LG 48GQ900-B

LG 48GQ900-B
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

LG 48GQ900-B

  • 48 inch OLED-scherm (3.840 x 2.160) met UHD 4K
  • Contrastverhouding van 1.500.000: 1 en HDR10
  • Glare-free en anti-reflecterend
  • 4K en 120 Hz via HDMI 2.1
  • 0,1 ms (GtG) responstijd
  • Remote control


UHD 4K OLED-beeldscherm met 48 inch

Gamen met visie

Het UHD 4K OLED-scherm biedt niet alleen de helderheid en realistische beeldweergave die zo belangrijk zijn voor gamers, maar ook dynamisch contrast dankzij HDR10. Op de 48-inch LG UltraGear™ ga je helemaal op in de game, alsof je er middenin zit.

SELF-LIGHTING OLED

De OLED met zelfoplichtende pixels geeft kleuren rijk en nauwkeurig weer. De gamer-vriendelijke contrast ratio en bliksemsnelle responstijd intensiveren een geweldige game-ervaring.

OLED met een contrast ratio van 1,500,000:1

Dankzij de hoge contrast ratio van 1,500.000:1, ervaren gamers kleuren en visuele elementen precies zoals de ontwikkelaars van de game het bedoeld hebben.

Verblindingsvrij en antiverblinding

Toon niets anders dan de game

De verblindingsvrije en antiverblindingsmonitor zorgt ervoor dat je geconcentreerd kunt gamen. Zelfs bij omgevingslicht zie je niets anders dan je spel. Het scherm is bovendien flikkervrij, waardoor het bijzonder prettig is voor de ogen.

0,1 ms (GtG) responstijd

bliksemsnelle responstijd

De 0,1 ms (GtG) responstijd vermindert beeldschaduwen en zorgt voor een heldere weergave van objecten, zodat je kunt genieten van vloeiende gameplay met ongekende visuele effecten.

120 Hz (overklok: 138 Hz)

Responsief scherm, vloeiende gameplay

De snelheid van 120 Hz (overklok: 138 Hz) stelt gamers in staat om het volgende beeld snel te zien, plus de gameplay wordt vloeiend weergegeven. Gamers kunnen dus sneller reageren op tegenstanders en schieten op doelwitten.

Just start gaming - at full resolution

De 48GQ900 biedt een verversingssnelheid tot 120 Hz (overklokken: 138 Hz) via HDMI 2.1. Gamers kunnen volop genieten van UHD 4K-resolutie en een vernieuwingsfrequentie tot 120 Hz (overklokken: 138 Hz) via DisplayPort of HDMI.

NVIDIA® G-SYNC®-compatibel

De 48GQ900 is getest en officieel door NVIDIA aangemerkt als G-SYNC®-compatibel en is de ideale monitor voor een soepele en onderbrekingsvrije game-ervaring.

AMD FreeSync™ Premium

Met FreeSync™ Premium-technologie ervaren gamers naadloze, vloeiende bewegingen in games met hoge resolutie en in snelle games. Ongewenste trillingen en onderbrekingen worden vrijwel volledig geëlimineerd.

Elegante gaming-esthetiek

De naar de zijkant gerichte standaard en het ultraslanke ontwerp creëren de optimale gaming-omgeving. De monitor neemt niet veel ruimte in beslag en u kunt in elke kamer met succes gamen met een heldere en betrouwbare beeldweergave.

Aanpassen en bedienen in één stap

Met de UltraGear™-afstandsbediening kunt u uw monitor eenvoudig aanpassen en bedienen.

Immersieve geluidservaring

De twee 20 W-stereoluidsprekers van de 48GQ900 zijn ook indrukwekkend. Met de 4-pins hoofdtelefoonaansluiting kun je tegelijkertijd gamen en chatten, en DTS Headphone:X brengt je dieper in de game met surround sound.

Bekroonde gebruikersinterface ontworpen voor gaming

Gamers kunnen de instellingen eenvoudig aanpassen met OnScreen Display en OnScreen Control - van basismonitoropties tot de functie voor aangepaste knoppen waarmee gebruikers hun eigen sneltoetsen kunnen instellen.

LG Calibration Studio

Kleuren met precisie

Optimaliseer de kleurprestaties met hardwarekalibratie via LG Calibration Studio om optimaal te profiteren van het brede kleurengamma en de kleurconsistentie van LG's OLED 4K-scherm.

Documenten
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens