoopgevoel beleven met een beeldweergave tot 300 inch (762cm). Dit model kan de meest sfeervolle scènes weergeven met scherpe contrasten en diepe zwarttinten, terwijl uw beelden helder, scherp en vloeiend blijven tijdens de meest intense actiescènes dankzij detailversterking en frame-interpolatie.

Voel je volledig ondergedompeld en speel games zoals het hoort met een uplift van het donkere spectrum.

Verhoog de helderheid om elk detail vast te leggen en breid uw resolutie uit tot 21:9 voor een betere spelervaring.


Heldere, prachtige beelden

U kunt ontspannen achteroverleunen en genieten van onze fraaie geprojecteerde beelden.

Onze projectoren zijn uitgerust met tal van high-tech functies die achter de schermen naadloos samenwerken om u deze indrukwekkende beelden te bieden.

De 3LCD-technologie van Epson, die tot drie keer zo helder is als 1-chip DLP-projectoren¹, straalt uitzonderlijk heldere en toch kleurrijke beelden uit door een even hoog lichtrendement van wit en gekleurd licht te produceren.

Zelfs in helder verlichte woonruimtes levert deze Full HD 1080p-projector 2700 lumen met een contrastverhouding van 60.000:1.


Breid uw mogelijkheden uit
Maak uw woning het middelpunt van alle actie en creëer met de projectoren van Epson een onvergetelijke ervaring voor alle huiselijke ontspanning.
Met Android TV™ kunt u eenvoudig entertainment streamen en casten, praten met Google Assistant² en content delen vanaf uw telefoon naar een slimme en flexibele beeldschermoplossing.

Krachtige luidspreker
Geniet van dynamische audio van de ingebouwde 10W-luidspreker of maak gewoon verbinding met een soundbar, bluetooth-luidspreker of koptelefoon met bluetooth AptX.

Duurzame oplossing
Op zoek naar een betrouwbare, probleemloze en betaalbare oplossing voor uw entertainmentwensen? Met de EH-TW5820 kunt u dankzij de duurzame lichtbron tot 11 jaar lang elke dag een film bekijken³.

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 12,2 cm
  • Breedte product: 30,9 cm
  • Diepte product: 31,2 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 31
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart