Optoma EH330UST

Optoma EH330UST
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart
+31 (0) 541-76 83 31
Algemene gegevens

Optoma EH330UST

Gekocht door
  • 50% Business
  • 50% School

Optoma EH330UST

Ultra korte afstand projector

De EH330UST is perfect geschikt voor gebruik in een zakelijke, school- en universitaire omgeving. Met zijn ultrakorte afstandslens kan hij op minder dan een halve meter afstand een beeld van 100 inch projecteren. En omdat het zo dicht bij de muur kan staan, worden vervelende schaduwen en verblindingseffecten vermeden.

Het biedt het complete pakket voor een interessante les met veel nieuwe functies zoals twee HDMI-ingangen, een USB-poort met eigen voeding, een native Office Viewer en een krachtige 16W-luidspreker.

 

Ultra korte afstand lens

De hoogwaardige ultra-korte-afstandslens levert grote beelden op korte afstand. Dit voorkomt schittering en schaduweffecten.

 

Full HD 1080p

1080p resolutie levert scherpe, gedetailleerde HD-beelden - zonder downscaling of compressie Dit maakt het perfect voor het bekijken van Blu-ray films, HD-televisie-uitzendingen en voor gebruik met gameconsoles.

 

Rijke kleuren

Het maakt niet uit of het films, tv-programma's of videospelletjes zijn: Optoma projectoren leveren indrukwekkend rijke kleuren in elke omgeving en voor elke inhoud. Onze thuisbioscoopprojectoren maken gebruik van het Rec.709 kleurenschema, de internationale HDTV-standaard, om een nauwkeurige kleurweergave te garanderen:

 

Hoge contrastverhouding

Voeg diepte toe aan uw foto's - een hoge contrastverhouding maakt het wit helderder en het zwart dieper. Hierdoor komen uw beelden tot leven en lijken teksten scherp en helder - ideaal voor het bedrijfsleven en het onderwijs.

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 11,2 cm
  • Breedte product: 34,3 cm
  • Diepte product: 38,3 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 31
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart