NEC C861Q

NEC C861Q
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

NEC C861Q

Beschrijving

Eersteklas beelden voor presentaties en digital signage-oplossingen

Verrijk uw bijdragen op vergaderingen en conferenties met UHD-beelden in hoge resolutie. Kies voor hoge kwaliteit en operationele betrouwbaarheid met lage total cost of ownership en een lange levensduur.

Haze niveaus van de professionele klasse zorgen voor een perfecte inhoudelijke herkenning zonder vervelende reflecties en met een helderheid tot 350 cd/m² voldoet de NEC MultiSync® C-serie aan de eisen van moderne vergaderruimtes. Slanke kaders en een eigentijdse uitstraling harmoniëren met de moderne architectuur en passen perfect in het interieur. Dankzij de ingebedde kantoorfuncties kunnen vergaderingen spontaan worden gehouden zonder dat het displaysysteem eerst moet worden ingesteld. Automatische activering zodra een verbinding tot stand is gebracht is slechts één van de vele functies die bijdragen aan meer efficiëntie in vergaderingen.

De NEC MultiSync® C861Q is geschikt voor zelfverzekerde presentaties in vergaderingen met maximaal 13 deelnemers. Retailers en horecafaciliteiten kunnen hun omzet verhogen door middel van digital signage-oplossingen.

 

Voordelen

·         Vooruitstrevend, dankzij OMi (Open Modular Intelligence) uitbreiding - u kunt de prestaties van uw display op elk moment verhogen door eenvoudigweg een van NEC's OPS plug-in computers, een Raspberry Pi Compute Module of signaalinterfaces toe te voegen voor de levering van content en meer rekencapaciteit.

·         Modern en slank design - de robuuste en toch stijlvolle apparaten passen perfect in elke toepassing en omgeving.

·         Voor continu gebruik (24/7) in veeleisende toepassingsgebieden - zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige componenten en het zorgvuldige ontwerp zijn ontworpen voor gebruik in veeleisende toepassingsgebieden en leveren consistent uitstekende beelden aan de kijkers.

·         Gebruiksgemak - Intelligente installatie-, bedienings- en onderhoudsfuncties zorgen voor precieze prestaties tijdens de hele levensduur van het display, waardoor tijd, moeite en middelen worden bespaard.

·         Toekomstbestendige connectiviteit en verwerking - Talrijke ingangen met native UHD resolutie en 60Hz verversingssnelheid, waaronder DisplayPort, HDMI en een optieslot voor OPS-plug-incomputers, evenals automatische opschaling van andere signalen naar UHD, zorgen voor groot formaat "pixelvrije" beelden.

·         Bronnenbesparend apparaatbeheer - alle aangesloten NEC-apparaten kunnen vanaf een centrale locatie worden beheerd. Gebruik NaViSet Administrator 2-software om de benodigde middelen te beperken.

 

 

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 109,9 cm
  • Breedte product: 192,8 cm
  • Diepte product: 7,4 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker