Koopadvies | visunext.nl

525 Bijpassende artikelen

1.Naar welk product wilt u zoeken?

2.Wat mag het kosten?

0 aan 113566

Selecteer hier uw opties

Verander uw huis in een eigen thuisbioscoop! In ons brede assortiment vindt u alles van instap tot High-End modellen. De overeenkomstige factor is dat alle modellen een breedbeeld resolutie hebben. Naast het tonen van DVD, Blu-ray of andere HDTV content zijn de beamers ook zeer geschikt voor Next-Generation Game consoles.
In de auto, in de trein of in het vliegtuig: met onze keuze aan mobiele beamers bespaart u niet alleen gewicht maar tevens ook energie voor de volgende afspraak! Alle beamers in deze categorie hebben een gering gewicht en bieden voor een deel ook bijzondere functies zoals direct presenteren vanaf een USB Stick of een automatische keystone correctie.
Uw instap in de wereld van beamers hoeft niet duur te zijn. Op deze pagina's tonen wij u onze selectie voor de instap in de prijsgunstige particuliere markt voor beamers. Alle beamers bieden de mogelijkheid foto's of films te tonen of voor het spelen van games via PC of console. Technisch en kwalitatief gaat het bij deze selectie om instap oplossingen.
Voor conferentiezaal, vergaderruimte of inzetbaar voor grote events: een groot deel van de beamers in deze categorie bieden u de mogelijkheid om verwisselbare objectieven in te zetten bij verschillende extreme projectieafstanden en beeldformaten. U vind hier uiteraard ook bijzonderheden zoals Lens Shift of beamers geschikt voor 24/7 gebruik.
In deze categorie vind u office beamers voor de typerende toepassingen. U vind hier verschillende modellen voor kleine besprekingsruimtes tot aan middelgrote conferentieruimtes. Daarnaast bieden diverse beamers verschillende features zoals het direct presenteren vanaf een USB-Stick of via WiFi. Maak het u zelf gemakkelijk met onze projectoren!
Vanaf vandaag kan uw kantoor niet meer te klein zijn voor een projector! Short-throw projectoren maken grote projecties op korte afstand, middels een bijzonder objectief of via een spiegel, mogelijk. Bij projectoren met een spiegel staat u als leerkracht of presentator eindelijk niet meer in de projectiestraal. Ook ideaal voor mobiel gebruik, om in kleine ruimtes groots te kunnen presenteren.
Deze kleine mini beamers voor mobiel gebruik beschikken reeds over voldoende prestaties voor TV of DVD avonden buiten of voor een snelle presentatie mits de omgeving in het projectiebereik donker is. De pocket beamers hebben één manco. Ze zijn bij lange na niet zo krachtig als hun grote broers. Ze bieden echter deels bijzonderheden zoals voeding via accu.
Breng de 3D bioscoop bij u thuis. Want als u echt wilt genieten van de derde dimensie moet het beeld simpelweg fantastisch zijn. Met onze 3D beamers krijgt u eindelijk een plug & play oplossing voor een echt bioscoopgevoel. Aansluiten, bril op en genieten! Het maakt niet uit of het een 3D Blu-ray of een 3D game op de pc is.
Voor de onderwijssector bieden wij speciale beamers aan, die geschikt zijn voor speciale toepassingen. Sommige projectoren zijn tegen diefstal beveiligd door hun opvallende kleur, andere projectoren hebben een bijzondere garantie of ook ontbrekende bedieningsonderdelen zodat scholieren geen instellingen kunnen veranderen.

Selecteer hier uw opties

Volledig duistere ruimtes zijn voornamelijk te vinden in kelderruimtes of in ruimtes die middels bijvoorbeeld rolluiken volledig duister kunnen worden gemaakt.
Een grotendeels duistere ruimte wordt in de regel door donkere gordijnen of door niet geheel naar beneden gelaten rolluiken donker gemaakt.
Een iets duistere ruimte wordt in de regel door lichte gordijnen of door lamellen donker gemaakt.
Een niet duistere ruimte kan in de regel niet door gordijjnen etc duister worden gemaakt. Er is een normale lichtinval aanwezig. Bij direct zonlicht moet de beamer het vanwege de begrensde mogelijkheden en helderheid meestal opgeven.
   

Selecteer hier uw opties

De 4:3 resolutie wordt voornamelijk zakelijk toegepast omdat ze in mindere mate gschikt is voor het tonen van films. De standaard resolutie is momenteel nog de XGA resolutie met 1024 x 768 pixels.
Het 16:9 projectieformaat is het klassieke beeldformaat voor films. Om die reden is dit formaat bij uitstek geschikt voor het thuisbioscoop bereik. Samen met een digitale aansluiting zoals HDMI biedt de 1280 x 720 resolutie een HD ready certificering en de 1920 x 1080 resolutie een Full HD certificering.
Het 16:10 projectieformaat is vooral in het multimediabereik sterk vertegenwoordigt (bijvoorbeeld notebooks) en biedt hiervoor een passende oplossing. Dit projectieformaat is tot op heden in twee resoluties verkrijgbaar (1280 x 800 & 1920 x 1200) Omdat het 16:10 formaat tegelijk het 16:9 formaat afdekt spreken we hier ook van een HD-ready en Full HD status.

Selecteer hier uw opties

LCD ( liquid crystal display) is een projectietechniek. De lichtstraal wordt door een spiegel in de drie basis kleuren rood, groen en blauw (3LCD) gescheiden. Deze gescheiden lichtstraal wordt door het voor iedere kleur afzonderlijk werkende LCD panel gefiltert. Daardoor ontstaan enkelkleurige beelden die door een prisma over elkaar gelegd worden en op het projectiescherm één beeld weergeven. Bijzonder hoogwaardige beamers maken gebruik van 4 panels (4LCD). Bij de 4LCD beamers wordt tevens de kleur geel gefiltert. Door deze uitbreiding wordt de weergave van geel naar voren gehaald.
Bij de DLP techniek wordt het licht door een roterend kleurwiel gestuurd. De nieuwere DLP beamers hebben reeds het aantal beschikbare kleursegmenten die zich op het kleurwiel bevinden verhoogt van 6 naar 7 teneinde een betere kleurweergave te realiseren. Het ingekleurde licht wordt op een DLP chip gestraald alwaar zich micro spiegels bevinden, per beeldpunt één micro spiegel. Van iedere afzonderlijke micro spiegel wordt een beeld door het objectief op het projectievlak gestraald waar nu een beeld zichtbaar is.
Bij deze techniek worden ook vloeibare panels gebruikt echter worden ze niet zoals bij LCD doorschenen. Er bevinden zich spiegels achter de panels die veel lijken op de DLP techniek. Door deze spiegels wordt het rastereffect drastisch gereduceert en worden hogere contrastwaarden bereikt.

Selecteer hier uw opties

Voorwaarde 1280 x 720 pixels (of meer) alsmede een digitale aansluiting (HDMI / DVI-I / -D)
Voorwaarde 1920 x 1080 pixels (of meer) alsmede een digitale aansluiting (HDMI / DVI-I / -D)
Het apparaat kan direct in of uitgeschakeld worden en benodigt geen tijd om af te koelen.
De trapeziumcorrectie (Keystonecorrectie) wordt door het apparaat automatisch toegepast. Een handmatige aanpassing is in de regel niet noodzakelijk.
De horizontale Keystonecorrectie laat het toe het apparaat in het aangegeven bereik zijdelings scheef te zetten en het beeld te corrigeren. Meestal ligt dit in het bereik van 15 - 30 graden. Helaas is deze functie noch vrij zeldzaam.
WiFi biedt bij projectoren de mogelijkheid een beeldsignaal draadloos naar de projector te zenden. Omdat de overdrachtsnelheid helaas nog niet zo groot is als bij bijvoorbeeld normale internetaansluitingen, kunnen o.a. foto's, tekst en andere minder zware bestandsformaten worden weergegeven. Voor films is de overdrachtsnelheid helaas onvoldoende.
De PC free functie biedt over het algemeen de mogelijkheid om afbeeldingen (JPEG) rechtstreeks van een USB stick weer te geven. In sommige gevallen worden ook andere bestandsformaten ondersteund zoals mpeg. Helaas is dit slechts zelden het geval.
Optioneel WiFi biedt bij projectoren de mogelijkheid een beeldsignaal draadloos door te geven aan de beamer. In dit geval moet u de WiFi module los aanschaffen als optioneel accessoire. Omdat de overdrachtsnelheid helaas nog niet zo groot is als bij bijvoorbeeld normale internetaansluitingen, kunnen o.a. foto's, tekst en andere minder zware bestandsformaten worden weergegeven. Voor films is de overdrachtsnelheid helaas onvoldoende.
Een geïntegreerde luidspreker met meer dan 8 Watt vermogen biedt de mogelijkheid een geluidsignaal in duidelijke kwaliteit weer te geven. Deze functie wordt graag in het onderwijs gebruikt omdat daar de interne speakers van de projector vaak voldoende geluid geven mits het publiek rustig is.
Bij deze apparaten wordt een tas meegeleverd.
De Lens-Shift functie biedt de mogelijkheid het beeld verticaal en/of horizontaal aan te passen zonder het apparaat zelf scheef te zetten. Het is dus een optische aanpassing. Deze functie kunt u vinden in het homecinema bereik en tevens bij grotere installatiebeamers.
Optionele wisselobjectieven bieden bij installatiebeamers de mogelijkheid om verschillende objectieven in te zetten. Naast standaardobjectieven worden dooorgaans groothoeklenzen voor korte afstanden en telezoomlenzen voor langere afstanden ingezet.
Apparaten die voor 24/7 (uren/dagen) geschikt zijn bieden de mogelijkheid om continue 24 uur per dag ingezet te worden zonder dat u rekening moet houden met beperkingen van de garantie wat wel het geval is bij niet 24/7 gecertificeerde apparaten. Ze zijn vanwege de speciale constructie geschikt voor langdurig gebruik.
De Quick-Start functie biedt een zeer snelle paraatheid van het apparaat. Waar normaal gesproken 1 minuut gebruikt wordt zijn apparaten met deze functie al na c.a. 30 seconden gereed voor gebruik.
Interactieve apparaten bieden vergelijkbare functies zoals bijv. een Whiteboard hetzij in een duidelijk mindere versie. De functie wordt doorgaans middels een actieve pen geactiveerd. U kunt bijvoorbeeld daarmee schrijven in het beeld, onderstrepen van tekst of ook in- en uitzoomen van gedeeltes.
   

Selecteer hier uw ingang

Digitale aansluiting voor de overdracht van beeld en geluid. Noodzakelijk voor high definition beeldkwaliteit (HDTV). Sinds HDMI 1.4 (High Speed) geschikt voor de overdracht van 3D-content in Full HD.
De VGA aansluiting is een 15-pins aansluiting voor video overdracht op analoge basis. Het wordt ook wel DSub15 genoemd en is vaak terug te vinden op notebook’s en desktops. Vergeleken met de andere analoge poorten, biedt deze een goede beeldkwaliteit. De kabel kan door middel van een “schroefbare”verbinding aangesloten worden en met een geschikte configuratie aangepast worden naar YUV.
Aansluiting voor digitale video overdracht. Het kan aan de ingang of uitgang geschroefd worden. De lengte van de kabel is over het algemeen beperkt tot ongeveer 15 m. Er bestaat een adapter voor overdracht via HDMI.
Digitale en analoge aansluiting voor beeldoverdracht. Het kan aan de ingang of uitgang geschroefd worden. De lengte van de kabel is over het algemeen beperkt tot ongeveer 15 m. Er bestaat een adapter voor overdracht via HDMI.
De cinch video aansluiting wordt ook wel composiet aansluiting genoemd. Voor een betere herkenning is deze in het algemeen geel ommanteld. Aangezien de transfer slechts over een kanaal gaat, is de beeldkwaliteit van een laag niveau.
De S-video aansluiting is ook bekend als S-VHS of hosieden aansluiting. In vergelijking met de cinch video aansluiting, werkt hij met twee kanalen (helderheid / kleur). Kwalitatief is dit een beetje beter dan de cinch video, heeft echter ook zijn beperkingen. Dit komt door de gevoeligheid van het signaal, hetgeen zich uit door bv. beeldruis.
De LAN-verbinding is meestal bedoeld om controle data te verzenden en lost meer en meer de RS232-of RS232C-aansluiting als controle poort af. Bij sommige apparaten biedt hij ook de mogelijkheid van overdracht van gegevens, waarbij de kwaliteit minder hoog is dan van een HDMI-, DVI- of VGA aansluiting.
Via RS232-poort kunnen signalen worden doorgegeven aan de projector om hem bv. aan resp. uit te schakelen. Op het eerste gezicht lijkt de verbinding op een D-Sub poort. De aansluiting bestaat ook in een ronde uitvoering, de RS232C aansluiting.
USB type A aansluiting wordt over het algemeen gebruikt om de inhoud van externe opslagmedia, zoals USB sticks, op de projector af te spelen. De meeste projectoren zijn in dit geval echter alleen in staat om beelden weer te geven in JPEG. Sporadisch zijn er apparaten die ook videobestanden of Microsoft Office formaten afspelen kunnen.
De USB type B aansluiting wordt voornamelijk gebruikt voor de overdracht van controlegegevens. Hiermee is het mogelijk om presentaties, enz. te controleren op de afstandsbediening van de projector. Het signaal wordt dan via de projector doorgelust naar de PC.
De verbinding YUV -en Y Cb / Pb Cr / Pr of component aansluiting, is een analoge video aansluiting met drie kanalen (helderheid en twee kleurkanalen). Kwalitatief, het is de beste analoge videoverbinding.

Selecteer hier uw uitgang

Digitale aansluiting voor de overdracht van beeld en geluid. Noodzakelijk voor high definition beeldkwaliteit (HDTV). Sinds HDMI 1.4 (High Speed) geschikt voor de overdracht van 3D-content in Full HD.
De VGA out poort maakt het mogelijk om het VGA ingang signaal via de projector door te lussen. Zo kan men bijvoorbeeld een monitor op de projector aansluiten, om de inhoud die wordt weergegeven via de projector, te controleren. Ook hier is een “schroefbare verbinding” mogelijk.
Aansluiting voor digitale video overdracht. Het kan aan de ingang of uitgang geschroefd worden. De lengte van de kabel is over het algemeen beperkt tot ongeveer 15 m. Er bestaat een adapter voor overdracht via HDMI.
Digitale en analoge aansluiting voor beeldoverdracht. Het kan aan de ingang of uitgang geschroefd worden. De lengte van de kabel is over het algemeen beperkt tot ongeveer 15 m. Er bestaat een adapter voor overdracht via HDMI.
De cinch video aansluiting wordt ook wel composiet aansluiting genoemd. Voor een betere herkenning is deze in het algemeen geel ommanteld. Aangezien de transfer slechts over een kanaal gaat, is de beeldkwaliteit van een laag niveau.
De S-video aansluiting is ook bekend als S-VHS of hosieden aansluiting. In vergelijking met de cinch video aansluiting, werkt hij met twee kanalen (helderheid / kleur). Kwalitatief is dit een beetje beter dan de cinch video, heeft echter ook zijn beperkingen. Dit komt door de gevoeligheid van het signaal, hetgeen zich uit door bv. beeldruis.
De LAN-verbinding is meestal bedoeld om controle data te verzenden en lost meer en meer de RS232-of RS232C-aansluiting als controle poort af. Bij sommige apparaten biedt hij ook de mogelijkheid van overdracht van gegevens, waarbij de kwaliteit minder hoog is dan van een HDMI-, DVI- of VGA aansluiting.
Via RS232-poort kunnen signalen worden doorgegeven aan de projector om hem bv. aan resp. uit te schakelen. Op het eerste gezicht lijkt de verbinding op een D-Sub poort. De aansluiting bestaat ook in een ronde uitvoering, de RS232C aansluiting.
USB type A aansluiting wordt over het algemeen gebruikt om de inhoud van externe opslagmedia, zoals USB sticks, op de projector af te spelen. De meeste projectoren zijn in dit geval echter alleen in staat om beelden weer te geven in JPEG. Sporadisch zijn er apparaten die ook videobestanden of Microsoft Office formaten afspelen kunnen.
De USB type B aansluiting wordt voornamelijk gebruikt voor de overdracht van controlegegevens. Hiermee is het mogelijk om presentaties, enz. te controleren op de afstandsbediening van de projector. Het signaal wordt dan via de projector doorgelust naar de PC.
De verbinding YUV -en Y Cb / Pb Cr / Pr of component aansluiting, is een analoge video aansluiting met drie kanalen (helderheid en twee kleurkanalen). Kwalitatief, het is de beste analoge videoverbinding.

Selecteer hier uw opties

Statiefschermen zijn zeer handig omdat ze meestal uit één onderdeel bestaan, licht en flexibel op te bouwen zijn en door de tripod stevig staan - speciaal op oneven ondergronden.
Motorprojectieschermen behoren evenals Rollo's tot de klassieke stationaire scherm types. Al naar gelang type, uitvoering, technische specificaties worden elektrische schermen in alle prijscategorieën, groottes en projectieformaten van instapper tot aan absolute High-end op maat oplossingen aangeboden. Ook plafondinbouw oplossingen vind u enkel in dit segment.
Een rollo projectiescherm is de goedkoopste variant van een stationaire projectiescherm. Dit hangt niet bij voorbaat samen met de kwaliteit van het materiaal of van de afwerking maar is primair toe te wijzen aan de ingebouwde, met de hand bedienbare Rollo-mechaniek. Hier wordt het scherm met de hand naar beneden getrokkentot aan het gewenste punt.
Een frame projectiescherm is een speciaal projectievlak dat toch in het bereik van de klassieke projectiedoeken past. Hij staat garant voor een duurzame en goede oplossing en wordt meestal gebruikt in ruimtes die speciaal daarvoor zijn ingericht en waar het permanent zichtbare projectievlak niet storend is.
Een zwengelscherm is een speciale variant van een stationair projectiescherm. Het is naast de Rollo schermen een verdere handmatige bedienbaar projectieoppervlak. U vind dit soort schermen vaak op klekken waar geen stroomvoorzieningen zijn of kunnen worden aangebracht in scholen, universiteiten en openbare ruimtes om ongewild gebruik te voorkomen.
Mobiele spanschermen zijn ontwikkeld voor de mobiele inzet voor grootbeeld projecties. Deze schermen kenmerken zich door een zeer compacte behuizing en zoals bij frames gebruikelijk is een mooi gespannen scherm. Deze schermen worden geleverd inclusief flightcase en zijn zodoende perfect geschikt voor events, grotere presentaties of meetings en voor de verhuur. U kunt kiezen uit front of back projectie.
Ultramobiele projectieschermen zijn een alternatief voor de klassieke statiefschermen en worden geleverd in een gesloten behuizing. De opbouw is zeer comfortabel en snel te realiseren en het scherm kan goed in de kofferruimte worden getransporteerd.
Plafondinbouwschermen komen te hangen in ruimtes waar een klassiek elektrisch opbouwscherm niet goed kan worden bevestigd of waar het scherm optisch onopvallend moet worden geïntegreerd. Verder verschillen ze nauwelijks van de opbouwschermen.
Projectiedoek kan ook per strekkende meter naar wens worden geconfectionbeerd met bijvoorbeeld drukkknopen, zwarte randen etc. Er is een ruime keuze aan doeken beschikbaar voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld interessant voor hobbyisten of voor de toepassing op beurzen of het maken van een projectievlak overal waar geen frame of behuizing noodzakelijk is of als het maar éénmalig ingezet gaat worden.
Tafelprojectieschermen zijn de ideale aanvulling op mini of Pico-beamers alsmede voor de nieuwe LED beamers. Breedtes tot 1 meter behoren tot de mogelijkheden. In tegenstelling tot andere mobiele schermtypes wordt het scherm zijwaards uitgetrokken. De zijkanten die als tube dienen beschikken over uitklapbare voeten die de opbouw vergemakkelijken.
   

Selecteer hier uw opties

Het 16:9 formaat is tegenwoordig het meest klassieke thuisbioscoop formaat. Full-HD en HD-ready zijn 16:9 projectieformaten. Dit is tevens de resolutie van gameconsoles, TV-set-up boxen en van veel films in 16:9.
Het 16:10 projectieformaat wordt voornamelijk ingezet in het zakelijk segment. Zo zijn de meeste actuele laptops voorzien van 16:10 displays. Veel business beamers hebben een standaard resolutie in 16:10.
Het 4:3 formaat is het traditionele PAL en NTSC beeldformaat en was tot 2007 het meest gebruikte TV formaat tot men op 16:9 is overgegaan. Ook voor de weergave van foto's is het 4:3 formaat nog zeer interessant omdat veel foto's in 4:3 opgenomen zijn. Het formaat is ook geschikt voor de weergave van langer beeldoppervlak.
Het 1:1 formaat wordt in principe door geen enkel afspeel apparaat gebruikt. Dit formaat is aan te raden wanneer vanaf verschillende plaatsen of met verschillende apparaten moet worden geprojecteerd. Hierbij staat de flexibiliteit van het projectieoppervlak op de voorgrond. Het is tevens geschikt voor Overhead of dia projecties.
   

Selecteer hier uw opties

Kiest u hier uw benodigde beeldbreedte van het doek
Kiest u hier uw benodigde beeldbreedte van het doek
Kiest u hier uw benodigde beeldbreedte van het doek
Kiest u hier uw benodigde beeldbreedte van het doek
Kiest u hier uw benodigde beeldbreedte van het doek
 

Selecteer hier uw opties

Bedien uw elektrische projectiescherm gemakkelijk vanaf afstand of vanaf uw zitplaats. Er zijn infrarood of radiografische afstandsbedieningen beschikbaar.
De beamer staat achter het scherm. Het publiek zit voor het scherm.
Een meestal door oliedruk werkende ophaalhulp voor de Rollo schermen. Het scherm gaat langzaam terug in de behuizing zonder dat het daarbij handmatig moet worden gestuurd. Dit is een zeer aangename functie omdat niet iedere gebruiker met de klassieke Rollomechaniek waarbij het scherm handmatig in de behuizing terug gevoerd moet worden overweg kan.
De beamer staat voor het projectiescherm waar zich ook het publiek bevind.
   

Selecteer hier uw opties

Eén van de meest benodigde Gainfactoren (reflectiewaarde), geeft aan hoe sterk het licht door het projectiescherm wordt gereflecteerd. In dit geval is het gereflecteerde licht gelijk aan de door de beamer uitgestraalde helderheid (factor 1).
Eén van de meest gebruikte Gainfactoren (reflectiewaarde). geeft aan hoe sterk het licht door het projectiescherm wordt gereflecteerd. Kies uw benodigde beeldbreedte van het doek.
Een iets hogere gainwaarde (reflectiewaarde) geeft aan dat het door de projector uitgestraalde licht versterkt gebundelt wordt naar het midden van het scherm en daardoor meer wordt gereflecteerd. Dit is zinvol voor ruimtes die slechts beperkt donker kunnen worden gemaakt. Het gaat wel ten nadele van de kijkhoek die iets afneemt.
De "High-Gain"waardes (hoge reflectiewaardes). Hier ligt de nadruk heel duidelijk op de helderheid van de projectie omdat bijvoorbeeld de ruimte zeer helder is of omdat de projectie over een grotere afstand (bijv collegezalen in universiteiten) nog herkenbaar moet worden geprojecteerd. Doorgaans is hier de kijkhoek zeer beperkt omdat het projectievlak het licht sterk in het midden gebundelt in de ruimte terugwerpt.
   
Even geduld...
525 Bijpassende artikelen

Richtigen Beamer & Leinwand genau für Ihre Bedürfnisse: Alle Anwendungsgebiete • Formate/Auflösungen • Technologien • Features und Anschlüsse