De nieuwe Microsoft Surface Hub 2 – nu bij visunext bestellen

De werkplek van de toekomst wordt individueler, variabeler en richt zich sterker naar de wensen van uw medewerkers en teams. De toekomst van het werken in teams wordt bepaald door effective communicatie, collaboratie, flexibiliteit en mobiliteit.


Microsoft Surface Hub2 - Nu in de pré-sale bestellen

Kontakta oss

Neem contact met ons op voor advies over de Microsoft Surface Hub 2!
Onze adviseurs geven u ook graag persoonlijk advies: E-Mail:info@visunext.nl of telefoon: 0541 76 83 30
 Contactformulier Aanspreekpersonen

De nieuwe Microsoft Surface Hub 2 is gemaakt om mee samen te werken en ondersteund de aanmelding van meerdere gebruikers gelijktijdig in de Surface Hub 2 Workspace. Alle gebruikers hebben gelijktijdig toegang tot al hun documenten en kunnen deze met elkaar delen en bewerken.

Bovendien hebben de teams toegang tot Microsoft producten als Microsoft Whiteboard, PowerBL, PowerPoint of videotelefonie.

Microsoft Surface Hub2

De Microsoft Surface Hub2

Er zijn teams in verschillende samenstellingen en van verschillende groottes. Ze kunnen zowel lokaal begrenst of over de hele wereld verdeeld zijn. Uw medewerkers zijn uw grootste investering en uw meest waardevolle goed. Zodat uit pure samenwerking echt teamwork kan ontstaan heeft u tools nodig die in conferentieruimtes, in de teamruimte en in iedere andere willekeurige ruimte goed functioneren.


Speciaal voor teams ontwikkeld

Meer als alleen maar een smartboard of een interactief whiteboard: De Surface Hub 2 devices zijn geoptimaliseerd voor teams die in contact blijven, gezamenlijk inhouden maken en met anderen gezamenlijk productief willen zijn onafhankelijk van waar de deelnemers zich bevinden. Surface Hub 2 devices verenigen het beste van de Microsoft-tools voor de samenwerking van Windows en Office tot aan Microsoft Whiteboard en Microsoft Teams.Naadloze samenwerking

Van het eerste idee tot aan het eindproduct zonder ook maar een enkel detail te missen. Op een Surface Hub 2X kunt u uw groeps workflow verbeteren door geoptimaliseerde samenwerkingsfuncties zoals de mogelijkheid tot gelijktijdige aanmelding voor meerdere gebruikers die gelijktijdig toegang hebben tot in de Cloud opgeslagen inhouden en deze kunnen verbeteren.Past ideaal in iedere ruimte

Met het moderne design en de intuïtieve software kunt u overal samenwerken. Wij hebben samen met de werkplekexperts van Steelcase verrijdbare stands en eenvoudig te monteren muurhouders* ontwikkeld, zodat u uw ideeën overal kunt presenteren. De Surface Hub 2X past zich mede dankzij de rotatiemogelijkheid aan iedere ruimte aan.


* Surface Hub 2S beschikbaar vanaf 2019, Surface Hub 2X beschikbaar vanaf 2020. U ziet initiële versies van deze producten; producten en functies kunnen wijzigen en afhankelijk van land/regio variëren.Microsoft Surface Hub2Microsoft Surface Hub2 - Speciaal voor teams ontwikkeldMicrosoft Surface Hub2 - Speciaal voor teams ontwikkeld

Microsoft toebehoren voor Surface Hub 2

Surface Hub 2 camera

De Microsoft Surface Hub 2 camera biedt uitstekende inzetmogelijkheden voor videoconferencing en collaboratieve grensoverschrijdende samenwerking. De camera beschikt over een 4K resolutie en een brede kijkhoek zodat alle deelnemers van de meeting betrokken kunnen worden. De camera maakt deel uit van de standaard levering.

Surface Hub 2 pen

De Surface Hub 2 pen biedt u de mogelijkheid de Surface Hub 2 als een interactief board te gebruiken. In het bijzonder bij het maken van ontwerpen, het voorzien van commentaar bij inhouden of bij brainstormsessies bewijst de pen u uitstekende diensten. Dankzij de snelle input, welke door de Surface Hub 2 pen wordt doorgegeven, kunt u met deze pen bijzonder aangenaam schrijven. Eén Surface Hub 2 pen is inbegrepen bij de levering.

Steelcase Roam™ standvoet

Der mobiele Steelcase Roam™ standvoet maakt het mogelijk de Surface Hub 2 probleemloos van ruimte naar ruimte te verplaatsen. Maak gebruik van het display op de plek waar u het nodig heeft. Dankzij de slanke formgeving wordt er weinig ruimte ingenomen en kunt u deze gemakkelijk door deuren schuiven. De Steelcase Roam™ standvoet is optioneel verkrijgbaar. De op de afbeelding eveneens herkenbare accupack is eveneens optioneel verkrijgbaar.