NEC PH1202HL (Laser)

NEC PH1202HL (Laser)
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart
+31 (0) 541-76 83 31
Algemene gegevens

NEC PH1202HL (Laser)

Gekocht door
  • 90% Business
  • 10% School
NEC PH1202HL
Ideaal voor high-end installaties
Laserlichtbron
Full HD-resolutie
Verwisselbare optiek optioneel verkrijgbaar

De heldere NEC PH1202HL is een 3DLP laserinstallatieprojector van NEC en heeft alle voordelen die moderne laserlichtbronnen te bieden hebben. Omdat er geen lampen hoeven te worden vervangen, is er geen onderhoud nodig en is een lange levensduur verzekerd. Lasers zijn de lichtbron van de toekomst: ze bestrijken een breed kleurenspectrum en kunnen beelden in hoge resolutie en detail weergeven.   
De nieuwe NEC PH1202HL is ontworpen voor veeleisende, grote ruimtes. Het wordt gekenmerkt door zijn hoge lichtsterkte, uitstekende stofbescherming ("Super Dust Protection") en installatiefuncties van de professionele klasse.
Het levert eersteklas projectiekwaliteit voor verhuur/evenement, universiteiten, musea, grote bedrijven en digital signage-installaties. 

Geen lampvervanging meer nodig
Dankzij de laserlichtbron zijn tot 20000 uur onderhoudsvrije werking mogelijk.   

Eenvoudige installatie
Een keuze uit groothoekbajonetlenzen, het grote verticale en horizontale lensverschuivingsbereik en de controlecode-emulatie zorgen voor een soepele installatie en eenvoudige vervanging van oude installatieprojectoren. 

De ongecompliceerde weg naar groot formaat beelden
Dankzij de tot 4K-interfaces, een HDMI-uitgang met signaaldoorvoer, de interne signaalsplitser en de edge-blending functie zijn grootformaat presentaties mogelijk zonder gebruik te maken van externe apparaten. Met behulp van de beeld-in-beeld functie kunnen extra beeldbronnen worden weergegeven.  

Perfecte beeldkwaliteit
De hoge helderheid, tot 12.000 ANSI, hoge resolutie ingangssignalen en unieke beeld- en kleurverwerkingstechnologie gebaseerd op NEC's nieuwste schaalchip levert een uitstekende beeldkwaliteit. 

Veelzijdige connectiviteit
HDBaseT, één HDMI-uitgang, 1 × HDMI en DisplayPort-technologie zorgen voor een uitstekende verbinding. 

Uitgebreide toepassingsondersteuning
De staande modus, een montage met continue 360 graden kantelverstelling, speciale geometriecorrectie en 3D-ondersteuning openen ongekende installatiemogelijkheden.   Super Dust Protection NEC's gepatenteerde warmtewisselaar en volledig ingekapselde optische eenheid zorgen voor duurzame prestaties van topkwaliteit in de veeleisende verhuur- en evenementenbranche.   

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 86 cm
  • Breedte product: 68 cm
  • Diepte product: 33,3 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 31
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart
Dit zou ook voor u interessant kunnen zijn aan van