Optoma HD28e

Optoma HD28e
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

Optoma HD28e

Gekocht door
  • 100% Privé

Animatie op groot scherm voor sportliefhebbers


Voel de actie met de HD28e. Beleef elk moment op het grote scherm voor meeslepende live-sporten met een speciale sportmodus.


Handig en eenvoudig in te stellen is deze compacte projector met hoge helderheid ideaal voor goed verlichte omgevingen, zodat sportliefhebbers kunnen genieten van live-actie met familie of vrienden met het licht aan. Dankzij de verbazingwekkende kleurentechnologie levert hij een nauwkeurige natuurgetrouwe kleurweergave voor filmliefhebbers. Hij heeft ook een lage invoervertraging - perfect voor games die afhankelijk zijn van snelle reacties.


Een geïntegreerde luidspreker zorgt voor geluid en de HDMI-ingang maakt aansluiting op meerdere apparaten mogelijk, zoals settopboxen, spelconsoles en HDMI-dongles. Met een gewicht van slechts 2,5 kg kunt u hem meenemen naar het huis van een vriend met de optionele draagtas voor een sportevenement, filmavond of spelmarathon - overal met een vlakke ondergrond.

Verlichting bij het bekijken

Deze allround home-entertainmentprojector combineert een hoge helderheid en levendige kleuren voor levendige, levensechte beelden in goed verlichte omgevingen - ideaal voor het bekijken van tv-programma's, sport en films of gaming met familie of vrienden op elk moment van de dag.

Full HD 1080p

Een resolutie van 1080p geeft u scherpe en gedetailleerde beelden van HD-content zonder downscaling of compressie; perfect voor het bekijken van Blu-ray-films, HD-uitzendingen en het spelen van videogames.Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 10,8 cm
  • Breedte product: 31,6 cm
  • Diepte product: 24,4 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker