InFocus INF7500 interactief Touchdisplay 4K 75''

InFocus INF7500 interactief Touchdisplay 4K 75''
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

InFocus INF7500 interactief Touchdisplay 4K 75''

InFocus INF7500 interactief aanraakscherm 4K 75''

Kenmerken:
 • 75''
 • 3840x2160, 4K Ultra HD, 16:9
 • Helderheid: 450
 • Contrast: 5000:1
 • 20 Aanraakpunten
 • mediaspeler
 • Anti-Verglazing
 • Open Android-platform

InFocus JTouch-displays
De JTouch 00-serie, met zijn slanke frame, 4K-resolutie, Ultra PinPoint-technologie, ingebouwde onderwijsfuncties en open Android 8-platform, biedt een volledig aanpasbare alles-in-één oplossing voor onderwijs en presentaties.

Verbazingwekkend precieze aanraakfunctie
Dankzij de ultrasnelle infraroodaanraaktechnologie met maximaal 20 interactiepunten kunt u menuopties snel en eenvoudig openen met ongelooflijk intuïtieve aanraakbewegingen. Gebruik uw vinger, handpalm of de meegeleverde stylus en werk samen met veel gebruikers tegelijk.

Ultra Punt Technologie
Haarscherpe 1,6 mm nauwkeurigheid zorgt voor de moeiteloze, echte ervaring van het schrijven op papier en pixel-perfecte tekst die voor iedereen in de kamer gemakkelijk te lezen is. InFocus JTouch-displays
Geïntegreerde mediaspeler

Deel afbeeldingen en foto's of speel uw favoriete muziek af - allemaal rechtstreeks vanaf uw eigen USB-stick via de vooraf geïnstalleerde mediaspeler-app.

Klaar om te werpen
Met de meegeleverde WiFi-dongle en InFocus LightCast2-app kunnen deelnemers veilig verbinding maken en inhoud delen vanaf maximaal 4 pc's, Macs, tablets of smartphones om de samenwerking en productiviteit tijdens vergaderingen te verbeteren.

Ideaal voor zakelijke toepassingen
Gemakkelijk vergaderen dankzij de ingebouwde bureaulader. Open uw voorbereide bestanden vanaf een USB-stick en presenteer om de aandacht van het publiek te trekken. Gebruik de ingebouwde annotatiehulpmiddelen van JTouch om alle notities vast te leggen en op te slaan voor later.

Interactieve Whiteboard
Brainstorm, leg vast, sla op en deel uw ideeën op een interactief whiteboard zonder grenzen of barrières. Gebruik een complete collectie digitale pennen, vormen, lijnen en kleuren om te creëren en te tekenen op een gigantisch canvas met meerdere schermen. Voeg achtergronden en afbeeldingen toe aan een whiteboard, maak aantekeningen en bewaar ze voor de toekomst. InFocus JTouch-displays

Anit-Glare Oppervlakte
Het 4K-antireflectiescherm zorgt ervoor dat het scherm overal in de kamer een geweldig beeld geeft, zonder afleiding door omgevingslichtbronnen.

Hoge helderheid
De Direct LED-displays bieden een ongelooflijke helderheid, contrast, kleur en duidelijkheid om u te helpen uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen en te communiceren met uw publiek. Dankzij de 4K-resolutie worden uw afbeeldingen, tekst en video's uitstekend weergegeven, zelfs in grote ruimten met veel omgevingslicht.

Gebruik tijdens de gehele levenscyclus
Een uitzonderlijke minimale levensduur van tot 30000 uur met een dagelijks gebruik van tot 18 uur gedurende bijna 5 jaar zorgt voor lage eigendomskosten die gewoonweg verbazingwekkend zijn.

Ongelooflijke prestaties
Door gebruik te maken van ARM® Coretex™ quad en dual core processoren, 3GB RAM en 32GB aan harde schijfruimte worden uitstekende prestaties geleverd voor het uitvoeren van meerdere applicaties tegelijk.

Open Android-platform
Breid uw platform uit en pas het aan met elke Android applicatie of spel. Download en installeer gewoon uw favoriete interactieve displaytoepassing.

Klaar voor Windows met optionele Intel® OPS-module
Upgrade en voeg een Windows 10 OPS toe om de prestaties uit te breiden met onderwijssoftware, bedrijfssoftware of Mondopad-samenwerkingssoftware.
Afmetingen
 • Hoogte product: 103,5 cm
 • Breedte product: 173,6 cm
 • Diepte product: 10,4 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens