Logitech MeetUp Conferentiecamera 4K, 13MP, 30fps, 120° FOV, 5x Zoom

Wij hebben ook een video voor u
Logitech MeetUp Conferentiecamera 4K, 13MP, 30fps, 120° FOV, 5x Zoom
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

Logitech MeetUp Conferentiecamera 4K, 13MP, 30fps, 120° FOV, 5x Zoom

De Logitech MeetUp is een alles-in-een conferentiecamera voor vergaderzalen en kleine vergaderruimtes, met een gezichtsveld van 120° en een resolutie van 4K Ultra-HD.

Alles-in-één 4K-Ultra-HD conferentiecamera

De Logitech MeetUp-camera is uitgerust met een eersteklas cameralens die een extreem breed gezichtsveld biedt. Het bereikt 120° diagonaal, 113° horizontaal en 80,7° verticaal. De truc hier is dat er geen "vissenoog" effect is en dat alle gezichten er levensecht uitzien. Zelfs met de personen die heel dicht voor de camera zitten. Door de resolutie tot 4K (3840 x 2160 pixels bij 30 FPS) en de 5x zoom worden zelfs de kleinste details zeer goed weergegeven en is elke luidspreker perfect geënsceneerd. Als u bijvoorbeeld vaak een whiteboard of flip-over gebruikt in uw conferenties of presentaties, zijn ze vaak te ver weg en moeilijk te lezen. Dankzij de geavanceerde 4K-beeldsensor in combinatie met de zoom is al het beeldmateriaal duidelijk zichtbaar.

Logitech MeetUp

Met de MeetUp kun je 3 voorinstellingen voor de camera maken, die de camera met een druk op de knop in bepaalde posities kan zetten. Als u bijvoorbeeld alleen op het whiteboard, één op de hele vergadertafel en één op één persoon een foto wilt maken, is dat geen probleem. De gemotoriseerde pan- en kantelfunctie en de RF-afstandsbediening maken dit een fluitje van een cent.

Logitech MeetUp 2

Straalvormende microfoons

De geïntegreerde microfoons van MeetUp hebben een audiobereik van 4 meter. Ze zijn in de fabriek gekoppeld aan een breedbandbundelvormig algoritme dat de microfoons rechtstreeks op de luidsprekers richt. Dit zorgt voor een zeer lage vervorming en de best mogelijke stemopname. Daarnaast werken een akoestisch echo-onderdrukkingssysteem en een spraakpauzedetectiesysteem op de achtergrond om het audiosignaal verder te versterken.

Het aanbevolen aantal deelnemers is beperkt tot 6 personen met de geïntegreerde microfoons. Als deze waarde voor u niet voldoende is, kunt u het aantal verhogen tot 8 deelnemers en een audiobereik van 5 meter met de extra microfoon.

Uitzonderlijke geluidservaring

De MeetUp-luidsprekers zijn uitgerust met een trillingsdempende behuizing waarop patent is aangevraagd. Deze speciaal ontwikkelde behuizing zorgt ervoor dat de geluidscondities nauwkeurig zijn afgestemd op een kleine huddle room. De luidsprekers zijn individueel instelbaar en zorgen ervoor dat vergaderingen er niet alleen goed uitzien, maar ook goed klinken.

Een ingebouwd algoritme in de MeetUp om het piekniveau te beperken voorkomt zelfs kortstondige overdringing van de luidsprekers. Hierdoor behoort vervorming tot het verleden.

RightSense-technologieën

De RightSense-technologieën van Logitech verbeteren automatisch en eenvoudig de videoconferencing. RightSight zorgt ervoor dat de zoominstelling van de camera wordt aangepast, zodat alle deelnemers het beeld duidelijk kunnen zien. RightLight-technologie past de helderheid van het beeld automatisch aan, zodat alles er goed uitziet, zelfs bij weinig licht. RightSound optimaliseert automatisch de spraakoverdracht om te zorgen voor duidelijke, begrijpelijke gesprekken in een conferentie.

Bluetooth voor meer vrijheid

De MeetUp biedt u de mogelijkheid om uw smartphone of tablet via Bluetooth aan te sluiten. Op deze manier worden ook mobiele applicaties en spontane conferenties snel en gebruiksvriendelijk geüpgraded.

Uw mobiele telefoon of tablet kan ook als afstandsbediening worden gebruikt. Het enige wat je nodig hebt is een mobiele telefoon/tablet met Bluetooth en de Logi Remote App (beschikbaar op Google Play en iTunes).

Stijlvolle montage

Er zijn verschillende mogelijkheden om de MeetUp, die slechts 400 mm lang is en 1,04 kg weegt, te monteren. Een muurbeugel en de benodigde apparatuur hiervoor is al bij de levering inbegrepen. De conferentiecamera kan echter ook op uw stand onder een beeldscherm of monitor worden geplaatst. Een TV-beugel is ook beschikbaar als optie. Hierdoor kunt u de camera boven of onder een scherm monteren. De installatie onder een scherm biedt echter over het algemeen de meest natuurlijke video-ervaring. Logitech MeetUp Montage

Compatibiliteit en certificering

Met het MeetUp-videoconferentiesysteem kunt u via USB plug and play verbinding maken met bestaande computers, waardoor het mogelijk is om nog sneller met een conferentie te beginnen. De camera is ook gecertificeerd voor Skype for Business, Microsoft Teams, Microsoft Cortana en Cisco Jabber. 

Als uw favoriete applicatie echter compatibel is met een USB-webcam, is MeetUp een goede keuze.

Leveringsomvang

De leveringsomvang van de MeetUp-conferentiecamera is beheersbaar dankzij de alles-in-één-conferentiecamera. Naast de hoofdunit is ook een RF-afstandsbediening inbegrepen. Daarnaast een vijf meter lange USB-kabel voor een Plug&Play-aansluiting.

Uiteraard zijn de voedingskabel en de gebruiksaanwijzing ook bij de prijs inbegrepen.

Een bijzonderheid is de muurbeugel en de apparatuur voor de montage, die Logitech bij de prijs heeft inbegrepen.

Conclusie: Perfect geschikt voor huddle rooms en kleine conferentieruimtes

De Logitech MeetUp-conferentiecamera is een echt alles-in-één-wonder dat perfect is voor kleine vergaderingen tot 6 personen. Zelfs in de kleinste zaaltjes betekent het gezichtsveld van 120° dat alle deelnemers gevangen worden genomen en kunnen meedoen. Door het elegante ontwerp en de kleine afmetingen van de camera kan deze ook in bijna elke ruimte worden geïnstalleerd. Als alle factoren worden gecombineerd, ligt de prijs van MeetUp op een zeer goed niveau.

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 8,5 cm
  • Breedte product: 40 cm
  • Diepte product: 10,4 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens