Epson EH-TW7400

Epson EH-TW7400
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart
+31 (0) 541-76 83 31
Algemene gegevens

Epson EH-TW7400

Gekocht door
 • 100% Privé

Epson EH-TW7400


Krachtige PRO-UHD projectie met een goede prijs-prestatieverhouding


Met Epson-projectoren lijken de textuur en de resolutie van het geprojecteerde beeld dankzij de PRO-UHD beeldkwaliteit fijner dan ooit tevoren, zowel voor native 4K-content als voor digitaal geüpgraded Full HD-beeld bij 1.080p. Met zijn hoge contrastverhouding en helderheidswaarden is deze projector de ideale keuze voor een uitzonderlijke thuisbioscoopervaring.EH-TW7400

PRO-UHD 4K Ultra HD en HDR (High Dynamic Range)

Contrastverhouding van 200.000:1 voor diepzwarten

Wit/kleur helderheid van 2.400 lumen

Superresolutie in 2D en 3D-modus

Gemotoriseerde controle van de focus, zoom en lensverschuiving voor een flexibele plaatsing

2.1x optische zoom en uiterst flexibel


Lensverschuiving 

 Haal het unieke bioscoopgevoel in huis en ervaar de nieuwste 4K-content met deze betaalbare home cinema projector. De projector biedt haarscherpe beelden, een zeer hoge contrastverhouding, geweldige connectiviteit en is eenvoudig te installeren.

Grootte doet er wel degelijk toe. Maak uw huis het middelpunt van actie met de thuisprojectoren van Epson. Maak het alledaagse bijzonder, of u nu uw favoriete sport of een klassieke film bekijkt, een boxset streamt of de nieuwste game speelt. U kunt ieders aandacht vasthouden met een indrukwekkend scherm van 300 inch en gedenkwaardige momenten samen beleven met familie en vrienden.  


Epson 4K PRO-UHD levert een geweldige 4K UHD-ervaring met geavanceerde pixel-shifting, een resolutieverhogende technologie1.


Epson 4K PRO-UHD is niet alleen een resolutiespecificatie, maar omvat alle factoren die invloed hebben op beeldprestaties, waaronder de helderheid van gekleurd en wit licht, contrast, HDR10 en kleurverwerking. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om 4K-content te ontvangen, verwerken en te projecteren.  

Een hoog dynamisch bereik zorgt voor de optimale visuele ervaring door de contrastverhouding te verhogen. Hierdoor ontstaat een veel groter bereik tussen de donkerste en lichtste delen van het scherm. Beelden krijgen meer diepte en details worden scherper dan ooit tevoren. Maar dat is nog niet alles. Het verrijkt tevens kleuren, waardoor beelden natuurlijker maar toch intens weergegeven worden en uiteindelijk meer indruk maken. Via HDR-ondersteuning kunt u nu profiteren van de meest recent beschikbare HDR-content.  Helder wit licht alleen is niet voldoende om de natuurgetrouwe kleuren die u elke dag ziet tot leven te brengen. Daarom levert de 3LCD-technologie van Epson-projectoren een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst (CLO).

Waarom zou u genoegen nemen met een scherm met doffe, vage en levenloze kleuren? Ervaar levendige en levensechte beelden met projectoren van Epson.   

Vermijd het regenboogeffect met projectoren van Epson die gebruikmaken van drie afzonderlijke LCD-chips om gelijktijdig rood, groen en blauw licht te projecteren. 1-Chip DLP-projectoren maken gebruik van een roterend wiel om kleuren opeenvolgend te projecteren. Sommige mensen zien daardoor een regenboogeffect in plaats van een scherpe rand, wat zorgt voor een afleidende rand met onnatuurlijke kleuren.  

Het ultrabreed kleurenspectrum vergroot het bereik van levensechte kleuren en de hoge contrastverhouding levert diepe zwarttinten voor scherpe details in de schaduw.  

Zelfs in de snelste actiebeelden zorgen frame-interpolatie en detailversterking ervoor dat de bewegende beelden scherp en vloeiend blijven. Beeldvervaging in actiescènes wordt beperkt, dankzij de frame-interpolatietechnologie die nieuwe frames invoegd tussen de oorspronkelijke. Hierdoor is het beeld nooit wazig en worden actiebeelden veel vloeiender en scherper weergegeven.  

Op zoek naar de ultieme flexibiliteit wat betreft installatie? Die van ons is snel en eenvoudig dankzij een hoogwaardige optische zoomverhouding en een lens shift: tot ±96,3 procent op de verticale as en tot ±47,1 procent op de horizontale as. Bovendien kunnen met de motorgestuurde zoom, scherpstelling en lens-shift tot 10 verschillende posities in het geheugen worden opgeslagen, zodat u met één druk op de knop de gewenste beeldverhouding kunt kiezen. Dankzij de hoogwaardige optische zoom kunt u kortere kabels gebruiken, waardoor een mogelijke verslechtering van het signaal tot een minimum wordt beperkt. Bovendien kan deze projector gekalibreerd worden aan de hand van ISF-normen voor meer controle.  

Omdat de lampen een levensduur van maximaal 5.000 uur2 hebben, kunt u 7 jaar lang elke dag een film bekijken zonder de lamp te hoeven vervangen. Epson-projectoren staan bekend om hun betrouwbaarheid, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u ook maar een minuut mist van uw favoriete film, game of programma.
Documenten
Afmetingen
 • Hoogte product: 17 cm
 • Breedte product: 52 cm
 • Diepte product: 45 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 31
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart
Dit zou ook voor u interessant kunnen zijn aan van
 • Optoma EH320UST
  • Type product DLP
  • ANSI Lumen 4000 Ansi lumen
  • Resolutie 1920 x 1080 Full HD
  • Formaat 16:9
  *
  Incl. 21% btw
  Gekocht door
  • 30% Business
  • 70% School
 • Optoma EH320USTi
  • Type product DLP
  • ANSI Lumen 4000 Ansi lumen
  • Resolutie 1920 x 1080 Full HD
  • Formaat 16:9
  *
  Incl. 21% btw
  Gekocht door
  • 50% Business
  • 50% School