LG 49WL95C-WE

LG 49WL95C-WE
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

LG 49WL95C-WE

LG UltraWide Dual QHD Monitor

  • UltraWide Dual QHD (5120x1440) Scherm
  • PBP, 3PBP / Dual Controller
  • USB Type-C™
  • 2 x 10W Stereo luidsprekers / Rijke bastonen
  • HDR 10
  • Hoogte-/Kantel/Zwenk instelbare standaard

UltraWide Dual QHD (5120x1440)
Go Beyond Multitasking
De 49WL95C is een UltraWide 32:9 Dual QHD (5120x1440) scherm. De schermruimte van deze monitor staat gelijk aan twee normale 27" QHD monitoren. Til jouw multitasking mogeljikheden naar een nieuwe niveau.

Bespaar tijd
door de extra schermruimte die deze monitor te bieden heeft kunnen er meerder vensters met afbeeldingen naast elkaar worden geopend. Zo kan je gemakkelijk afbeeldingen kiezen tijdens het beeldbewerken zonder te hoeven overschakelen.

Beheer de volledige tijdslijn
door de grote hoeveelheid pixels in de breedte kunnen gebruikers gemakkelijk lange tijdlijnen bekijken en bewerken zonder steeds te hoeven scrollen. Dit geeft gemak en bespaard tijd.

Maximale multitasking
Bekijk meedere audio plugins tegelijk zonder te hoeven overschakellen naar meerdere vensters.

Uw werkruimte opsplitsen
Als u twee 49WL95C-monitoren verticaal stapelt, kunt u dezelfde schermruimte en helderheid bereiken als vier 27-inch QHD-monitoren met minder kabels en dunnere randen.

Dual Controller
Dual Controller maakt het eenvoudiger
Met de ingebouwde Dual controller kunt u meerdere apparaten bedienen die op één scherm zijn aangesloten, met één toetsenbord of muis. U kunt eenvoudig bestanden slepen en neerzetten via de aangesloten apparaten.

OnScreen Control
Veelzijdige weergave-instellingen
Met On Screen Control-software kunt u verschillende weergave-instellingen beheren met een enkele muisklik. Scherm splitsen helpt u om het hele schermgebied probleemloos te verdelen.

USB Type-C™
Gemakkelijke bediening en connectiviteit
Steeds meer gebruikers gebruiken high-end laptops als mobiele werkstations.Door de USB-C aanlsuiting op deze monitor kan uw laptop met één enkele kabel worden aangeschloten aan de monitor, opladen en gebruik maken van de ingebouwde usb-hub.

Twee stereoluidsprekers van 10 watt
Rijke bastonen
De 49WL95C heeft 2 x 10W ingebouwde stereoluidsprekers Het kan een kleine montageruimte of privékamer beslaan zonder gebruik te maken van externe luidsprekers, met ondersteuning voor Rich Bass.

HDR 10
Geniet van HDR-inhoud op uw bureau
HDR-technologie is nu toepasbaar voor verschillende inhoud. 49WL95C ondersteunt HDR 10 waardoor kijkers kunnen genieten van fantastische kleuren.

Omgevingslichtsensor
Automatische helderheidsbediening
De sensor reageert op licht, waardoor het scherm helderder wordt in lichte ruimtes en donkerder in het donker zodat u altijd optimaal kunt werken.

Ergonomisch ontwerp
Eenvoudig en ergonomisch
Hoogte-, kantel- en draaibeugel helpen u bij het aanpassen van de bureauopstelling om een persoonlijker, comfortabeler werkstation te creëren.
Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 36,57 cm
  • Breedte product: 121,51 cm
  • Diepte product: 11,42 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens