NEC ME382U

NEC ME382U
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

NEC ME382U

Gekocht door
  • 60% Business
  • 40% School

NEC ME382U

Betrouwbare visuele ondersteuning voor succesvolle lezingen en presentaties: Dankzij de LCD-technologie brengen de compacte multifunctionele ME-serie van NEC gedetailleerde projectiebeelden en natuurlijke kleuren naar uw klaslokaal of vergaderzaal. De tweede generatie is uitgerust met een USB-poort die externe apparaten kan voeden met 1,0 A, dus er is geen extra voeding nodig.

 

Veelzijdige connectiviteit, die 4K-ingangssignalen bij 30 Hz kan verwerken, en een optionele WLAN-verbinding bieden maximale flexibiliteit en besparen tijd. De voorgeïnstalleerde en verbeterde MultiPresenter-functie maakt draadloze presentaties en het delen van maximaal 16 apparaten tegelijk mogelijk wanneer de optionele WLAN-verbinding wordt geselecteerd.

 

De projectoren van de tweede generatie hebben een nog langere levensduur van de lamp van 10.000 uur in de normale modus, wat een soepele werking gedurende meer dan 9 jaar* garandeert. Deze verbetering betekent minder onderhoud, waardoor u zowel tijd als geld bespaart. Bovendien zal het lage geluidsniveau van slechts 29 dB in de Eco-modus uw presentaties niet verstoren.

-          Lagere total cost of ownership - door de lange levensduur van de lamp en de vervangingsintervallen van de filters.

-          Veelzijdig en mobiel - compact en lichtgewicht, met HDMI en interne 16W-luidspreker.

-          Toon inhoud die in het oog springt - WXGA-resolutie, uitstekende helderheid en kleurenspectra geven de kijker een ware kijkervaring.

-          Kosteneffectieve vervanging - bestaande installaties met het NEC M LCD-model om een betere beeldkwaliteit te bieden tijdens lezingen en presentaties zonder dat de wandmontage hoeft te worden aangepast.

-          Toekomstbestendig signaalbronbeheer - dankzij de verwerking van 4K-ingangssignalen bij 30 Hz

-          Een breed scala aan flexibele toepassingen - dankzij een multi-source conferencing oplossing en efficiënte split-screen bediening, ondersteund door een breed scala aan toekomstbestendige digitale connectiviteitsopties.

 

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 10,46 cm
  • Breedte product: 34,5 cm
  • Diepte product: 26,1 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker