NEC PX803UL-BK

NEC PX803UL-BK
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart
+31 (0) 541-76 83 31
Algemene gegevens

NEC PX803UL-BK

Ik ben de NEC PX803UL-BK, een hoge resolutie & flexibele laser installatieprojector met optionele lenzen.
Gekocht door
  • 100% Business
De PX803UL - gewoon “installeren & vergeten”.   
Eersteklas high-end blauwe laserdiodelichtbron, gecombineerd met een fosforwieltechnologie van unieke kwaliteit en zonder de noodzaak tot filtervervanging, voor een probleemloze werking van max. 20.000 uur. Deze kenmerken, samen met een laag globaal stroomverbruik, zorgen voor een uitstekende betrouwbaarheid en aantrekkelijke totale kosten van eigendom, geschikt voor duurzame informatiepanelen of musea.    
Superieure bioscoopbeeldkwaliteit, met name op grote schermen, wordt behaald door een 4k signaalbewerkingsvermogen. Verbeterd met een optionele nieuwe ultra-short throw lens, is deze projector ook ideaal voor installatatie voor verhuur/optredens, hoger onderwijs en grote bedrijven.   Al met al een perfecte oplossing op maat, waarmee u kostbare tijd en geld bespaart voor een veilige investering in een mooiere toekomst.  

Benefits<.  Met besparing van hulpbronnen  
max. 20.000 h onderhoudsvrije werking dankzij laserlichtbrontechnologie, stofbescherming zonder filter & geïntegreerd vloeistofkoelsysteem.  

Probleemloze installatie  
portfolio met bajonetlenzen met brede zoom & ondersteuning van lenzen van andere merken (vraag uw plaatselijke NEC-partner) maakt gepersonaliseerde installaties en eenvoudige vervanging van bestaande installatieprojectoren mogelijk.  

Uitstekende beeldkwaliteit  
geheel nieuwe visualiseringservaring met hoge helderheid, max. 4K invoersignaal en unieke beeld- & kleurverwerkingskwaliteit gebaseerd op de meest recente NEC scaler-chip.   Brede projectie eenvoudig gemaakt  gebruik de OPS-sleuf voor ingebouwde spelers, loop-through HDMI-uitvoersignaal, geïntegreerde signaalsplitser en edge-blending functie om voor grote presentatiebeelden te zorgen.  

Maximale flexibiliteit  
360 graden-installatie in elke richting, unieke geometrische afstelling, beeld-in-beeld en 3D-ondersteuning zorgen voor ongeëvenaarde installatiemogelijkheden voor elke toepassing.   Kostenbesparend apparaatbeheer 

moeite besparen door het beheren van alle aangesloten NEC-apparaten vanaf een gecentraliseerde locatie met gebruik van de NaViSet Administrator 2-softwaretool.
Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 21,1 cm
  • Breedte product: 50 cm
  • Diepte product: 57,7 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 31
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart
Dit zou ook voor u interessant kunnen zijn aan van