Visunext service voor planning en montage

Zoals bekend staan specialisten voor efficiëntie en precisie in de uitvoering van hun opdrachten. Onze installatieservice combineert zowel specialisten voor technisch productadvies als een ervaren installatieserviceteam voor de uitvoering ter plaatse.

Openbare instellingen, retailbedrijven,uitzendbureaus en kleine tot grote bedrijven vertrouwen op onze plannings- en installatiedienst. De reden hiervoor is het besef dat uw tevredenheid grotendeels afhankelijk is van de uitstekende service op alle drie de niveaus: advisering, planning en uitvoering. En dit is precies waar onze diensten voor staan!

Of u nu een enkel interactief display in een vergaderruimte wilt installeren, een videoconferentiesysteem wilt opzetten of meerdere klaslokalen wilt uitrusten met moderne gootformaat displays - wij zorgen voor de volledige implementatie, inclusief advies en planning! En dat overal in Nederland!

Montage van een videowall in een conferentieruimte

Onze service voor u

Wij bieden u een volledige montageservice aan, die alle diensten omvat die u nodig heeft voor een succesvolle implementatie van uw project, van advies tot planning en montage

AdviesDit is de eerste en belangrijkste stap. In een vrijblijvend adviesgesprek leren we u en het te realiseren project kennen. Op basis van uw ideeën en wensen geven wij u deskundig advies en presenteren wij mogelijkemontagescenario's.

Planning Hoe gaan we te werk? We verduidelijken dit samen met u in deze planningsfase. Op basis van onze uitwisseling van ideeën zijn de eerste ideeën voor de uitvoering van uw project al ontwikkeld. In overleg met u wordt de schets nu een concreet plan voor de uitvoering..

MontageHier tonen we de inzet ter plaatse. Ons visunext-montageteam accepteert de bestelling en levert alle diensten die u nodig heeft en die vooraf in de planningsfase zijn vastgelegd. Snel, competent en nauwkeurig!!

Vorbeeld: Uitrusting van een vergaderzaal in het bedrijf

 

In dit voorbeeld wil de klant een van de vergaderzalen in zijn bedrijf moderniseren en voorzien van een interactief touchdisplay en een hoogwaardig videoconferentiesysteem. Na overleg met het visunext-installatieteam komt de klant te weten welke opties beschikbaar zijn en welke apparaten het beste bij zijn behoeften passen.

In de daaropvolgende planningsfase wordt het project aan een verfijning onderworpen. Hier wordt gecontroleerd welke stappen moeten worden uitgevoerd om het project te realiseren. In dergelijke stappen wordt bijvoorbeeld de huidige kamertoestand gecontroleerd. De planningsfase wordt afgesloten met een offerte die aan de klant wordt voorgelegd. Afhankelijk van het vastgestelde tijdsbestek worden alle overeengekomen leverings- en installatiediensten tijdens de installatie geleverd. In dit voorbeeld levert het Visunext montageserviceteam zelf het gewenste touchdisplay en videoconferentiesysteem aan de montagelocatie en installeert het alle componenten tot ze klaar zijn voor gebruik.

 

Visunext scholingen, trainingen en workshops

Visunext scholingen, trainingen en workshops

 

Wij delen onze vakkennis met u. Of het nu gaat om een individuele training of een groepsworkshop - wij maken u vertrouwd met de gebruikte producten en oplossingen en laten u zien hoe deze in het betreffende toepassingsscenario met maximaal voordeel kunnen worden gebruikt.

  • Voor openbare instellingen:
    Onze mediadeskundigen brengen kennis over op het gebied van digitaal leren, interactief gebruik van digitale onderwijsmedia, gezamenlijke leerprocessen en op vele andere crossmediale gebieden.
  • Voor bedrijven:
    We leren bedrijven de basisprincipes en methoden dat professionele gebruikers gebruiken om de productiviteit te verhogen met een flexibele werkprocesontwerpen. Hier krijgt u exclusieve inzichten in de wereld van netwerktechnologieën en collaboratieve workflows met behulp van state-of-the-art digitale technologie.

Ontdek alles over onze montage diensten, over opleidingen en workshops" Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of stuur ons een aanvraag via ons contactformulier.
 Contactformulier  Aanspreekpartner