Optoma ZH403

Optoma ZH403
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

Optoma ZH403

Gekocht door
  • 70% Business
  • 30% School

Optoma ZH403

Compacte laserprojector met hoge helderheid

De ZH403 is een compacte Full HD 1080p DuraCore laserprojector. Ontworpen voor een onderhoudsvrije, continue werking, kan hij in bijna elke richting worden geïnstalleerd. Het kleine en lichte ontwerp, 1,3x zoom in combinatie met 360 graden en portretprojectie maken de installatie een fluitje van een cent.

Deze functie-rijke projector is 4K en HDR compatibel, heeft een ingebouwde luidspreker en biedt een onderhoudsvrije laserlichtbron voor maximaal 30.000 uur. Voor de ultieme controle heeft de projector een RJ45-connector waarmee u uw netwerk in meerdere ruimtes kunt bewaken en bedienen.

Het is ideaal voor middelgrote showrooms, evenementen, beurzen of vergaderzalen en biedt een uitstekende beeldkwaliteit door de helderheid en de kleurverzadiging langer te behouden dan bij lampsystemen.

 

DuraCore

Onze projectoren bereiken toonaangevende runtimes met Optoma DuraCore technologie, met behulp van geavanceerde laserdiode-koeltechnieken en een innovatief stofbestendig ontwerp.

 

IP6X luchtdicht, optische eenheid

Onafhankelijk getest en gecertificeerd volgens IEC-norm 60529 met een IP6X-stofbestendigheidsclassificatie. De uitstekende stofbestendigheid in combinatie met de indrukwekkende helderheid zorgt voor een toonaangevende duurzaamheid in de industrie - essentieel voor 24 uur per dag, 7 dagen per week in uitdagende omgevingen.

 

Full HD 1080p

1080p resolutie levert scherpe, gedetailleerde HD-beelden - zonder downscaling of compressie Dit maakt het perfect voor het bekijken van Blu-ray films, HD-televisie-uitzendingen en voor gebruik met gameconsoles.

 

HDR-compatibel

Optoma HDR-compatibele projectoren zijn in staat om HDR-metagegevens te ontvangen en weer te geven. Zo zie je nog meer details en textuur. Objecten worden realistischer weergegeven en

Deze extra details zorgen voor een groter gevoel van diepte - alsof je door het raam kijkt.

 

Portretprojectie

Ideaal voor digital signage toepassingen U kunt uw projector 90 graden draaien om een portretbeeld te projecteren.

 

360 graden projecties

Beelden kunnen over 360 graden langs de horizontale as worden geprojecteerd.

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 12,25 cm
  • Breedte product: 33,7 cm
  • Diepte product: 26,5 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker